Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Re: Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“

Мнениеот Andrew Eldritch » 06 фев 2014 19:53

Ивайло Лудогорец написа:На тебе и 1000 пъти да ти обеснят няма да разбереш и ще си знаеш твоето . Аз нямам нищо против на всеки отбор да се даде не по 3 , а по 5млн . , стига останалите 15 да се осигурят от собственика и да има проект , по който да се работи . Ама ти не , та не .

Ами Левски и Ботев работят по проекти.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 фев 2014 19:56

Andrew Eldritch написа:
Ивайло Лудогорец написа:На тебе и 1000 пъти да ти обеснят няма да разбереш и ще си знаеш твоето . Аз нямам нищо против на всеки отбор да се даде не по 3 , а по 5млн . , стига останалите 15 да се осигурят от собственика и да има проект , по който да се работи . Ама ти не , та не .

Мислиш ли , че Батков би извадил (или по - точно ако има може и да извади , но няма ) 15 млн за стадиона ?

Georgi Georgiev
Контакти:

Мнениеот Georgi Georgiev » 06 фев 2014 20:28

varanaDrago написа:Никога няма да достигнеш до крайната си цел ,
ако се спираш да хвърляш камъни по всяко куче,
което лае... У. Чърчил

Ние почваме стадиона , а кучетата да си лаят !

МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО,КУЧЕТАТА ДА СИ ЛАЯТ!

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 06 фев 2014 20:40

Ивайло Лудогорец написа:
Andrew Eldritch написа:

Мислиш ли , че Батков би извадил (или по - точно ако има може и да извади , но няма ) 15 млн за стадиона ?

Що, Домуса извади ли ги? Засега само го играе поразяващата уста. А м/у другото Левски е извадил пари, събори сектор А и започна играждането на нов сектор, чиито капацитет ще е колкото на стадиона в междублоковота пространство на Разград.
I'd buy another if I had
Back
What I paid

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 фев 2014 20:48

Ами ще ги извади . Мислиш ли ,че с 3 млн може да се реновира стадион ... ?

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 06 фев 2014 20:54

Ивайло Лудогорец написа:Ами ще ги извади . Мислиш ли ,че с 3 млн може да се реновира стадион ... ?

Стадион не, но за игрището в междублоковото пространство може и да стигнат.
I'd buy another if I had
Back
What I paid

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 фев 2014 21:15

Нека е игрище и да идват отбори като Базел , Динамо , ПСВ , Лацио , Партизан . Та ... нека е игрище :mrgreen:

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 06 фев 2014 21:44

Andrew Eldritch написа:
Ивайло Лудогорец написа:Ами ще ги извади . Мислиш ли ,че с 3 млн може да се реновира стадион ... ?

Стадион не, но за игрището в междублоковото пространство може и да стигнат.

Не знам дали си идвал в Разград, но междублоковите пространстра са разкошни, особено спрямо тези във великия град, в който живееш.

Развитие и благоустройство... седни почети малко, че не всичко е да даваш социални помощи на циганите!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 фев 2014 22:47

Ивайло Лудогорец написа:Вчера колегите говориха за БМФ и така нататък разрови се . Ако не се лъжа колегата тсопен беше извадил линк , че задълженията коит оса поети от Домусчиев към държавата са изпълнени . Не съм наясно с бизнесите му . Ако го премести няма да се казва Лудогорец, защото идва от местността Лудогорие . Това знаменце изглежда ли откакто е дошъл Домусчиев ? Открих го в една стара обществена сграда в Разград Изображение

Повярвай ми задълженията на Домусчиеви към държавата не са изпълнени и няма никакъв шанс да бъдат изпълнени. Това ти го пиша ,като човек,който е достатъчно добре запознат със ситуацията. Неслучайно съм първия човек в този форум , споменал името Кирил Домусчиев. Интересно как са изпълнени след като до момента е продал 60 кораба ,а е построил 8(които реално не са негови, а на банките-кредитори). Ако беше да бъдат разпродадени всички активи на ПБМФ и компанията да бъде ликвидирана , това можеше да бъде свършено и от държавата, като вместо в частни ръце приходите щяха да влезнат в държавата. Не обичам да правя комплименти,но правиш впечатление на честен и достоен човек, не ти ли минава през ум, че тези пари,които се наливат във ФК Лудогорец са всъщност една малка част от парите ,които Домусчиеви дължат на държавата и реално любимия ти клуб(няма лошо да обичаш клуба си -нещо за което те поздравявам ,отбора ти заслужава подръжката на феновете си) се издържа с пари на целия български народ.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 06 фев 2014 23:03

honda написа:Повярвай ми задълженията на Домусчиеви към държавата не са изпълнени и няма никакъв шанс да бъдат изпълнени. Това ти го пиша ,като човек,който е достатъчно добре запознат със ситуацията. Неслучайно съм първия човек в този форум , споменал името Кирил Домусчиев. Интересно как са изпълнени след като до момента е продал 60 кораба ,а е построил 8(които реално не са негови, а на банките-кредитори). Ако беше да бъдат разпродадени всички активи на ПБМФ и компанията да бъде ликвидирана , това можеше да бъде свършено и от държавата, като вместо в частни ръце приходите щяха да влезнат в държавата. Не обичам да правя комплименти,но правиш впечатление на честен и достоен човек, не ти ли минава през ум, че тези пари,които се наливат във ФК Лудогорец са всъщност една малка част от парите ,които Домусчиеви дължат на държавата и реално любимия ти клуб(няма лошо да обичаш клуба си -нещо за което те поздравявам ,отбора ти заслужава подръжката на феновете си) се издържа с пари на целия български народ.

Аз продължавам да чакам фактите, докато ти слушам приказките. Има черно на бяло информация за изпълнение на приватизационния договор, но ние трябвало да вярваме на някакъв си хонда, дето сигурно му говорят звездите. За пореден път искам да се обосновеш.
Бройката на корабите (дори и да е вярна) нищо не значи, защото всеки от тях си има възможности и цена. В днешния бизнес всичко е кредитиране. Аз имам за клиенти големи компании (някои международни) и досега не съм срещнал такава, която да развива бизнеса си без кредитиране. Това не са ти личните финанси за да избираш дали да живееш с кредити или спокойно без кредити. В големия бизнес си настигнат и потопен ако те използваш всички възможности. Конкуренцията е жестока.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”