honda написа:Повярвай ми задълженията на Домусчиеви към държавата не са изпълнени и няма никакъв шанс да бъдат изпълнени. Това ти го пиша ,като човек,който е достатъчно добре запознат със ситуацията. Неслучайно съм първия човек в този форум , споменал името Кирил Домусчиев. Интересно как са изпълнени след като до момента е продал 60 кораба ,а е построил 8(които реално не са негови, а на банките-кредитори). Ако беше да бъдат разпродадени всички активи на ПБМФ и компанията да бъде ликвидирана , това можеше да бъде свършено и от държавата, като вместо в частни ръце приходите щяха да влезнат в държавата. Не обичам да правя комплименти,но правиш впечатление на честен и достоен човек, не ти ли минава през ум, че тези пари,които се наливат във ФК Лудогорец са всъщност една малка част от парите ,които Домусчиеви дължат на държавата и реално любимия ти клуб(няма лошо да обичаш клуба си -нещо за което те поздравявам ,отбора ти заслужава подръжката на феновете си) се издържа с пари на целия български народ.
Аз продължавам да чакам фактите, докато ти слушам приказките. Има черно на бяло информация за изпълнение на приватизационния договор, но ние трябвало да вярваме на някакъв си хонда, дето сигурно му говорят звездите. За пореден път искам да се обосновеш.
Бройката на корабите (дори и да е вярна) нищо не значи, защото всеки от тях си има възможности и цена. В днешния бизнес всичко е кредитиране. Аз имам за клиенти големи компании (някои международни) и досега не съм срещнал такава, която да развива бизнеса си без кредитиране. Това не са ти личните финанси за да избираш дали да живееш с кредити или спокойно без кредити. В големия бизнес си настигнат и потопен ако те използваш всички възможности. Конкуренцията е жестока.