Не виждам какво ни има на публиката....
Редовно ходят 1/10 от града. за дербита ходят1/5 от хорат в града !
Смятайте мащабите, лесно е ..
Съвсем нормално е от милионен град да ходят 15-20 000 на мач, от които 1000-2000 агитка, сметнете колко ученици и студенти има в София например, привърженици на Левски и ЦСКА!!
Лошото обаче е че не ходят и толкова..и едва си събират по 4-5 000 ....
Аз си спомням тази година април на Лудогорец Арена месец под проливния дъжд с Литекс (0:0) имаше над 2000 души, по същото време Левски срещу Берое май нямаше повече от 1000 души !!
XXI кръг, Лудогорец - Левски София - 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XXI кръг, Лудогорец - Левски София - 0:1
snakebite написа:Аз си спомням тази година април на Лудогорец Арена месец под проливния дъжд с Литекс (0:0) имаше над 2000 души, по същото време Левски срещу Берое май нямаше повече от 1000 души !!
Дааа. И си спомням, докато се гласяхме в колата да излезем в пороя и гледаме едно семейство - мъж, жена и две деца (ученици може би в 3-5 клас) с 4 еднакви дъждобрана крачат към стадиона, където не ги чака козирка. Това няма да го забравя!
Бяхме от страната на централната трибуна. Отсреща море от дъждобрани във всякакви цветове. По нас тече. Дори не тече, а направо плуваме вече, но стоим и гледаме мач. Валеше като из ведро през цялото време.
[center]
[/center]
[/center]Re: XXI кръг, Лудогорец - Левски София
Недадената дузпа вече май е потвърдена от всички авторитети.
Голът от засада все още се отрича, като това е най-свестният кадър, който е от камера, която е под голям ъгъл. И все пак се вижда ясно, че засада има. Синият крак е пред линията дори и от тази гледна точка. Ако застанем на линията на засадата, ще видим, че играчът на "Левски" е в абсолютна засада. И Владо Стоянов и Барт са по-близо до центъра на терена. А и само единият да беше, засада има.

Нищо, случва се, а и е много гъсто. Но защо няма наказание за рефера, както имаше за други рефери, допуснали много по-малки нарушения? И къде е медийният упрек срещу "Левски", че печелят мачовете си със съдийска помощ? Защо срещу едни отбори се реве, а срещу други не?
И преди някои да си отворят устата, ще повторя, че Лудогорец сам си е виновен за загубата. Не е там проблемът, а в това че се мери по различен начин. Въпросът е принципен. Пуснал си гол от засада, не си дал дузпа - наказват те, защото това може да промени мача. А и защото наказват други за по-малки и повече спорни неща.
Ако си независим журналист, а не просто фен (както съм аз) и упрекваш отбор, че нещо му е спестено, защо млъкваш когато на друг отбор спестят на куп две неща? Че и някакви се впуснаха да пишат за някаква невероятна игра и съвсем забравиха да споменат спорните положения.
Голът от засада все още се отрича, като това е най-свестният кадър, който е от камера, която е под голям ъгъл. И все пак се вижда ясно, че засада има. Синият крак е пред линията дори и от тази гледна точка. Ако застанем на линията на засадата, ще видим, че играчът на "Левски" е в абсолютна засада. И Владо Стоянов и Барт са по-близо до центъра на терена. А и само единият да беше, засада има.

Нищо, случва се, а и е много гъсто. Но защо няма наказание за рефера, както имаше за други рефери, допуснали много по-малки нарушения? И къде е медийният упрек срещу "Левски", че печелят мачовете си със съдийска помощ? Защо срещу едни отбори се реве, а срещу други не?
И преди някои да си отворят устата, ще повторя, че Лудогорец сам си е виновен за загубата. Не е там проблемът, а в това че се мери по различен начин. Въпросът е принципен. Пуснал си гол от засада, не си дал дузпа - наказват те, защото това може да промени мача. А и защото наказват други за по-малки и повече спорни неща.
Ако си независим журналист, а не просто фен (както съм аз) и упрекваш отбор, че нещо му е спестено, защо млъкваш когато на друг отбор спестят на куп две неща? Че и някакви се впуснаха да пишат за някаква невероятна игра и съвсем забравиха да споменат спорните положения.
[center]
[/center]
[/center]Re: XXI кръг, Лудогорец - Левски София - 0:1
Съгласен съм с горния пост на Tsonpen. Не оспорвам победата на Левски, продължавам да твърдя, че тя е заслужена и причината за това е в играта на Лудогорец, но странно се мълчи и за спорния гол и за неотсъдената дузпа. Ако Лудогорец беше победил и спорните положения бяха в наша полза, темата щеше да е поне двойна като обем, а заглавиета в един "..балон" щяха да са чудо и половина. А сега просто мълчание, т.е. нищо по-нормално от това!
-
Viv.Brooke
- Контакти:
Е вие двамата какво очаквате 
Това е положението, гледаме напред!
Това е положението, гледаме напред!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]Re: XXI кръг, Лудогорец - Левски София - 0:1
nedko написа:Съгласен съм с горния пост на Tsonpen. Не оспорвам победата на Левски, продължавам да твърдя, че тя е заслужена и причината за това е в играта на Лудогорец, но странно се мълчи и за спорния гол и за неотсъдената дузпа. Ако Лудогорец беше победил и спорните положения бяха в наша полза, темата щеше да е поне двойна като обем, а заглавиета в един "..балон" щяха да са чудо и половина. А сега просто мълчание, т.е. нищо по-нормално от това!
Аз пък оспорвам победата на Левски, защото с гол от засада и неотсъдена дузпа резултата щеше да бъде различен. Но както казах и преди, този мач така трябваше да завърши. Така е решено! Това е причината и за играта на Лудогорец! На практика ние изобщо не играхме, защото ако това се беше случило, Левски отново щеше да загуби. Да не говорим за наглото поведение на Станислав Ангелов при смяната му.........и това ми било професионалист. Нищо спортсменско!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
-
entwickler
- Контакти:
fen-fen написа:nedko написа:Съгласен съм с горния пост на Tsonpen. Не оспорвам победата на Левски, продължавам да твърдя, че тя е заслужена и причината за това е в играта на Лудогорец, но странно се мълчи и за спорния гол и за неотсъдената дузпа. Ако Лудогорец беше победил и спорните положения бяха в наша полза, темата щеше да е поне двойна като обем, а заглавиета в един "..балон" щяха да са чудо и половина. А сега просто мълчание, т.е. нищо по-нормално от това!
Аз пък оспорвам победата на Левски, защото с гол от засада и неотсъдена дузпа резултата щеше да бъде различен. Но както казах и преди, този мач така трябваше да завърши. Така е решено! Това е причината и за играта на Лудогорец! На практика ние изобщо не играхме, защото ако това се беше случило, Левски отново щеше да загуби. Да не говорим за наглото поведение на Станислав Ангелов при смяната му.........и това ми било професионалист. Нищо спортсменско!
Станислава Ангелов и мен ме издразни - те наистина толкова искаха да спечелят срещу нас, че бавиха, лягаха, даваха им картони, дракаха се и всички НЕфутболни неща.
entwickler написа:fen-fen написа:nedko написа:Съгласен съм с горния пост на Tsonpen. Не оспорвам победата на Левски, продължавам да твърдя, че тя е заслужена и причината за това е в играта на Лудогорец, но странно се мълчи и за спорния гол и за неотсъдената дузпа. Ако Лудогорец беше победил и спорните положения бяха в наша полза, темата щеше да е поне двойна като обем, а заглавиета в един "..балон" щяха да са чудо и половина. А сега просто мълчание, т.е. нищо по-нормално от това!
Станислава Ангелов и мен ме издразни - те наистина толкова искаха да спечелят срещу нас, че бавиха, лягаха, даваха им картони, дракаха се и всички НЕфутболни неща.
Я, когато отбор го прилага срещу вас са "нефутболни" неща, ма когато вие играете подобни циркове тогава е в реда на нещата. Само не питай и кои мачове визирам мисля, че е ясно.
За Станислав Ангелов моето мнение, че той е футболист, на който при почти всеки по-труден мач червения картон му е в кърпа вързан. Друг е въпросът в колко мача му е даден такъв. А срущу нас постъпката му на излизане беше не само неспортсменска, беше жалка. Не може футболист, който е с претенции, играл в Германия, да се държи по този начин. Абсолютно неуважение и нагло поведение, обидно за публика, ТВ зрители, състезатели, а най-вече май за него.
nedko написа:За Станислав Ангелов моето мнение, че той е футболист, на който при почти всеки по-труден мач червения картон му е в кърпа вързан. Друг е въпросът в колко мача му е даден такъв. А срущу нас постъпката му на излизане беше не само неспортсменска, беше жалка. Не може футболист, който е с претенции, играл в Германия, да се държи по този начин. Абсолютно неуважение и нагло поведение, обидно за публика, ТВ зрители, състезатели, а най-вече май за него.
Ма кой е казал, че заслужавате някакво уважение? Днес ви има утре ви няма и никой няма и да си спомня за вас. Освен това "постъпката" му бе компенсирана с доста сериозно продължение, тъй че какъв ви е точно проблема? Рев, рев, че е модерно.