Дис бритиш хомосекшуъл броук дъ гейм...донякъде.
Иначе Лудогорец има много добър шанс да продължи напред,лошото е че ОТНОВО си преебават мача за няколко минути.
ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец - 2:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ШЛ, II ПК, Слован (Братислава) - Лудогорец
[wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2012/05/article-1336909871271-130fb149000005dc-480197_466x310.jpg[/wrapimg]
Важното е, че Лудогорец вкараха гол на чужд терен.
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]
Много ме е яд за Лудогорец вижда се, че тези не са по-силни и спечелен мач си провалиха с лека ръка.От ЦСКА съм и не разбирам каква е тази злоба в техния форум, но познавам типичния българин.....
Петев е виновен че им каза да се дръпнат в защита след като Слован останаха с 10 души, страхлив треньор=слаб отбор. Смяна.

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Българска работа .. Водиш в резултата с човек повече и да дадеш да те обърнат ... Липсата на опит си казва думата.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Три нарисувани мача, трите Петев ги опропасти.....
Мисля че този път Киро, няма да прежали загубените пари...и ще изгони тоя некадърник !
За съжаление заприличваме на Левски по евроидиотия, с тази разлика че все пак нашите съперници са по-класни
Слован не са нищо особнео но са две класи физически над Лудогорец, сигурен съм че никой Бг отбор също нямаше да издържи , но начина по който се случи бе идиотски !
Мисля че този път Киро, няма да прежали загубените пари...и ще изгони тоя некадърник !
За съжаление заприличваме на Левски по евроидиотия, с тази разлика че все пак нашите съперници са по-класни
Слован не са нищо особнео но са две класи физически над Лудогорец, сигурен съм че никой Бг отбор също нямаше да издържи , но начина по който се случи бе идиотски !
а бе момчета, на слепи ли се правите
,тези Слован ще размажат всички в А ПФГ,какви глупости ми пишете тук 

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Грешки, грешки и само грешки ! Е това е простотия и малоумие. Владо спаси дузпа, после се натакова на метеното. Удар от място !!!! повече от 27 метра е удара, реакция като на умрела мачка. Дузпа номер две .. .. не ми се коментира. Лично мнение : Петев да се понаучи някъде 3-4 години и да се върне отново, ако е научил нещо. Владо да седне на пейката няколко мача, поне на първо време. След тези мачове, Лудогорец върви по стъпките на евроазиските идиоти ! Жалко но факт !
Каква поредна футболна драма.....селски отбор, селски манталитет....за феновете им каквото и да кажем ще е малко
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Айде заразихме ги и тия с нашата простотия. Чорбетата да не знаят много ами да ми напомнят Жиняк в коя минута им го мушна на тях 

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!