X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 18.00ч

Мнениеот mad forest » 28 окт 2012 15:29

Ivo-Chernomoretz написа:
mad forest написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Какъв тото-мач бе момче ? Бяхме много по класния отбор и ви унищожихме ... Определно някои хора в този форум не са в час !

Хаха! Как само се върна топката! Цяла година разправяте врели некипели, сега ние паднахме и наш ред! Няма как да не сме го продали този мач...! Звучи нелепо нали? Така звучахте и вие миналата година! Не разбирам какво искате да се каже! Това е само един мач, който загубихме! Изчакайте малко да видим другите мачове, какво ще стане и тогава си правете изводи! Иначе някой написа колко различни са бургазлии...! Да различават, но само двама трима, другите са същите писари...! Радвайте се че с половин отбор юноши сте победили актуалният шампион! Явно сте си го заслужили!

Ама и на мен ми е интересно ? Я да попитам какъв шампион - купения с купените фенове ли ? :) :) :)

Никъде не съм написал интересно...
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 28 окт 2012 15:40

Ivo-Chernomoretz написа:[

Ама и на мен ми е интересно ? Я да попитам какъв шампион - купения с купените фенове ли ? :) :) :)

Прекаляваш, не ни познаваш за да даваш квалификации !
Кое ни е купеното, това че плащаме по 10 лева, а сега с ЦСКА и 12 лева на билет ли ??
В Бургас всичките са били със собствен транспорт.
Кое ни е купеното, бе
Вижте във вашия форум какво пишат феновете на Нафтата, много добре знаят що за стока и фенове сте !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 28 окт 2012 15:41

Добре не искам да се карам с вас всеки човек има право на мнение ! Поддържам тезата да няма омраза между отборите ! Заслужена победа за нас , а за вас какво мога да кажа играйте си и със здраве ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 28 окт 2012 16:08

Относно мача Черноморец - Славия от миналата есен. В отбора не бяха плащани близо 3 месеца заплати - там търсете причината за загубата от Славия, а не в тотото.. Относно феновете на Нефтохимик. По-добре не ги слушайте, яд ги е, че младите хора в Бургас избират Черноморец и агитката на отбора се увеличава(безпристрастният наблюдател Chivas ви го писа преди 1-2 страници). И в някакво безумно чувство на мъст организират групи, които да пребиват децата, привърженици на синия отбор.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 окт 2012 16:38

Излезе видеото на сайта на Лудогорец: http://ludogorets.com/news.html?full_news=467
Аз ще се въздържам повече от писане в тази тема, защото не смятам за редно да се толерират нападки на лична основа. Опитах само да споделя мнението като един от феновете на Лудогорец, който е гледал мача.
Как смятате, редно ли е модераторът и на двете теми (и в двата подфорума) да е от Бургас?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 окт 2012 16:44

tsonpen написа:Излезе видеото на сайта на Лудогорец: http://ludogorets.com/news.html?full_news=467
Аз ще се въздържам повече от писане в тази тема, защото не смятам за редно да се толерират нападки на лична основа. Опитах само да споделя мнението като един от феновете на Лудогорец, който е гледал мача.
Как смятате, редно ли е модераторът и на двете теми (и в двата подфорума) да е от Бургас?

Бургаския модератор е глобален-може да модерира в абсолютно всички теми!Това знам аз!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 28 окт 2012 16:46

Само на мен ли ми се струва, че има засада при второто подаване след центрирането? Може и да бъркам, но така изглежда от това видео!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 28 окт 2012 16:48

Chivas написа:Като абсолютно безпристрастен зрител на този мач искам да ви споделя мнението си.. Лудогорец според мен изигра един от доста слабите си мачове и съвсем заслужено не победи - дълго, но безмислено владеене на топката, липса на удари и като цяло на голови положения. Едно единствено 100%-во положение през второто полувреме, но малшанс, че топката излезе в аут. Вратарският пост продължава да е ахилесовата пета на отбора, просто вдъхва несигурност. Без да блестят с кой знае какво Черноморец успяха да победят, истината е, че можеха да вкарат и още голове, но пропиляха доста перфектни ситуации за контраатаки с недодялани или прибързани пасове. Румен Трифонов (мисля) можеше да реши мача към края, но на метър от вратата не успя да засече топката в мрежата... Според мен съдията се справи почти перфектно с мача, въпреки претенциите на публиката и странните викове "МАФИЯ". Явно параноята е обзела тотално футбола ни и каквото и да става все търсим вината другаде. Казвам почти, защото спести 2 жълти картона за Лудогорец за грубости.
Публиката - хубаво е, че имаше гостуваща агитка, чуха се 1-2 пъти в самото начало на мача и това беше, но все пак не бяха и много - около 40 човека според мен. Тази на домакините беше на прилично ниво и като бройка, и като пеене, което ме изненада. Изключвам факта, че 95% от песните са "взаимствани" от тези на Берое, ЦСКА, Левски и т.н. , но пък в България си е така. Лудогорци също са попили от песните на ЦСКА , поне от това, което успях да чуя.
Като цяло интересен и бърз мач с интрига до края, а най-хубавото е, че не се оправдаха прогнозите за лесна победа на гостите. Черноморец победи главно с много желание и хъс, това което липсваше най-вече на Лудогорец!

п.п. Да допълня за засадите и дузпите - едното положение за дузпа не го видях, може и да е имало. При другата ситуация (изблъскването на футболист на Черноморец) по-скоро нямаше дузпа, но пък има и съдии, които ги свирят. За засадите мисля, че съдиите бяха абсолютно прави.

Истината за мачът е някъде там с корекцията, че песента на Сава Попсавов - стария химн на Черноморец няма как да е копирана от феновете на Берое, ЦСКА или Левски, както и: "От Хотел България до..."
Това са песни още от годините на "Английския сектор". Другото, което се пееше е химна и изплагиатстваната песен... от АЕК Солун.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 окт 2012 16:51

mad forest написа:Само на мен ли ми се струва, че има засада при второто подаване след центрирането? Може и да бъркам, но така изглежда от това видео!

Не само на теб:
Изображение
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 28 окт 2012 16:53

tsonpen написа:
mad forest написа:Само на мен ли ми се струва, че има засада при второто подаване след центрирането? Може и да бъркам, но така изглежда от това видео!

Не само на теб:
Изображение

А така! И сега кой мач да прекратим? Да почваме да ревем или да покажем, че наистина не приличаме на тях? Хаха! Колко са добри само, да ни бият с гол от засада! Иначе претенции към съдията...!

Върни се в “Лудогорец”