Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот D.Georgiev » 20 окт 2012 18:50

miro_rz написа:Благодаря на армейците за днешния мач , ще се диша по-леко

Така или иначе според мен победата като домакин срещу "Левски" е задължителна. Всичко се случва, видяхме го вече миналата година, а и втория полусезон гостуваме и на сини и на червени.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 окт 2012 20:57

Ex, добре, че по време на мача поиграх малко тенис на маса до фен-магазина на ЦСКА, та взеха, че биха и ни направиха услуга ;)
И да споделя - по време на тези дербита винаги съм гледал да съм по-далеч, но днес се наложи да отида до Националния стадион за да се запиша за маратона утре. И после поостанах в района. Та ми направи впечаление забележителната "култура" на феновете на двата гранда, която се опитват да налагат и на нас и ни упрекват, че я нямаме. Всичко започна с един автобус с благоевградска регистрация, който караше пред мен, а вътре едни голи червени примати ревяха и показваха средни пръсти на всички от задното стъкло. Бомбички, псувни, закани и някои нелицеприятни сцени ще изпусна. Завършвам с констатацията, че по това време няма как да си заведеш детето в Борисовата градина без да попаднеш поне на 20 пикаещи по тротоара и по алеите сини фенове.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 20 окт 2012 22:00

tsonpen написа:Ex, добре, че по време на мача поиграх малко тенис на маса до фен-магазина на ЦСКА, та взеха, че биха и ни направиха услуга ;)
И да споделя - по време на тези дербита винаги съм гледал да съм по-далеч, но днес се наложи да отида до Националния стадион за да се запиша за маратона утре. И после поостанах в района. Та ми направи впечаление забележителната "култура" на феновете на двата гранда, която се опитват да налагат и на нас и ни упрекват, че я нямаме. Всичко започна с един автобус с благоевградска регистрация, който караше пред мен, а вътре едни голи червени примати ревяха и показваха средни пръсти на всички от задното стъкло. Бомбички, псувни, закани и някои нелицеприятни сцени ще изпусна. Завършвам с констатацията, че по това време няма как да си заведеш детето в Борисовата градина без да попаднеш поне на 20 пикаещи по тротоара и по алеите сини фенове.

Хаха! На това му се вика ФЕНСКА КУЛТУРА ако не знаеш! На мен наскоро пак ми обясняваха как нямаме ФЕНСКА КУЛТУРА и колко сме първобитни...!Хаха! Пази боже!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 21 окт 2012 01:22

Да.. вече грешката, за която всички говорят, че ще направим до края на есенния полусезон не изглежда "толкова страшна". :)

И все пак мисля, че ЦСКА се справи наистина по-добре, въпреки, че ми се искаше победа за Левски и един много успорван полусезон - явно съм мазохист :oops:
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 окт 2012 13:12

Viv.Brooke написа:Да.. вече грешката, за която всички говорят, че ще направим до края на есенния полусезон не изглежда "толкова страшна". :)

И все пак мисля, че ЦСКА се справи наистина по-добре, въпреки, че ми се искаше победа за Левски и един много успорван полусезон - явно съм мазохист :oops:

Според мен "ЦСКА" ни направиха огромна услуга. Не говоря обаче за едните три точки, а за това че внесоха страхотно напрежение в "Левски". След успешния старт на сезона феновете им се надъхваха с всеки изминал мач и започнаха да вярват. Виждаше се как започнаха да прелитат искри и между фенове и между ръководители. Сега обаче в синия лагер се искат оставки и се е събрал огромен негативизъм. Това никога не свършва добре при големите отбори, а и лични аз не вярвам, че Илиев е способен да се справи с подобно нещо. Очаквам поне миникриза в "Левски" и тя може да прерастне към нещо по-сериозно още следващия кръг.
Що се отнася до "ЦСКА" доста голяма израстване има при тях. Толкова добре стоящи на терена не съм ги виждал и миналия сезон при всичките им победи. Имаха идея, знаеха какво да правят и само късметът спаси "Левски" от повторение на онова 1:3 на Герена. Очаквам много интересни мачове с тях ако играят по същия начин (или ако ние им го позволим). Жалко за Карачанаков, ако наистина е скъсал кръстни връзки. За мен той е един от малкото талантливи футболисти в България и това може да му попречи сериозно на кариерата.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 окт 2012 19:10

BRF написа:
hijack1 написа:
BRF написа:п.п.Черноморец ще са ВТОРИТЕ взели ви точка ;) !

Мечтай си :mrgreen:

Чак да мечтая не!Надявам се!

:lol:

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 21 окт 2012 19:41

Тоя път се оказа прав, нямам какво да кажа :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 окт 2012 22:43

snakebite написа:
Viv.Brooke написа:Бадема е на шест вече! Добре е, че Пенев не го пусна за да се възтанови, но пък ме е яд, защото може би щеше да помогне много на национала...

Важното обаче е, че вече е здрав :)

По- важно е да е готов за нас, тоя национален отбор яко ни нарушава подготовката !!

Извинявай за въпроса,ама това сериозно ли го мислиш?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 окт 2012 22:53

snakebite написа:Черноморец има изтеглен мач......баш преди нашия мач, уж някакви квалификации ще има на стадион "Берое" в събота ?????
Четири дни почивка повече от нашите, нашите с куп национали, след очаквана корида във Враца ??
Значи във Враца, по-пестеливичко ще трябва да играе, защото Черноморец ще излязат на кръв и като нищо могат да са първите взели ни точка !!

Благодаря ви за саможертвата да играете с отбор почивал 4 дни повече от вас!Само информативно,във въпросната квалификация победихме Испания!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 21 окт 2012 23:08

Гледам си моя отбор...ако ЦСКА има 5-6 национала няма така да мислиш !!!
Ето с Враца, дадохме фира. с Бургас (точно заради 4 те дни) нищо чудно и те да вземат нещо....
Добре е че бият националите, но без лудогорци ,моля...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”