Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец на един мач от четвърта шампионска титла
Ако вместо Лудогорец името беше Левски,през последните 4 години, при абсолютно същото положение, щеше да има голяма разлика в това как много дребни хорица щяха да реват и плюят, че се убива футбола ни като се купували мачове, съдии и БФС и тн. Но след като не е софийски отбор и по точно Левски всичко е наред. Иначе Лудогорец и без да печелят пак ще са шампиони, защото другите няма да могат да ги стигнат.
- k@r@k0nju1
- Контакти:
Лудогорец на един мач от четвърта шампионска титла. И дано да е последна!!!
Напълно възможно е да станат шампиони предсрочно и няма да е незаслужено. Ще ми се Локо да поднесе изненада, но е малко вероятно. Надявам се догодина да е друга работата - на Локо им трябва малко да надградят, а Левски да се стабилизира финансово и на Лудогорец няма да им е толкова лесно. Пък кой знае, може и ЦСКА да вкарат гол есента и тогава жална им майка на разградчани... 

lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
- Долно уйно
- Контакти:
мили написа:Само един мач. Този с Локомотив Сф.
Ако Лудогорец успеят да победят Локомотив Сф в Разград са недостижими, независимо от резултата на мача им с ЦСКА в София.
Червъртата им титла за четири години.
Браво, дано да има 5-6 хиляди човека, които да се трогват от същото.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Аз си мисля, че Лудогорец и на теория ще вземе титлата още на 9ти май.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
И през четирите години в които Лудогорец е във ''А'' Група нямаха някаква стабилна конкуренция като добавим и стабилните финансови възможности за Български клуб то няма нищо изненадващо в тия успехи .
Все пак иска ми се да видя как ще се представят ,ако ЦСКА и Левски са по-близо до определението ''футболен отбор'' на и извън терена .
Все пак иска ми се да видя как ще се представят ,ако ЦСКА и Левски са по-близо до определението ''футболен отбор'' на и извън терена .
- modor
- Контакти:
W84me написа:Аз си мисля, че Лудогорец и на теория ще вземе титлата още на 9ти май.
Няма как да стане. Локото имат мач на 10-ти.....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:W84me написа:Аз си мисля, че Лудогорец и на теория ще вземе титлата още на 9ти май.
Няма как да стане. Локото имат мач на 10-ти.....
Нищо, те да си вържат гащите

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Аз си мисля, че Лудогорец и на теория ще вземе титлата още на 9ти май.
Отново доказваш,че мисленето не ти се отдава."Мастиите" няма как да станат шампиони на 9-ти май.По- темата:Въпреки треньора си Лудогорец са на път отново да са шампиони.Когато това стане факт ще им честитя титлата,до тогава пожелавам успех на Локомотив София без домакинството им на ЦСКА!

П.П.
Надявам се Чичо Гошо да води отбора от Разград и следващият сезон.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- Captain Stottlemeyer
мили написа:Само един мач. Този с Локомотив Сф.
Ако Лудогорец успеят да победят Локомотив Сф в Разград са недостижими, независимо от резултата на мача им с ЦСКА в София.
Червъртата им титла за четири години.
Ако...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ