diplomat написа:Всички са срещу ЦСКА, това е директива!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Директиваааа! Червени се пукат от злоба и завист. Реееев.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
diplomat написа:Всички са срещу ЦСКА, това е директива!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pupesh написа:И аз ако бях цесекар и аз щях да се дразня....ама не съм и ми е голям кеф
Teo написа:Deluxe написа:Като стават шампиони с уредени мачове, защо имат успех в Европа да ви питам? А вие отпадате още от първия кръг от разни незнайни отбори. Като сте толкова ощетени (особено чорбарите) ЗАЩО НЕ СЕ ДОКАЖЕТЕ В ЕВРОПА? Вземете спечелете поне един мач следващия сезон, че не ви се е случвало скоро май май? Или бъркам?
Усещаш ли се какво говориш в момента?
Тия правят ТРАНСФЕРИ --> ВХОДЯЩИ за по 1-2-3 милиона € на парче... кога ние или подуяне сме имали такава възможност?![]()
cska-632 написа:Teo написа:Deluxe написа:Като стават шампиони с уредени мачове, защо имат успех в Европа да ви питам? А вие отпадате още от първия кръг от разни незнайни отбори. Като сте толкова ощетени (особено чорбарите) ЗАЩО НЕ СЕ ДОКАЖЕТЕ В ЕВРОПА? Вземете спечелете поне един мач следващия сезон, че не ви се е случвало скоро май май? Или бъркам?
Усещаш ли се какво говориш в момента?
Тия правят ТРАНСФЕРИ --> ВХОДЯЩИ за по 1-2-3 милиона € на парче... кога ние или подуяне сме имали такава възможност?![]()
Божков, Батков,Чорни
1Neutralen написа:gacobacov написа:1Neutralen написа:gacobacov написа:alexpetrof написа:chiphead написа:е, просто си представям утре, ако Локо ПД вземат да бият - какъв рев ще настане по всичките земни кълбета ...
Никъв рев няма да има, защото жалките ще се изпокрият
Естествено че може и да не бием утре, така става като играеш честно. Така беше и казузатЪ първите два месеца, ама Перчема видя че с честна игра разликата почна да набъбва към двуцифрена и на бърза ръка се преориентира към "другите начини"
Боже, вие сте направо не лечими.
Дай снимики от агитката ви в Стара Загора, разбрах че било неописуемо
То вие нали сте милиони фенове. Хаха. Милиони, ама на приказки. Факт.
gacobacov написа:terata написа:gacobacov написа:terata написа:peliforewer написа:1 Лудогорец 18 38 2 ЦСКА 17 38 3 Берое 18 28 4 Левски 17 28 5 Литекс 17 26 6 Локомотив (София) 17 26
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/ От Спортал вече го изиграха мача и класирането направиха,някой много им пречи когато в класирането под номер едно е ЦСКА.
Ахахахахаах![]()
![]()
всичко е в заговор срещу харизматЪ, даже и лайфа на Спортал.
А фенките на ПодуянскЪ гледам вече се ориентирахте към каузатЪ
Мхмъ така ли, Мюмюне? А не може ли просто да ви се подиграваме и без да се "ориентираме към каузатЪ".![]()
![]()
Само се вижте ве, според тоя горе даже лайфа на Спортал е в заговор срещу вас.
Така ли, а кой по-предишнито първенство (онова къде го реши Везалов) рева че Домус-бей стимулирал съперници срещу вас и му лягал тоя и оня, ама сега като не сте замесени, а Перчема дори се е влошил, изведнъж стана много смешно?
Spiro Spirov написа:Те Берое понеже са страшен отбор, та ще тръгне някой да ги купува.![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Spiro Spirov написа:Те Берое понеже са страшен отбор, та ще тръгне някой да ги купува.![]()
Те и Левски не са страшен отбор, все пак Берое ги опатка 2 пъти, ама взеха та треснаха Националната кауза. Та другарят Домусчиев вече взима мерки да не стават издънки при гостувания.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта