ЦСКА(София) Лудогорец (Разград) - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ЦСКА(София) Лудогорец (Разград)

Мнениеот BRF » 22 ное 2014 23:35

mozart написа:Конкуренцията по-слаба била, а играеха повече футболисти! Къде е Златински, къде е Кишада, къде е Ернандес? Ротациите бяха други, всички играеха, а сега не смеем да ротираме или се докарахме до там, че ако посмеем и сбъркаме мача (не че не бъркаме пак) ще стане кой знае какво! Не мисля, че Хамза и Анисе са кой знае каква класа. Хамзаднес на няколко пъти пусна топката настрани, защото не знаеше какво да прави. Не знам. Както казах за мен не е проблем и да не станем шампиони. Няма да дойде краят на света! За мен е важно да стане стадиона и да си играем там мачовете в Европа. Не мога да ходя по София, убийство е 1000км за ден. До Разград си на чс и малко и преди да сазпали децата си се прибрал!

Не знам дали се съгласяваш за конкуренцията,но и тази и миналата година конкурент ви е ЦСКА!Гарантирам ти,че сегашния ни отбор е поне класа над миналогодишния!Според мен си ви трябва треньор,но се надявам да не вземете такъв :lol: !
Ще те разочаровам,но не мисля че ШЛ бихте я играли в Разград!Стадиона е наистина най-важното нещо,в този ред на мисли и аз съм решил да не стъпвам повече на стадиона ви докато не го въведете в нормален вид!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 22 ное 2014 23:41

Прословутият сектор за гости няма да е такъв след края на ремонта, а като сега строящият се. Мисля, че тогава всички ще сме доволни. Не виждам причина да не се играе в Разград мач от групова фаза на който и да е турнир (изискванията на книга са еднакви-стадион 4-та категория), ако имаме стадион.
Че вие сте по-добри от миналата госина е очебийно, но нашите треньори явно не го виждат! Мисля, че за плейофа ще сме с друг треньор! Най-голямата грешка беше махането на Стоев! Но това е минало...
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 ное 2014 23:54

mozart написа:Прословутият сектор за гости няма да е такъв след края на ремонта, а като сега строящият се. Мисля, че тогава всички ще сме доволни. Не виждам причина да не се играе в Разград мач от групова фаза на който и да е турнир (изискванията на книга са еднакви-стадион 4-та категория), ако имаме стадион.
Че вие сте по-добри от миналата госина е очебийно, но нашите треньори явно не го виждат! Мисля, че за плейофа ще сме с друг треньор! Най-голямата грешка беше махането на Стоев! Но това е минало...

Големината на стадионите,особено ако отново се играе с подобни отбори Реал и Ливърпул!Едно е 40 000 билето по 80лв средно,друго е 10 000 по 30 лв средно(цените ги хвърлям просто така,но е ясно,че ще са по-ниски от в София)!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 23 ное 2014 00:01

Да приказват се такива работи, но имам едно съмнение, че УЕФА ще направи компромис да се играе на стадион неотговарящ на изискванията при положение, че има такъв. Това са само хипотези, но хората видейки нравите на Домусчиев съвсем нормално се съмняват! Остава да виси обаче друг въпрос ако това е така и той е, защо ще строи 12-13000 стадион, за който е ясно ,че в А група няма да се напълни? Може би ще си останем само с този сектор, щом няма да го ползваме за Европа? Кой знае, ще разберем скоро!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 23 ное 2014 05:46

mozart написа:Да приказват се такива работи, но имам едно съмнение, че УЕФА ще направи компромис да се играе на стадион неотговарящ на изискванията при положение, че има такъв. Това са само хипотези, но хората видейки нравите на Домусчиев съвсем нормално се съмняват! Остава да виси обаче друг въпрос ако това е така и той е, защо ще строи 12-13000 стадион, за който е ясно ,че в А група няма да се напълни? Може би ще си останем само с този сектор, щом няма да го ползваме за Европа? Кой знае, ще разберем скоро!

То не е само стадиона. УЕФА има хиляд други изисквания. Не знам в Разград какви хотели има, ама за да имате мач от ШЛ там трябва да изникнат поне няколко с по 4 звезди и над толкова. Някакси не си представям Реал да се гъчкат в малко хотелче 2-3 звезди :-D. Другото, което знам е, че има изискване да има работещо летище на мах час път от града. Мисля, че имаше и други изисквания от подобен род. Та както казах не е само стадиона.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 23 ное 2014 07:22

Изключително грозен футбол, достоен за определението "селски мач", за което вината е на 90% в ЦСКА.
Съдията го оставям без коментар, единствено мога да кажа, че този път Стойчо не би трябвало да реве, а напротив - да му благодари.
Лудогорец играха с половината от възможностите си, явно с мисълта за Ливърпул.
Развръзката остава за втория дял от шампионата, за мен победителят е ясен, но който иска да вярва в химери, нека продължава да величае несъкрушимия дух и волята за победа :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 23 ное 2014 07:39

haha написа:Според мен си ги имаше червените картони, което обаче няма да попречи на Тройчо да реве цяла седмица след мача.
П.п. Интересно, какво мислят феновете на ЦСКА за хвърлените камъни към "зелените"?

Ще кажа, че е лъжа, защото вашите фенове не могат да си позволят пътуване до София за мач и съответно сектора винаги е празин. Няма как да хвърлиш камък по някого, когото го няма там :-D

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 23 ное 2014 07:51

Слаб мач за Лудогорец, поддадоха се и на провокациите. Все пак и равенството е добре, особено след като в определен период ЦСКА бе с човек повече на терена и успя да поведе в резулатата.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 23 ное 2014 08:19

bobonikolov написа:
mozart написа:Да приказват се такива работи, но имам едно съмнение, че УЕФА ще направи компромис да се играе на стадион неотговарящ на изискванията при положение, че има такъв. Това са само хипотези, но хората видейки нравите на Домусчиев съвсем нормално се съмняват! Остава да виси обаче друг въпрос ако това е така и той е, защо ще строи 12-13000 стадион, за който е ясно ,че в А група няма да се напълни? Може би ще си останем само с този сектор, щом няма да го ползваме за Европа? Кой знае, ще разберем скоро!

То не е само стадиона. УЕФА има хиляд други изисквания. Не знам в Разград какви хотели има, ама за да имате мач от ШЛ там трябва да изникнат поне няколко с по 4 звезди и над толкова. Някакси не си представям Реал да се гъчкат в малко хотелче 2-3 звезди :-D. Другото, което знам е, че има изискване да има работещо летище на мах час път от града. Мисля, че имаше и други изисквания от подобен род. Та както казах не е само стадиона.

В радиус от 60км има няколко 4 звездни хотела. Х-л Разград също за отрицателно време може да покрие изискванията. Този хотел си има всичко необходимо от ресторантите до залите за конференции и като сграда е по-добър от много 4 звездни където съм бил. Занемарен е обаче и трябва козметичен ремонт. Летищата наоколо също са на около час, час 20 минути. Летище Варна е на 120км и при пътят, който е много добър в момента не мисля, че ще бъде проблем това.
Не вярвам, че някой ще инвестира 20 000 000 лв в нещо за А група! Нека не бързаме обаче, същинският строеж с парите на собственика все още не е започнал...
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 ное 2014 09:14

Честито на лудогорци.Успяхте да ни вземете 2 точки.Явно Домуса наистина е обещавал невиждани премии за победа над ЦСКА,защото такова зверско ритане и скачане върху играчи и съдии от страна на Лудогорец аз не съм виждал.Добрата новина за ЦСКА е,че успяха да излезнат от този мач без сериозно контузени играчи.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Лудогорец”