mozart написа:Конкуренцията по-слаба била, а играеха повече футболисти! Къде е Златински, къде е Кишада, къде е Ернандес? Ротациите бяха други, всички играеха, а сега не смеем да ротираме или се докарахме до там, че ако посмеем и сбъркаме мача (не че не бъркаме пак) ще стане кой знае какво! Не мисля, че Хамза и Анисе са кой знае каква класа. Хамзаднес на няколко пъти пусна топката настрани, защото не знаеше какво да прави. Не знам. Както казах за мен не е проблем и да не станем шампиони. Няма да дойде краят на света! За мен е важно да стане стадиона и да си играем там мачовете в Европа. Не мога да ходя по София, убийство е 1000км за ден. До Разград си на чс и малко и преди да сазпали децата си се прибрал!
Не знам дали се съгласяваш за конкуренцията,но и тази и миналата година конкурент ви е ЦСКА!Гарантирам ти,че сегашния ни отбор е поне класа над миналогодишния!Според мен си ви трябва треньор,но се надявам да не вземете такъв

Ще те разочаровам,но не мисля че ШЛ бихте я играли в Разград!Стадиона е наистина най-важното нещо,в този ред на мисли и аз съм решил да не стъпвам повече на стадиона ви докато не го въведете в нормален вид!