Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Селекция и подготовка - Лято 2014/2015

Мнениеот BRF » 14 авг 2014 22:22

мили написа:
BRF написа:
мили написа:
BRF написа:
мили написа:
proto написа:ранферният прозорец е все още отворен и ще бъде така до 31-и август. А едни от най-добрите играчи, според Mundo deportivo, стоят свободни, в очакване някой да се сети за тях.

Според каталунското издание точно 8 са големите звезди, които изненадващо нямат отбор. Като от медията бързат да добавят, че има и други качествени състезатели.

На първо място, Mundo deportivo класира Роналдиньо. За последно бразилецът игра за Атлетико Минейро, където се подвизава от 2012-а година. Но след изтичането на контракта му, бившият футболист на Барселона не получи ново предложение.

В класацията на второ място идва Йон Арне Рийзе, който за последно игра за Фулъм, а след него е Самуел Ето'о. Игралият в миналото за Барселона камерунец прекара дълго време в Анжи, а за последно защитава цветовете на Челси. Сега обаче е в очакване на предложения.

Четвърти е Диего Лугано. Уругваецът в изминалия сезон се състезава за Уест Бромич.

Даниел ван Буйтен също е отворен към нови предизвикателства, след раздялата си с Байерн Мюнхен, а след напускането на Барселона - Виктор Валдес търси варианти. По принцип стражът трябваше да премине в Монако, но травма осуети трансфера му.

Никлас Бентнер и Йоргос Самарас, допълват списъка на осемте най-добри свободни агенти.
gong.bg

Мили Лудогорци ,фенове на хубавия футбол и комплексирани фенове на други клубове - не смятате ли ,че спокойно може да се вземе един от тия и то по точно Лугано или Бентнер. Тоест какво мислите за подобно нещо. Много пари ли ще иска като заплата, искат тия типажи да играят в Европа но като първенства не само в Евротурнирите... Едно сръбче по едно време подсили БАТЕ за групите на ШЛ. Име си беше. Не е лошо да се замислим в тази посока , когато има изграден отбор да се взима и някоя звезда може би. :?

Да не се натягаме. Нито един от споменатите няма да дойде за под 8 - 10 милиона.
Примерно Лугано, беше във Фенербахче, мисля за 10 милиона го бяха купили.

:shock: 8-10 милиона :o !Статията е за свободни агенти,сиреч-безплатни футболисти!

Отговори ми за каква заплата биха дошли в България? Как ще се отнасят останалите футболисти към подобно начинание?

От къде да знам как ще се отнесат другите футболисти? :? Пък и не ми дреме!И стига сте писали и после да се измятате!Прочети си писанията!Иначе за около 500 000-600 000 Бенднер би дошъл!

Знам какво съм писал. Не ни трябва ни Бендер, нито Скендер. Домусчиев е по-умен от всички ви и знае кого да купи. Засега Юнес Хамза ни е достатъчен.
А вие с ЦСКА като стигнете до това ниво (скоро едва ли) купете ако искате македонския.

Ти си потресаващо зле!Изкарай си главата от гъза на олигарха и ще усетиш свеж въздух!

мили

Мнениеот мили » 14 авг 2014 22:32

BRF написа:
мили написа:
BRF написа:
мили написа:Да не се натягаме. Нито един от споменатите няма да дойде за под 8 - 10 милиона.
Примерно Лугано, беше във Фенербахче, мисля за 10 милиона го бяха купили.

:shock: 8-10 милиона :o !Статията е за свободни агенти,сиреч-безплатни футболисти!

Отговори ми за каква заплата биха дошли в България? Как ще се отнасят останалите футболисти към подобно начинание?

От къде да знам как ще се отнесат другите футболисти? :? Пък и не ми дреме!И стига сте писали и после да се измятате!Прочети си писанията!Иначе за около 500 000-600 000 Бенднер би дошъл!

Знам какво съм писал. Не ни трябва ни Бендер, нито Скендер. Домусчиев е по-умен от всички ви и знае кого да купи. Засега Юнес Хамза ни е достатъчен.
А вие с ЦСКА като стигнете до това ниво (скоро едва ли) купете ако искате македонския.[/quote]

Същият този олигарх искаше да ви изкара от блатото, завидяхте му. Завистта е най-лошия човешки порок.
Сега отново завиждате, защото един "никакъв селски отбор" ви направи за смях пред света.
Завиждайте, има и по-лошо от това. Скоро ще ви се изръси на главата.
Последна промяна от мили на 14 авг 2014 22:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 29 авг 2014 10:15

Дали да не се пробваме за Роналдиньо сега? Сигурно му се играе срещу Реал и Ливърпуул. Според мен си заслужава. Ще увеличи още повече интереса към Лудогорец и зимата по-лесно ще бъдат привлечени други класни играчи. Аз лично си го пожелавам!
Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Има ли нужда Лудогорец от попълнения?

Мнениеот obi4am_pirin » 29 авг 2014 10:23

Много се радвам за това, което направиха Лудогорец.Имат моята подкрепа и в мачовете групата на Шампионската лига.Обаче си мисля, не трябва ли Домусчиев да повиши още малко нивото в отбора?На няколко пъти в мача със Стяуа се видя,че защитата трудно успяваше да се справи с един 34-годишен СанМартенс(или нещо подобно).Навързваше ги по 2-3-ма.И другия момент е головия удар.Безяк като,че не е в най-добро състояние, а Хамза...до момента не е показал нищо.В мачовете в Шампионска лига няма да има толкова възможности както в мача със Стяуа и малкото създадени трябва да се реализират.
Успех на Лудогорец!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Re: Има ли нужда Лудогорец от попълнения?

Мнениеот smurfcho » 29 авг 2014 10:30

И да има и да няма преди зимата, освен свободни агенти, не могат да вземат, а Домусчиев не е фен на тези трансфери!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 29 авг 2014 10:31

Според мен първо трябва да се информираш и след това да коментираш.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 авг 2014 10:32

Според мен, имат, но от не много на брой. Трябва им един раздвижен център-нападател от типа на Емил Ангел/Илиян Мицански/Буш. И Хамза, и словенеца са тежки нападатели. Все пак вторият върши много черна работа също обаче. Ако има партньор в атаката, някой бързак, с който Лудогорец да може да променя такктиката си в хода на играта, то те ще са убийствени.

Говоря разбира се за ШЛ. За нашето първенство - нямат нужда от никой...

Трябват им и едно дясно крило, според мен. На другите места са почти перфектни. Много е важно как ще подхожда Дерменджиев в мачовете. В средата са много стабилни, ако изключим Дяков, който може всеки мач да си изкара черве картон, но в мача със Стяуа се видя, че Марселиньо е идеален и когато е натоварен с дефанзивни функции. Но крила в съвременния футбол си трябват.

И както казах, зависи от тактиката, която ще предприеме Дерменджиев. Може би е добре да помислят за резервен вариант за центъра на защитата. А с тоя финландец кво става. Той що не играе? Мантула.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 авг 2014 13:43

Soul_VB написа:Дали да не се пробваме за Роналдиньо сега? Сигурно му се играе срещу Реал и Ливърпуул. Според мен си заслужава. Ще увеличи още повече интереса към Лудогорец и зимата по-лесно ще бъдат привлечени други класни играчи. Аз лично си го пожелавам!

Аз казвам направо да ги вземете в пакет-Роналдиньо и Ето'о! Знае ли човек,може и да са чували за Лц! :? :lol: Влезнахте в групите и вече граници за делиорманци няма! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 авг 2014 13:51

Soul_VB написа:Дали да не се пробваме за Роналдиньо сега? Сигурно му се играе срещу Реал и Ливърпуул. Според мен си заслужава. Ще увеличи още повече интереса към Лудогорец и зимата по-лесно ще бъдат привлечени други класни играчи. Аз лично си го пожелавам!

Кажи честно? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 29 авг 2014 15:58

Не разбирам защо изобщо не го допускате за възможно!

Навремето как Олимпиакос взеха Ривалдо, примерно. Ще кажете, че имат повече пари - така е, но все отнякъде се почва надграждането за следващото ниво. Аз не мисля, че е тотално невъзможен такъв трансфер в смисъла на 0%.

Щом никой не е успял да го вземе до сега, това ме кара да мисля, че никой не го желае достатъчно силно, пък Лудогорец биха показали огромна решителност и биха му гарантирали титулярно място за минимум 6 мача в ШЛ. Далеч не са за подценяване тези факти. Ясно е, че заплатата му ще трябва да е над тавана и да се дадат пари на ръка и за агент и за него, но си заслужава. Такъв трансфер моментално ги изстрелва на следващото ниво.

А за хората, които са скептици сега, са същите, които си бяха скептици от самото начало .. още преди мачовете срещу ПСВ и Динамо .. и после със Лацио .. и сега със Стяуа и тъй нататък. За Вас, драги, съм убеден, че Лудогорец и 20 години подред да е шампион на България и да влиза в ШЛ - реалностите няма да се променят. Лудогорец ще си остане провинциалното късметлийско отборче. Ами .. една новина за Вас - вие сте спрели, а Лудогорец лети напред, щото има разлика дали си комплексирано еднокопитно или чифтокопитно или Орел.

Вашите мненийца можете да си ги заврете нейде там, откъдето си вадите и помията, дето я сипете тук.
Изображение

Върни се в “Лудогорец”