Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
kev1n написа:И все пак, ако е трансфер, ще го запишем като 1-вия изходящ такъв..Остава само и да сме на печалба
Какво чухте относно Безяк, Венци и т.н.
kev1n написа:И аз така го разбрах..въпроса е колко са сериозни нещата там..
предполагам доста, щом се стига до толкова шум
дано всичко се подреди аккто трябва и да сме на "+" от цялата история :Р
kev1n написа:ми да дават 3.5 мила и да ги закръгляме на 1о за този сезон ЗА СЕГА ;д хахааха
kev1n написа:BadBoy написа:tsonpen написа:Все пак отборът тренира от 7-ми януари. Първият мач е на 16-ти, но е срещу по-слаб отбор. Срещу първия сериозен съперник се играе чак на 22-ри. Имат две седмици до наситения с мачове график.
А какво става с отборите, където в първенството им няма зимна пауза?
Нямам тесни познания по тренировъчния процес.
Тренировъчния процес в силните първенства няма нищо общо с този, който справят нашите отбори, нито методиката и е като тяхната, ни режим на хранене, ни режим на възстановяване и т.н.
Не случайно наш играч, като отиде в по-си;но първенство и отбор и първите отзиви са да работят за физическа подготовка, ей го за Неделев немците вече го казаха, Гошо Миланов в Русия беше същото.
Едно време качваха отборите ни на Белмекен посред зима за по 15 дена и от там слизаха с по два бели дроба.
Литекса е прав, с мачове физическа подготовка не се прави, а тя е основата на всичко.
Някой от вас изобщо замисля ли се какво говори ? Лудогорец му трябва 1 месец на 1оо% (колкото за мачовете с Лацио и може би с Валенсия) и до там.. Вие замисляте ли се ако Разград играят срещу Левски/ЦСКА/Литекс/Локо/Ботев на 1оо% цял мач какво ще стане ? Вие представяте ли си го ? Защото аз мога да ви подскажа.. при 2-3:0 за 1 полувреме няма да има стоп, спри, да не ги бием толкова, ами ще има "мачкай докато е доло"После нали Вие ще плачите пак за "химии" и т.н.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта