Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Мнениеот subzero » 16 ное 2013 20:12

РосенВарна написа:
Сега проблемът според теб къде се крие-защото Лудогорец ходят без охрана или защото на стадиона ходят вандали? Не ми отговори-твоите деца и всички нормални хора длъжни ли са да ходят навсякъде с охрана? Изпращам ти най-сърдечни поздрави на децата ти, аз също имам две! Не одобрявам насилието под никаква форма! Футболният отборБерое няма вина но трябва да има наказание, както беше при Ботев-да се играе без публика.

Абсолютно те разбирам. Сега ще се опитам да обясня моята гледна точка. Мисля,че уточнихме идиотската проява.
След като се вярва на Петричев,че има пострадали,защо да не вярваме на Берое,че те не са знаели нищо за програмата на Лудогорец ??
Ако приемем хипотетично,че са били фенове на Верея,къде е вината на ПФК Берое и доказуема ли е тя ???
Защо гледната точка да е само една ?? Защо всички скочиха срещу Берое като клуб ??
Защо да бъде наказан клуба ??? На какво основание ??
Все си мисля,че ако Берое имаше някаква вина,Петричев нямаше да я пропусне. ;) Той обаче приказва тъпотии,вероятно поради друга причина.
Поздрави и на твоите хлапета.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

SARVI_BG
Контакти:

Мнениеот SARVI_BG » 16 ное 2013 20:17

Петричев плаши,че ако има воина щели да излязат с други момчета.Справка побоя на варненските мутри срещу феновете на Цска наети от Домуза.Докарай ги бе Читак но тук полицията не е на Домуза.Аллах да ви прости.

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 16 ное 2013 20:19

subzero написа:
РосенВарна написа:Сега проблемът според теб къде се крие-защото Лудогорец ходят без охрана или защото на стадиона ходят вандали? Не ми отговори-твоите деца и всички нормални хора длъжни ли са да ходят навсякъде с охрана? Изпращам ти най-сърдечни поздрави на децата ти, аз също имам две! Не одобрявам насилието под никаква форма! Футболният отбор Берое няма вина но трябва да има наказание, както беше при Ботев-да се играе без публика.

Абсолютно те разбирам. Сега ще се опитам да обясня моята гледна точка. Мисля,че уточнихме идиотската проява.
След като се вярва на Петричев,че има пострадали,защо да не вярваме на Берое,че те не са знаели нищо за програмата на Лудогорец ??
Ако приемем хипотетично,че са били фенове на Верея,къде е вината на ПФК Берое и доказуема ли е тя ???
Защо гледната точка да е само една ?? Защо всички скочиха срещу Берое като клуб ??
Защо да бъде наказан клуба ??? На какво основание ??
Все си мисля,че ако Берое имаше някаква вина,Петричев нямаше да я пропусне. ;) Той обаче приказва тъпотии,вероятно поради друга причина.
Поздрави и на твоите хлапета.

Добре де, а как да се вярва на Петричев като той сам казва, че не е бил там? Че и пресконференция щял да дава.
А тези дето искат наказание за ПФК Берое ме напушват на смях. И аз искам много работи в тоя живот ама ....
п.п.: Сърдечни поздрави на децата и на двама ви, както и на всички съфорумци имащи деца :) . И аз имам едно съкровище и вместо в момента да си играя с него, се занимавам с глупости.
Последна промяна от balgarin на 16 ное 2013 20:21, променено общо 1 път.

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 16 ное 2013 20:19

мили написа:Берое вън от А ПФГ.
За потенциални убийци няма място никъде, само в "дранголника".

Дообре.Ей ся ще звънна на Боби да ивади Берое от А ПФГ.Само кажи за колко години и всичко ще е наред :lol: Ама чакай първо да го преместя в другия крачол,че нещо се е прискрипал :lol: :lol:

пп Мишлетааа,айде лягайте.Сънчо вече мина.Стига вече сте колили и бесили тези гадни марули :lol: че тая вечер ще сънувате кошмари :mrgreen:
Последна промяна от TNT на 16 ное 2013 20:23, променено общо 1 път.
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

TheMelodyInMyHeart

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 16 ное 2013 20:21

Преди 10-15 години на 1 стадион беше хвърлена бомбичка, която удари футболист в лицето и го обезобрази. Преди пак горе-долу същото време пак на мач се случи нещо подобно, само че пострада 1 момиче. Би ли бил някой така добър да ми припомни кога и на кои мачове ставаха тия работи и какво се случи след това?
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 16 ное 2013 20:26

honda написа:След като цитираш въпросния Дисциплинарен правилник- да беше цитирал и чл 5 и чл 10 там пределно ясно е описано за какъв период от време отбора домакин носи отговорност, както и кой има право да пише доклад .
За мен лицата участвали в това безобразие е напълно нормално да си получат съответните наказания,но не виждам по какъв начин ФК Берое може да бъде свързан с тях. За мен въпроса е от компетенцията на съответните правоохранителни и правораздавателни органи,но не и на БФС. По тази логика примерно група играчи на Лудогорец може да отидат на дискотека примерно във Варна (да кажем "Час пик") и влезнат там в конфликт с някои субекти то трябва ли да бъде наложено наказание на Черно море?

За миг само си представи,ако това нещо се бе случило няколко дни по-рано при гостуването на нац. отбор на Дания в Стара Загора,какво ли ще последваше от страна на УЕФА.
Относно чл. 5 ,ако деянието беше 1,5 часа преди срещата,наказанието вече щеше да е факт и нямаше да го дискутираме сега ;)

Потребителски аватар
forumgongbg
Контакти:

Мнениеот forumgongbg » 16 ное 2013 20:27

Много хейтвате бе смешници..щели да ни изхвърлят от А група хахахаха..мечтайте си :)
НИЕ СМЕ супершампионите на България,носители на купата и суперкупата,а вие сте никои,палячовци 8-)
И стига сте мрънкали като жени,всеки който дойде в Стара Загора ще гризва дръвцето,свиквайте :twisted:

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 16 ное 2013 20:28

TheMelodyInMyHeart написа:Преди 10-15 години на 1 стадион беше хвърлена бомбичка, която удари футболист в лицето и го обезобрази. Преди пак горе-долу същото време пак на мач се случи нещо подобно, само че пострада 1 момиче. Би ли бил някой така добър да ми припомни кога и на кои мачове ставаха тия работи и какво се случи след това?

Момичето беше ударено в сектор Г на мача срещу Галатасарай. Оттогава на мачове на ЦСКА не съм виждал да се мятат "миниумки"
За футболиста не помня ;)
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 16 ное 2013 20:30

TheMelodyInMyHeart написа:Преди 10-15 години на 1 стадион беше хвърлена бомбичка, която удари футболист в лицето и го обезобрази. Преди пак горе-долу същото време пак на мач се случи нещо подобно, само че пострада 1 момиче. Би ли бил някой така добър да ми припомни кога и на кои мачове ставаха тия работи и какво се случи след това?

Предполагам само в Ст.Загора са станали тези неща :roll: Другаде това е напълно невъзможно да се случи. :idea: Само гадните,долни,мръсни заралии са способни на такива неща :? :lol:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 16 ное 2013 20:32

forumgongbg написа:Много хейтвате бе смешници..щели да ни изхвърлят от А група хахахаха..мечтайте си :)
НИЕ СМЕ супершампионите на България,носители на купата и суперкупата,а вие сте никои,палячовци 8-)
И стига сте мрънкали като жени,всеки който дойде в Стара Загора ще гризва дръвцето,свиквайте :twisted:

:o :o :o :o :o
Ти от Олимпик Галата ли си или ТЕЦ Марица?
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”