tsonpen написа:daydreamer написа:Стига с тази игра от пролетта- аз виждам един и същи стил на игра, от както е Хубчев тука. Светнете ме каква е разликата, явно по- от близо следите отбора. А за освиркванията при дузпите- какво даже го споменавате? Стига го дъвкахте този мач и Берое- гледайте си Европата сега.
През пролетта, при онова 0:0 можехте да победите. Тогава играхте. Сега заложихте на друго. Не го ли виждате? Ако бяхте ни надиграли както тогава, щяхме да го признаем, както тогава го признахме.
Един въпрос. Преди да смените собственика, когато бяхте с много по- малко пари, как сте играли из Б и В група? Разцъквахте като сега и държахте сметка на другия отбор, че не се надиграва? Хайде малко по- сериозно. Ако си фен на Лудогорец повече от 3-4 години, би трябвало да си запознат с манталитета и най- вече възможностите на финансово по- слабите отбори. Разкажи ми за стила на Лудогорец преди 5-10 години? И ако е практикувал играта, която ти съветваш всички отбори да играят и се дразниш, че играели друго, защо не бяхте в А група толкова време? И беше ли фен на Лудогорец тогава, когато не е играл красив и открит футбол? След всеки мач ли получавахте признанието на цялата В група за най- красива игра? Най- вероятно не- това спря ли те да си фен?
П.С. а иначе отбора играе толкова, колкото противника му позволи- ако влезете неуверено в мача и не Ви се получава играта, е много вероятно другия отбор да се опита да се надиграва. Но това просто не е стила на Берое. За конкретия мач от пролетта най- вероятно вашият отбор е играл плахо и така се е получило. Берое рядко надскача възможностите си(последно време малко по- често с тези купи).
ЕДИТ:
(допускам, че си фен повече от 3 години, ако не си, просто няма смисъл да споря с теб- новоизлюпени фенове не могат да дават акъл от такова естество)