X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 18.00ч
Тото-мач? Явно е, че говориш без да знаеш, но това е нормално за такива като вас. Ясно е едно, снощи на терена имаше само един отбор, но май не се казва Лудогорец
Имаше и хубав транспарат, който искам да го намеря, за да ви го пльосна тук. Ей така, за мой си кеф, за същия, с който си пих питието до ранни зори. Лек ден.

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Черноморец е велик отбор ля ля ля !!!
[center]
[/center]

Bourgas написа:Тото-мач? Явно е, че говориш без да знаеш, но това е нормално за такива като вас. Ясно е едно, снощи на терена имаше само един отбор, но май не се казва ЛудогорецИмаше и хубав транспарат, който искам да го намеря, за да ви го пльосна тук. Ей така, за мой си кеф, за същия, с който си пих питието до ранни зори. Лек ден.
Хич не ме интересува твоя транспарант.
Мое мнение че е тото-мач, знаем ги славистите, точно всички ги биеха като мачета у дирек те взеха че биха и ЦСКА и Черноморец, ЕДИНСТВЕНИТЕ им загуби като домакини за полусезона и ВЪОБЩЕ през сезона !!
Не се правете на момини сълзи, защото не сте..
snakebite написа:Bourgas написа:Тото-мач? Явно е, че говориш без да знаеш, но това е нормално за такива като вас. Ясно е едно, снощи на терена имаше само един отбор, но май не се казва ЛудогорецИмаше и хубав транспарат, който искам да го намеря, за да ви го пльосна тук. Ей така, за мой си кеф, за същия, с който си пих питието до ранни зори. Лек ден.
Хич не ме интересува твоя транспарант.
Мое мнение че е тото-мач, знаем ги славистите, точно всички ги биеха като мачета у дирек те взеха че биха и ЦСКА и Черноморец, ЕДИНСТВЕНИТЕ им загуби като домакини за полусезона и ВЪОБЩЕ през сезона !!
Не се правете на момини сълзи, защото не сте..
Като не знаеш те искам тих. Ок?
"Домусчиев купува, но Враца не продава!" Следващия ще заменя Враца с Бургас. До откат! Искам снимката да намеря, че да ми стане густо. Всеки път ще купувам платове и спрейове за подобни неща!
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:[
Като не знаеш те искам тих. Ок?
"Домусчиев купува, но Враца не продава!" Следващия ще заменя Враца с Бургас. До откат! Искам снимката да намеря, че да ми стане густо. Всеки път ще купувам платове и спрейове за подобни неща!
Ти пък какво знаеш....Купувал той, ако искаше да купи щеше да купи каквото му трябва. Не казвам че е върха на сладоледа, кой знае какви игри прави, но без доказателства, нали знаеш твойто какво е ?
Купувай си каквото искаш ислагай каквито транспаранти има, слабо ме интересува. Сега ме интересува мача с ЦСКА....
Добре е да списваш във форума ви и да клеветиш там, просто молба...
Както виждаш аз не пиша нищо вече във вашия, защото няма смисъл !
И накрая да поздравим -Станислав и Цветомила...

-
- Контакти:
Какъв тото-мач бе момче ? Бяхме много по класния отбор и ви унищожихме ... Определно някои хора в този форум не са в час !
Снейкбайт с кеф са ми тия транспаранти. И ме боли ханша за теб. Боли ли те, че не бихте селския отбор на Черноморец, гражданино? Имаше ли някой от нас, който си свали гащите и си показа махалото, гражданино? Колко започнаха да ви замерят с бутилки, преди вие да хвърлите към нас, гражданино? А тва "Курви на Враца" колко време го мислихте да го пеете, гражданино? Айде в дивия, самотник!
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

-
- Контакти:
Петев: Елементарни сме, не знам какво се случва
Поне треньора ви си го признава !
Поне треньора ви си го признава !

- mad forest
- Контакти:
Ivo-Chernomoretz написа:Какъв тото-мач бе момче ? Бяхме много по класния отбор и ви унищожихме ... Определно някои хора в този форум не са в час !
Хаха! Как само се върна топката! Цяла година разправяте врели некипели, сега ние паднахме и наш ред! Няма как да не сме го продали този мач...! Звучи нелепо нали? Така звучахте и вие миналата година! Не разбирам какво искате да се каже! Това е само един мач, който загубихме! Изчакайте малко да видим другите мачове, какво ще стане и тогава си правете изводи! Иначе някой написа колко различни са бургазлии...! Да различават, но само двама трима, другите са същите писари...! Радвайте се че с половин отбор юноши сте победили актуалният шампион! Явно сте си го заслужили!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
-
- Контакти:
mad forest написа:Ivo-Chernomoretz написа:Какъв тото-мач бе момче ? Бяхме много по класния отбор и ви унищожихме ... Определно някои хора в този форум не са в час !
Хаха! Как само се върна топката! Цяла година разправяте врели некипели, сега ние паднахме и наш ред! Няма как да не сме го продали този мач...! Звучи нелепо нали? Така звучахте и вие миналата година! Не разбирам какво искате да се каже! Това е само един мач, който загубихме! Изчакайте малко да видим другите мачове, какво ще стане и тогава си правете изводи! Иначе някой написа колко различни са бургазлии...! Да различават, но само двама трима, другите са същите писари...! Радвайте се че с половин отбор юноши сте победили актуалният шампион! Явно сте си го заслужили!
Ама и на мен ми е интересно ? Я да попитам какъв шампион - купения с купените фенове ли ?