Brabam написа:Интересно ще е да се разбере колко пари от тези артикули отиват директно в ЦСКА. Вероятно не много
30% от магазина и буса!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Brabam написа:Интересно ще е да се разбере колко пари от тези артикули отиват директно в ЦСКА. Вероятно не много
russia написа:bobo_13 написа:Чорбари, супаджии все едно. Иначе в казармата всяка сутрин ставахме в 5.30ч да си метем района(или съответно чистим с греблата снега).....в продължение на година. Ама какво да ти разправям. А колко сняг на Ивайло съм чистил...Иначе похвално, че хората са изчистили снега, ама май ти си гледал пред компа, а?
Ами да, гледал съм пред компа, щото не всички "армейци" сме от София, нали се сещаш? Етър може да си има фенове само от Търново, но с ЦСКА не е така! Сещаш ли се пак?
action66 написа:Tommi написа:Пффф, смешна работа... Та тоя сравнява неща, изразени чрез различни измерители, ама сигурно има голямо самочувствие и претенции, че е велик бизнесмен.
Ами фактите говорят,че е велик.Което не може да се каже за вашия ръководител,който дори за външността си не умее да се грижи.Което означава,че е много закъсал човечец.
bobo_13 написа:russia написа:bobo_13 написа:Чорбари, супаджии все едно. Иначе в казармата всяка сутрин ставахме в 5.30ч да си метем района(или съответно чистим с греблата снега).....в продължение на година. Ама какво да ти разправям. А колко сняг на Ивайло съм чистил...Иначе похвално, че хората са изчистили снега, ама май ти си гледал пред компа, а?
Ами да, гледал съм пред компа, щото не всички "армейци" сме от София, нали се сещаш? Етър може да си има фенове само от Търново, но с ЦСКА не е така! Сещаш ли се пак?
Ми какъв фен си на ЦСКА като не си виждал дори Армията или ходиш на 5 години веднъж на мач? Нямаш ли си отбор от твоя град или село, че си тръгнал чужди отбори да подкрепяш?
Колкото до Етър, не само от Велико Търново са феновете им. Има от София, Варна, Бургас, Стара Загова, да не говорим за градчетата и селата в област Велико Търново.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:bobo_13 написа:russia написа:bobo_13 написа:Чорбари, супаджии все едно. Иначе в казармата всяка сутрин ставахме в 5.30ч да си метем района(или съответно чистим с греблата снега).....в продължение на година. Ама какво да ти разправям. А колко сняг на Ивайло съм чистил...Иначе похвално, че хората са изчистили снега, ама май ти си гледал пред компа, а?
Ми какъв фен си на ЦСКА като не си виждал дори Армията или ходиш на 5 години веднъж на мач? Нямаш ли си отбор от твоя град или село, че си тръгнал чужди отбори да подкрепяш?
Колкото до Етър, не само от Велико Търново са феновете им. Има от София, Варна, Бургас, Стара Загова, да не говорим за градчетата и селата в област Велико Търново.
ГЛУПОСТИ!!!
Това какъв фен съм и редовността на посещенията на мачове няма да го коментирам! Но това за феновете на Етър от Бургас и Варна...колко са? 10 общо? Ти като си фен на Лийдс колко пъти си ходил на Елън Роуд?
russia написа:Ами да, гледал съм пред компа, щото не всички "армейци" сме от София, нали се сещаш? Етър може да си има фенове само от Търново, но с ЦСКА не е така! Сещаш ли се пак?
russia написа:bobo_13 написа:russia написа:bobo_13 написа:Чорбари, супаджии все едно. Иначе в казармата всяка сутрин ставахме в 5.30ч да си метем района(или съответно чистим с греблата снега).....в продължение на година. Ама какво да ти разправям. А колко сняг на Ивайло съм чистил...Иначе похвално, че хората са изчистили снега, ама май ти си гледал пред компа, а?
ГЛУПОСТИ!!!
Това какъв фен съм и редовността на посещенията на мачове няма да го коментирам! Но това за феновете на Етър от Бургас и Варна...колко са? 10 общо? Ти като си фен на Лийдс колко пъти си ходил на Елън Роуд?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта