Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Оправете си маркетинга

Мнениеот BRF » 08 мар 2015 23:08

Brabam написа:Интересно ще е да се разбере колко пари от тези артикули отиват директно в ЦСКА. Вероятно не много ;)

30% от магазина и буса!

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 08 мар 2015 23:10

russia написа:
bobo_13 написа:Чорбари, супаджии все едно. Иначе в казармата всяка сутрин ставахме в 5.30ч да си метем района(или съответно чистим с греблата снега).....в продължение на година. Ама какво да ти разправям. А колко сняг на Ивайло съм чистил...Иначе похвално, че хората са изчистили снега, ама май ти си гледал пред компа, а?

Ами да, гледал съм пред компа, щото не всички "армейци" сме от София, нали се сещаш? Етър може да си има фенове само от Търново, но с ЦСКА не е така! Сещаш ли се пак?

Ми какъв фен си на ЦСКА като не си виждал дори Армията или ходиш на 5 години веднъж на мач? Нямаш ли си отбор от твоя град или село, че си тръгнал чужди отбори да подкрепяш?

Колкото до Етър, не само от Велико Търново са феновете им. Има от София, Варна, Бургас, Стара Загова, да не говорим за градчетата и селата в област Велико Търново.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 мар 2015 23:11

action66 написа:
Tommi написа:Пффф, смешна работа... Та тоя сравнява неща, изразени чрез различни измерители, ама сигурно има голямо самочувствие и претенции, че е велик бизнесмен. :roll:

Ами фактите говорят,че е велик.Което не може да се каже за вашия ръководител,който дори за външността си не умее да се грижи.Което означава,че е много закъсал човечец.

Нека си е велик, ама е смешно да измерваш рейтинга чрез приходите, при положение че едното се изразява със стойностен измерител (количество по цена), а другото с натурален измерител (да речем брой души).
А какво ѝ е на външността на нашия ръководител? Сигурно трябва да е гелосан? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 08 мар 2015 23:16

bobo_13 написа:
russia написа:
bobo_13 написа:Чорбари, супаджии все едно. Иначе в казармата всяка сутрин ставахме в 5.30ч да си метем района(или съответно чистим с греблата снега).....в продължение на година. Ама какво да ти разправям. А колко сняг на Ивайло съм чистил...Иначе похвално, че хората са изчистили снега, ама май ти си гледал пред компа, а?

Ами да, гледал съм пред компа, щото не всички "армейци" сме от София, нали се сещаш? Етър може да си има фенове само от Търново, но с ЦСКА не е така! Сещаш ли се пак?

Ми какъв фен си на ЦСКА като не си виждал дори Армията или ходиш на 5 години веднъж на мач? Нямаш ли си отбор от твоя град или село, че си тръгнал чужди отбори да подкрепяш?

Колкото до Етър, не само от Велико Търново са феновете им. Има от София, Варна, Бургас, Стара Загова, да не говорим за градчетата и селата в област Велико Търново.

ГЛУПОСТИ!!!
Това какъв фен съм и редовността на посещенията на мачове няма да го коментирам! Но това за феновете на Етър от Бургас и Варна...колко са? 10 общо? Ти като си фен на Лийдс колко пъти си ходил на Елън Роуд? :roll:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 мар 2015 23:18

russia написа:
bobo_13 написа:
russia написа:

ГЛУПОСТИ!!!
Това какъв фен съм и редовността на посещенията на мачове няма да го коментирам! Но това за феновете на Етър от Бургас и Варна...колко са? 10 общо? Ти като си фен на Лийдс колко пъти си ходил на Елън Роуд? :roll:

Фенове на Етър в Бургас :? ,по-скоро съм срещал подръжници на Локо ГО!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 мар 2015 23:18

Добре че сме ние и Левски на тоя ташак да му тръгне отбора и да му дойдат парите. Първата година изпуснахме Лудогорец.Пак имахме преднина и последния мач Присо скапаняка удари 54354345 греди . После Левски си направиха харакири и сега явно ЦСКа ще ги последва.От това му идва скапаното самочувствие на тоя, защото сами си прецакваме титлите !!!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 08 мар 2015 23:23

russia написа:Ами да, гледал съм пред компа, щото не всички "армейци" сме от София, нали се сещаш? Етър може да си има фенове само от Търново, но с ЦСКА не е така! Сещаш ли се пак?

Всъщност, тук си в голяма грешка. Етър с нищо не се отличава от ЦСКА и Левски, освен по държавна подкрепа през определени периоди от историята ;) Като брой трофеи от значими състезания (да се чете "с отбори от футболна Европа") са си кръгла нула и едните, и другите.

За отбори с толкова нулева история има само една причина някой да им е фен - емоционална обвързаност, я защото си тренирал там, я защото брат'чеда тренира или пък баща ти едно време е тренирал .. нещо такова. Друга причина аматьорско формирование да има "фенове" няма ;)
Интересно ми е колко емоционално може да е обвързан с ЦСКА някой кореняк варненец, примерно? Да си фен на отбор с традиции, история и успехи, който не е от мястото, на което си роден - може, ама на аматьорска сбирщина без един значим трофей за 50-100-колкото са там години .. несериозно ;)

Brabam

Мнениеот Brabam » 08 мар 2015 23:24

Титлите на Левски и ЦСКА им придават някакво вътрешно удовлетворение за успялост, няма друго обяснение :lol:
Ч-Б П Д В Е М

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 08 мар 2015 23:28

russia написа:
bobo_13 написа:
russia написа:

ГЛУПОСТИ!!!

Едно е да седиш само да спамиш форумите и да викаш какъв голям фен си на ЦСКА, ама колко помагаш на отбора? Колко билета на година купуваш? Членски внос?
На Етър си плащам всяка година членски внос и сезонна карта(въпреки че не живея във ВТ, на Лийдс всяка година си купувам сребърно членство и посещавам поне 1 мач на година и по няколко фен артикула. Но нали се сещаш едно е да отидеш до София, друго е до Лийдс.....а и до Милано трябва да се ходи, че да се гледа и Интер.......и там поне членски внос годишен, 1 мач на година + няколко артикула. С толкова мога, с толкова помагам на любимите си отбори
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 08 мар 2015 23:30

Вероятно е прав Домусчиев, но кой ще му повярва след като не може да говори :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Лудогорец”