BRF написа:Иначе не разбирам как след като си гледал любимия отбор,после се кефиш на някакъв си друг мач пък бил той и Арсенал МЮ!
Е,той е фен на някой от тези два отбора.
На Лудогорец е фен от година,две. И ще е още толкова.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
BRF написа:Иначе не разбирам как след като си гледал любимия отбор,после се кефиш на някакъв си друг мач пък бил той и Арсенал МЮ!
BRF написа:ELFen написа:BRF написа:ELFen написа:BRF написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/multimedia/video/video-grubostta-na-kajsara-i-sredniiat-pryst-na-eshpinio-306209
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... rec-306191
Ще ни накажат,въпроса е с колко!Явно коментар очакваш!Защото и аз очаквах от тебе,ама..........
Иначе не разбирам как след като си гледал любимия отбор,после се кефиш на някакъв си друг мач пък бил той и Арсенал МЮ!
mozart написа:Е това и аз не го разбирам, но е друга тема! Няма такъв грозен мач. Не съм и предполагал, че ще стане някакъв спектакъл, но това си беше корида. Жалко, че мачът между 1-вия и 2-рия трябва да изглежда така. Ако изглеждаме така и в сряда може да отнесем по-голям резултат и от последното гостуване, но играчите в ШЛ играят различно. Кога ще направим свестен мач в А група този сезон? Имаме ли треньор въобще? Стоев не си бил направил подготовката-глупости! Нещо трябва да се промени и да се върне онзи приятен облик на отбора при Стоев, че дори и при Петев играехме по-приятно от сега. Липсвала им мотивация! С Хасково мога да се съглася, но с 1-вия в класирането, не! Биеш и се добливаш напрактика до върха, а днес си личеше, че гледаме по-скоро да не загубим, вместо да мислим как да победим.
mozart написа:Е това и аз не го разбирам, но е друга тема! Няма такъв грозен мач. Не съм и предполагал, че ще стане някакъв спектакъл, но това си беше корида. Жалко, че мачът между 1-вия и 2-рия трябва да изглежда така. Ако изглеждаме така и в сряда може да отнесем по-голям резултат и от последното гостуване, но играчите в ШЛ играят различно. Кога ще направим свестен мач в А група този сезон? Имаме ли треньор въобще? Стоев не си бил направил подготовката-глупости! Нещо трябва да се промени и да се върне онзи приятен облик на отбора при Стоев, че дори и при Петев играехме по-приятно от сега. Липсвала им мотивация! С Хасково мога да се съглася, но с 1-вия в класирането, не! Биеш и се добливаш напрактика до върха, а днес си личеше, че гледаме по-скоро да не загубим, вместо да мислим как да победим.
subzero написа:BRF написа:Иначе не разбирам как след като си гледал любимия отбор,после се кефиш на някакъв си друг мач пък бил той и Арсенал МЮ!
Е,той е фен на някой от тези два отбора.
На Лудогорец е фен от година,две. И ще е още толкова.
BRF написа:mozart написа:Е това и аз не го разбирам, но е друга тема! Няма такъв грозен мач. Не съм и предполагал, че ще стане някакъв спектакъл, но това си беше корида. Жалко, че мачът между 1-вия и 2-рия трябва да изглежда така. Ако изглеждаме така и в сряда може да отнесем по-голям резултат и от последното гостуване, но играчите в ШЛ играят различно. Кога ще направим свестен мач в А група този сезон? Имаме ли треньор въобще? Стоев не си бил направил подготовката-глупости! Нещо трябва да се промени и да се върне онзи приятен облик на отбора при Стоев, че дори и при Петев играехме по-приятно от сега. Липсвала им мотивация! С Хасково мога да се съглася, но с 1-вия в класирането, не! Биеш и се добливаш напрактика до върха, а днес си личеше, че гледаме по-скоро да не загубим, вместо да мислим как да победим.
Нееее!Просто разликата между вас и нас вече не е толкова голяма като предните години!Толкова си можете,а и постоянния комфорт в БГ първенството го превръща в досадно задължение,дори и за много от "феновете ви"!Обаче ние сме надъхани за шампионска титла и без бой няма да се дадем!
mozart написа: Исках да кажа, че не може да нямаш мотивация в такъв мач. Не мисля, че толкова могат, могат много повече и са го показвали много пъти, но не и този сезон. Тактиката, подредбата на играчите, всичко е различно, без да претендирам, че разбирам от футбол. Просто по този начин не ми харесва как играят! Не изглеждахме много по-различно от мачовете със Славия например. И с тях ли разликата не е голяма? Мисля, че сме по-добрият отбор, но напоследък не го показваме. Не знам дали при Дерменджиев ще го покажем някога. Относно това, че искате титлата, то е ясно, а и е най-нормалното нещо. Аз нямам проблем и да не сме шампиони. Може да дойде добре на всички, и на ръководството, и на много от феновете. Не съм сигурен дали ще е тази година, но догодина със сигурност, ако не се направят промени няма да успеем!
mozart написа: Исках да кажа, че не може да нямаш мотивация в такъв мач. Не мисля, че толкова могат, могат много повече и са го показвали много пъти, но не и този сезон. Тактиката, подредбата на играчите, всичко е различно, без да претендирам, че разбирам от футбол. Просто по този начин не ми харесва как играят! Не изглеждахме много по-различно от мачовете със Славия например. И с тях ли разликата не е голяма? Мисля, че сме по-добрият отбор, но напоследък не го показваме. Не знам дали при Дерменджиев ще го покажем някога. Относно това, че искате титлата, то е ясно, а и е най-нормалното нещо. Аз нямам проблем и да не сме шампиони. Може да дойде добре на всички, и на ръководството, и на много от феновете. Не съм сигурен дали ще е тази година, но догодина със сигурност, ако не се направят промени няма да успеем!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта