ЦСКА(София) Лудогорец (Разград) - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: ЦСКА(София) Лудогорец (Разград)

Мнениеот subzero » 22 ное 2014 22:55

BRF написа:Иначе не разбирам как след като си гледал любимия отбор,после се кефиш на някакъв си друг мач пък бил той и Арсенал МЮ!

Е,той е фен на някой от тези два отбора.
На Лудогорец е фен от година,две. И ще е още толкова. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 22 ное 2014 23:00

Е това и аз не го разбирам, но е друга тема! Няма такъв грозен мач. Не съм и предполагал, че ще стане някакъв спектакъл, но това си беше корида. Жалко, че мачът между 1-вия и 2-рия трябва да изглежда така. Ако изглеждаме така и в сряда може да отнесем по-голям резултат и от последното гостуване, но играчите в ШЛ играят различно. Кога ще направим свестен мач в А група този сезон? Имаме ли треньор въобще? Стоев не си бил направил подготовката-глупости! Нещо трябва да се промени и да се върне онзи приятен облик на отбора при Стоев, че дори и при Петев играехме по-приятно от сега. Липсвала им мотивация! С Хасково мога да се съглася, но с 1-вия в класирането, не! Биеш и се добливаш напрактика до върха, а днес си личеше, че гледаме по-скоро да не загубим, вместо да мислим как да победим.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 22 ное 2014 23:03

BRF написа:
ELFen написа:
BRF написа:
ELFen написа:
BRF написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/multimedia/video/video-grubostta-na-kajsara-i-sredniiat-pryst-na-eshpinio-306209

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... rec-306191

Ще ни накажат,въпроса е с колко!Явно коментар очакваш!Защото и аз очаквах от тебе,ама..........

Иначе не разбирам как след като си гледал любимия отбор,после се кефиш на някакъв си друг мач пък бил той и Арсенал МЮ!

Глупости - гледам футбол нон-стоп когато мога,сега зяпам Лацио :Юве... говоря футбол,не ританици в калта.Нашето" дерби" не се получи особено .Това не ми пречи да гледам репортажи и статии на лаптопа и да изказвам мнение ;) Както се казва "гледаме напред", чакам Ливърпул ...и най-важното откриването на сектор "Б" :!:
Последна промяна от ELFen на 22 ное 2014 23:15, променено общо 1 път.
висша математика:314 :idea:

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 22 ное 2014 23:04

mozart написа:Е това и аз не го разбирам, но е друга тема! Няма такъв грозен мач. Не съм и предполагал, че ще стане някакъв спектакъл, но това си беше корида. Жалко, че мачът между 1-вия и 2-рия трябва да изглежда така. Ако изглеждаме така и в сряда може да отнесем по-голям резултат и от последното гостуване, но играчите в ШЛ играят различно. Кога ще направим свестен мач в А група този сезон? Имаме ли треньор въобще? Стоев не си бил направил подготовката-глупости! Нещо трябва да се промени и да се върне онзи приятен облик на отбора при Стоев, че дори и при Петев играехме по-приятно от сега. Липсвала им мотивация! С Хасково мога да се съглася, но с 1-вия в класирането, не! Биеш и се добливаш напрактика до върха, а днес си личеше, че гледаме по-скоро да не загубим, вместо да мислим как да победим.

Единственото хубаво нещо беше че пак вкарахме на ЦСКА с 10 човека.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 ное 2014 23:06

mozart написа:Е това и аз не го разбирам, но е друга тема! Няма такъв грозен мач. Не съм и предполагал, че ще стане някакъв спектакъл, но това си беше корида. Жалко, че мачът между 1-вия и 2-рия трябва да изглежда така. Ако изглеждаме така и в сряда може да отнесем по-голям резултат и от последното гостуване, но играчите в ШЛ играят различно. Кога ще направим свестен мач в А група този сезон? Имаме ли треньор въобще? Стоев не си бил направил подготовката-глупости! Нещо трябва да се промени и да се върне онзи приятен облик на отбора при Стоев, че дори и при Петев играехме по-приятно от сега. Липсвала им мотивация! С Хасково мога да се съглася, но с 1-вия в класирането, не! Биеш и се добливаш напрактика до върха, а днес си личеше, че гледаме по-скоро да не загубим, вместо да мислим как да победим.

Нееее!Просто разликата между вас и нас вече не е толкова голяма като предните години!Толкова си можете,а и постоянния комфорт в БГ първенството го превръща в досадно задължение,дори и за много от "феновете ви"!Обаче ние сме надъхани за шампионска титла и без бой няма да се дадем!

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 22 ное 2014 23:14

subzero написа:
BRF написа:Иначе не разбирам как след като си гледал любимия отбор,после се кефиш на някакъв си друг мач пък бил той и Арсенал МЮ!

Е,той е фен на някой от тези два отбора.
На Лудогорец е фен от година,две. И ще е още толкова. ;)

...що ти приключи ли с Черноморец... Естествено не съм очаквал Лудогорец някога да постигнат тези неща/между другото какви са постиженията на акулите, че не съм запознат?!?!/ и от 4 г. ги следя като фен, защото ми харесва стилът на игра ,който са изградили... такова нещо не бях виждал в БГ отбор и не съм вярвал, че някога ще има...тея синьо-червени ританици ,винаги са били далеч от футбола ! Не виждам нищо странно да ти харесва някой отбор и да си го гледаш с интерес ! Все някога, нещо се заражда и има свои почитатели !!!
А иначе - да МАНЮ, колкото и да са зле си им се кефя вече 20г. ! :idea:

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 22 ное 2014 23:16

BRF написа:

Нееее!Просто разликата между вас и нас вече не е толкова голяма като предните години!Толкова си можете,а и постоянния комфорт в БГ първенството го превръща в досадно задължение,дори и за много от "феновете ви"!Обаче ние сме надъхани за шампионска титла и без бой няма да се дадем!

Исках да кажа, че не може да нямаш мотивация в такъв мач. Не мисля, че толкова могат, могат много повече и са го показвали много пъти, но не и този сезон. Тактиката, подредбата на играчите, всичко е различно, без да претендирам, че разбирам от футбол. Просто по този начин не ми харесва как играят! Не изглеждахме много по-различно от мачовете със Славия например. И с тях ли разликата не е голяма? Мисля, че сме по-добрият отбор, но напоследък не го показваме. Не знам дали при Дерменджиев ще го покажем някога. Относно това, че искате титлата, то е ясно, а и е най-нормалното нещо. Аз нямам проблем и да не сме шампиони. Може да дойде добре на всички, и на ръководството, и на много от феновете. Не съм сигурен дали ще е тази година, но догодина със сигурност, ако не се направят промени няма да успеем!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 22 ное 2014 23:23

mozart написа: Исках да кажа, че не може да нямаш мотивация в такъв мач. Не мисля, че толкова могат, могат много повече и са го показвали много пъти, но не и този сезон. Тактиката, подредбата на играчите, всичко е различно, без да претендирам, че разбирам от футбол. Просто по този начин не ми харесва как играят! Не изглеждахме много по-различно от мачовете със Славия например. И с тях ли разликата не е голяма? Мисля, че сме по-добрият отбор, но напоследък не го показваме. Не знам дали при Дерменджиев ще го покажем някога. Относно това, че искате титлата, то е ясно, а и е най-нормалното нещо. Аз нямам проблем и да не сме шампиони. Може да дойде добре на всички, и на ръководството, и на много от феновете. Не съм сигурен дали ще е тази година, но догодина със сигурност, ако не се направят промени няма да успеем!

Замисли се над това,сам си го написал!?!Очакваш да играят като миналата година,но треньора е друг,а и сигурно има и нови футболисти които биха променили нещата!Не ви следя много,но Хамза и Анисе бяха в Ботев миналата година,а сега са при вас!Конкуренцията беше много слаба миналата година.....

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 22 ное 2014 23:25

mozart написа: Исках да кажа, че не може да нямаш мотивация в такъв мач. Не мисля, че толкова могат, могат много повече и са го показвали много пъти, но не и този сезон. Тактиката, подредбата на играчите, всичко е различно, без да претендирам, че разбирам от футбол. Просто по този начин не ми харесва как играят! Не изглеждахме много по-различно от мачовете със Славия например. И с тях ли разликата не е голяма? Мисля, че сме по-добрият отбор, но напоследък не го показваме. Не знам дали при Дерменджиев ще го покажем някога. Относно това, че искате титлата, то е ясно, а и е най-нормалното нещо. Аз нямам проблем и да не сме шампиони. Може да дойде добре на всички, и на ръководството, и на много от феновете. Не съм сигурен дали ще е тази година, но догодина със сигурност, ако не се направят промени няма да успеем!

BRF е прав, толкова си можем ! Няма го Бадема да прави внезапните врътки, Марселиньо е изчерпан,Безяк и Мисиджан ги няма никви други се позадържаха на пейката и излязоха от форма, като Шоко, Витиня,Ернандес,Кишада и Мантула, купиха се едни дето не разбрах за какво - Ангуло и Хамза, тренера дефанзивен.... и така ! Резултата е падане на класата !

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 22 ное 2014 23:30

Конкуренцията по-слаба била, а играеха повече футболисти! Къде е Златински, къде е Кишада, къде е Ернандес? Ротациите бяха други, всички играеха, а сега не смеем да ротираме или се докарахме до там, че ако посмеем и сбъркаме мача (не че не бъркаме пак) ще стане кой знае какво! Не мисля, че Хамза и Анисе са кой знае каква класа. Хамзаднес на няколко пъти пусна топката настрани, защото не знаеше какво да прави. Не знам. Както казах за мен не е проблем и да не станем шампиони. Няма да дойде краят на света! За мен е важно да стане стадиона и да си играем там мачовете в Европа. Не мога да ходя по София, убийство е 1000км за ден. До Разград си на чс и малко и преди да сазпали децата си се прибрал!
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Лудогорец”