Откакто Стоев го няма, отборът не е същият и мен лично няколко положителни резутата не могат да ми замажат очите. Отборът отново върна директния футбол в атака към, бавни хоризонтални пасове, неносещи изненада дори за отбор от калибъра на Хасково. Играта в защитата е силно влошена, допускаме изключително леки голове (Ливърпул, Левски, вторият срещу Реал, Хасково и др.) Всяка прилична контра ни разкъсва защитата и аз съм изненадан от неумението на Базел да направят поне една такава през второто полувреме. За N-ти пореден мач нямаме никаква идея как да отбележим гол и щастиви ситуации, като тази с Минев и Вандерсон ще са веднъж на десет. Играем 1:1 с втория сезон "на Петев". Кавичките са защото вече е видно на всички, доколко онова е било отбор на Петев...
Какво да кажем за играчите? От телевизии слушаме за невероятните ротации на Дермеджиев, а в реалност играем с едни и същи срещу Реал и Хасково. Никакви промени, играчи като Златински, Мисиджан и Кишада напълно излязоха от форма. На други като Хамза и Ангуло им е трудно да се адаптират, а за това осонова роля има и треньорът.
Освен в стартовия състав, сериозни грешки се допускат и при смените. Какво правеще Мисиджан на пейката до 75-тата мин? Та, почти всеки негов пробив си беше половин положение. Тоя Вандерсон за талисман ли го държим, при положение че единствените му пасове са назад? Има техника, но няма поглед над играта и двата му щастиливи гола, изобщо не ме интересуват. Ернандес е пъти по-остър и креативен играч от него.
В България всички ни научиха и всеки отбор, с треньор, разбиращ поне малко от футбол ни взема точки. Локо Сф и Берое тактически ни разпиляха, Левски ни бие с тактиката на Черно море, а Славия ни изпуска в Разград. Та дори Хасково стоеше тактически по-правилно от нас!
Парадоксът е, че когато формата ни спада, постигаме най-големите си успехи. Миналата година не сме допуснали нито един решителен гол, през последните 10 мин от мача, отбелязваха ни изклщчително трудно. Правехме страхотни контри и се НАГАЖДАХМЕ към играта на противника. Тази година има много тичане, по-атакуваща философия и никаква идея... жалко
Лудогорец - Базел - 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
- kanara1978
- Контакти:
Re: Лудогорец - Базел
Съдията би Базел снощи а не Лудогорец.казвайте истината колеги.не бъдете Подлоги като Сокачев.и щото сте свикнали така да ви свират всеки мач още отсега почвайте да ревете че не свират за вас срещу Реал Мадрид и не са ви дали дузпа за неправилно дишане
D.Georgiev написа:Откакто Стоев го няма, отборът не е същият и мен лично няколко положителни резутата не могат да ми замажат очите. Отборът отново върна директния футбол в атака към, бавни хоризонтални пасове, неносещи изненада дори за отбор от калибъра на Хасково. Играта в защитата е силно влошена, допускаме изключително леки голове (Ливърпул, Левски, вторият срещу Реал, Хасково и др.) Всяка прилична контра ни разкъсва защитата и аз съм изненадан от неумението на Базел да направят поне една такава през второто полувреме. За N-ти пореден мач нямаме никаква идея как да отбележим гол и щастиви ситуации, като тази с Минев и Вандерсон ще са веднъж на десет. Играем 1:1 с втория сезон "на Петев". Кавичките са защото вече е видно на всички, доколко онова е било отбор на Петев...
Какво да кажем за играчите? От телевизии слушаме за невероятните ротации на Дермеджиев, а в реалност играем с едни и същи срещу Реал и Хасково. Никакви промени, играчи като Златински, Мисиджан и Кишада напълно излязоха от форма. На други като Хамза и Ангуло им е трудно да се адаптират, а за това осонова роля има и треньорът.
Освен в стартовия състав, сериозни грешки се допускат и при смените. Какво правеще Мисиджан на пейката до 75-тата мин? Та, почти всеки негов пробив си беше половин положение. Тоя Вандерсон за талисман ли го държим, при положение че единствените му пасове са назад? Има техника, но няма поглед над играта и двата му щастиливи гола, изобщо не ме интересуват. Ернандес е пъти по-остър и креативен играч от него.
В България всички ни научиха и всеки отбор, с треньор, разбиращ поне малко от футбол ни взема точки. Локо Сф и Берое тактически ни разпиляха, Левски ни бие с тактиката на Черно море, а Славия ни изпуска в Разград. Та дори Хасково стоеше тактически по-правилно от нас!
Парадоксът е, че когато формата ни спада, постигаме най-големите си успехи. Миналата година не сме допуснали нито един решителен гол, през последните 10 мин от мача, отбелязваха ни изклщчително трудно. Правехме страхотни контри и се НАГАЖДАХМЕ към играта на противника. Тази година има много тичане, по-атакуваща философия и никаква идея... жалко
Истината е,че още срещу Лацио нямахте много идея как да вкарате,може на моменти да компенсирате с отборна игра,но индивидуалната класа на играчите просто си казва думата.Мишо Александров е скаран с креативността,а в такива мачове,когато противникът се затваря само с Марселиньо не става.Та вие през цялото време изнасяхте топката по фланговете,откъдето тя се центрираше.Добре,че беше влизането на Мисиджан,че малко от малко да раздвижи играта.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
kanara1978 написа:Съдията би Базел снощи а не Лудогорец.казвайте истината колеги.не бъдете Подлоги като Сокачев
Виж статистиката и после пиши глупости> http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... pitch-view
В мачовете с Ливърпул и Реал отбора на Лудогорец си беше ощетен сериозно.
Дерменджиев за разлика от Стойчо Стоев предпочита Лудогорец да играе по-сигурен футбол.Атрактаивността спадна за сметка на сигурността.
kanara1978 написа:Съдията би Базел снощи а не Лудогорец.казвайте истината колеги.не бъдете Подлоги като Сокачев.и щото сте свикнали така да ви свират всеки мач още отсега почвайте да ревете че не свират за вас срещу Реал Мадрид и не са ви дали дузпа за неправилно дишане
Защо не си взе днес хапчетата,
цял ден глупости пишеш
- D.Georgiev
- Контакти:
parazit написа:kanara1978 написа:Съдията би Базел снощи а не Лудогорец.казвайте истината колеги.не бъдете Подлоги като Сокачев
Виж статистиката и после пиши глупости> http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... pitch-view
Дерменджиев за разлика от Стойчо Стоев предпочита Лудогорец да играе по-сигурен футбол.Атрактаивността спадна за сметка на сигурността.
По-сигурен? Напротив колега, при Стойчо играхме много по неактрактивно. Защитата беше основото звено, а отборът играше често на контри. Точно при Дермеджиев се мъчим да бъдем атрактивни и атакуващи, но не се получава във всеки мач.

- kanara1978
- Контакти:
parazit написа:kanara1978 написа:Съдията би Базел снощи а не Лудогорец.казвайте истината колеги.не бъдете Подлоги като Сокачев
Единственото което виждам е че ставате смешни.Искате и на Реал Мадрид да изгонът човек само и само щото Дяков казъл на съдията

D.Georgiev написа:Откакто Стоев го няма, отборът не е същият и мен лично няколко положителни резутата не могат да ми замажат очите. Отборът отново върна директния футбол в атака към, бавни хоризонтални пасове, неносещи изненада дори за отбор от калибъра на Хасково. Играта в защитата е силно влошена, допускаме изключително леки голове (Ливърпул, Левски, вторият срещу Реал, Хасково и др.) Всяка прилична контра ни разкъсва защитата и аз съм изненадан от неумението на Базел да направят поне една такава през второто полувреме. За N-ти пореден мач нямаме никаква идея как да отбележим гол и щастиви ситуации, като тази с Минев и Вандерсон ще са веднъж на десет. Играем 1:1 с втория сезон "на Петев". Кавичките са защото вече е видно на всички, доколко онова е било отбор на Петев...
[offtopic]Интересен анализ на отбора ви!Караме още по-силно да вярвам в нашата титла

-
- Контакти:
RedeviL написа:Хубава и сладка победа за Лудгорец, но като че ли еуфорията от благоприятното развитие на мача донякъде замъглява реалната преценка за снощното представяне на отбора. След добрите игри с Ливърпул и особено срещу Реал, лично аз смятам, че независимо от постигнатите три точки, Лудогорец изигра най-слабия си мач в ШЛ до този момент.. На практика до гола на Минев, който беше огромна изненада за абсолютно всички, играчите в зелено нямаха кой знае каква идея, по какъв точно начин да отбележат. Виждам, че и на други хора е направило впечатление изключително бавното на моменти подаване на топката, което до голяма степен улесняваше играчите на Базел в затварянето на подстъпите към тяхната врата. Това принуди лудогорци да се опитат да преодолеят защитната стена на противника с пасове от дълбочина, но реално погледнато опасностите за швейцарците се изчепаха с един анемичен удар на Марселиньо и няколко неточни на Абало. Изключително закъснели смени на Мисиджан, Хамза и Вандерсон. Вече и на малките деца стана ясно, че формата на Безяк от миналата година просто не е същата, а ефективността му е нулева. Дори и страхотната отборна игра, която демонстират Лудогорец, не е в състояние да скрие откровената некадърност на Мишо Александров. Специално за него нямам обяснение, каква е причината да му се гласува такова огромно доверие!
Понеже гледам, че някои правят сравнения с миналогодишния двубой на Лудогорец и Базел, но не виждам да отчитат някои основни разлики оттогава. На първо място е отсъствието на най-голямата им звезда Мохамед Салах, който премина в Челси. Липсва и името на Валентин Щокър, но най-голямата им загуба е напускането на треньора им Мурат Якин, на когото се дължи основната заслуга за силния им сезон през миналата година. За тази среща също имаха немалко проблеми с контузиите на Марко Щрелер, Иван Иванов и т.н. На фона на всичко това и ранният ЧК, който получиха Базел, изводът за по-слабото представяне на играчите в зелено ми се струва логичен.
Пишеш рядко,но почти винаги точно.Позволявам си да те допълня.Мачовете с Ливърпул и Реал бяха от друго естество.Излизаш
срещу огромни отбори и си освободен психически,няма кой да те упреква,че си загубил.Освен това леко се прибираш и контраатакуваш.За това изглежда,че играеш много добре.Срещу Базел търсеха победа на всяка цена и това ги натовари психически.След червения картон Базел се затвори,а това те умеят защото са класен отбор.Вярно,не са миналогодишния отбор,но
са доста по-класен от Лудогорец.Беше много трудно да се играе срещу добре организиран,грамотен и физически добре подготвен
отбор.На фона на всичко случващо се тук,това беше положителна емоция.Нима ние не се радваме на всяка победа срещу Левски,
независимо от това,че те не са били толкова слаби никога.
D.Georgiev написа:Всяка прилична контра ни разкъсва защитата и аз съм изненадан от неумението на Базел да направят поне една такава през второто полувреме
И на мен това ми направи впечатление! Базел откровено и с лека ръка решиха да се окопаят в защита и по този начин да затворят мача за хикс. Може би, от стратегическа гледна точка това решение на Соуса е донякъде оправдано, защото срещу Лудогорец един хикс в София и три точки в Швейцария им гарантираха добри шансове за продължаване в директните елиминации на ШЛ и сигурно място в ЛЕ. От друга страна обаче, както сам каза- защитата на Лудогорец е доста уязвима и често се пропуква при малко по-скоростни действия на противника. От Базел само се искаше да използват контра-атаки с бързо преливане в половината на Лудогорец, но явно треньорът им беше взел противоположно тактическо решение. На практика и най-слабата защита в света трудно би била преодоляна от един човек.