Срам сте за футбола

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:шивача написа:Кашчей написа:шивача написа:Лудогорчетата много дразнят и е време Господ да ги накаже.
Много ви шият казваш-от 10 мача имате 1 победа и един равен-това е дразнещо за гранд и харизма
Не, ако са по-добри, да победят, но не по този начин. Но нека мине мача и гледай внимателно
Странно..Когато съдията подпира нас-това е в реда на нещата и що реват ония?! Когато подпира тях-това е неспортсменско, заклаха ни ритуално, късат живо месо, момчетата плачат... открий двете разлики!
Teo написа:Все едно гледам погребение... 250 човека и 30 бабандуги се събрали се кефят на купеното тенеке...
Срам сте за футбола
subzero написа:Кашчей написа:subzero написа:Балкански Орел написа:subzero написа:Кире по-симпатичен ли ти е ???
В Разград не пеят,там направо свирят.
Нека си свирят тяхна работа, мен ме интересува да вдигат коефицента на българския футбол срещу румънските мангали.
За къв български футбол и Лудогорец ми говориш ??![]()
Лудогорец е зло за българския футбол.
Черноморец при Балъков и Бобич?!?!?
Също.
Друг въпрос ???
Въпреки,че не се сещам да са черпени съдии и да са купувани мачове.
subzero написа:Teo написа:Все едно гледам погребение... 250 човека и 30 бабандуги се събрали се кефят на купеното тенеке...
Срам сте за футбола
Не погребение,а африканска сватба.
Teo написа:Все едно гледам погребение... 250 човека и 30 бабандуги се събрали се кефят на купеното тенеке...
Срам сте за футбола
шивача написа:Кашчей написа:шивача написа:Кашчей написа:шивача написа:Лудогорчетата много дразнят и е време Господ да ги накаже.
Много ви шият казваш-от 10 мача имате 1 победа и един равен-това е дразнещо за гранд и харизма
Не, ако са по-добри, да победят, но не по този начин. Но нека мине мача и гледай внимателно
Странно..Когато съдията подпира нас-това е в реда на нещата и що реват ония?! Когато подпира тях-това е неспортсменско, заклаха ни ритуално, късат живо месо, момчетата плачат... открий двете разлики!
Ами ние сме ЦСКА, чиче, нормално е да ни подпират, защото сме най-успелият Бг отбор-най.много титли и успех в Европа. Останалото е пародия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта