Тема за Кирил Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Тема за Кирил Домусчиев

Мнениеот Цецо Чука » 28 авг 2014 22:53

bobonikolov написа:Интересна ще ми е физиономията и реакцията на Домусчиев ако Реал ошамари Лудогорец с над 3 гола във всеки мач.

Ми мога да ти кажа още отсега: Напълно закономерно, все пак играхме срещу десеткратен носител на КЕШ/ШЛ, само Роналдо струва 5 пъти повече от целия ни отбор,няма кво да се правят драми...

А наум ше смята колко точно пари са му влезли от ТВ правата,от рекламите и билетите покрай тоя мач и ше се спуква от смях на акъла ви...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 28 авг 2014 23:19

bobonikolov написа:Интересна ще ми е физиономията и реакцията на Домусчиев ако Реал ошамари Лудогорец с над 3 гола във всеки мач.

Че кокво ще му е! Аз даже очаквам да ни напълнат кошницата с повече от 3 гола! Не знам дали има болни оптимисти!
Аз съм от Микре Юнайтед

мили

Мнениеот мили » 28 авг 2014 23:59

mozart написа:

Че кокво ще му е! Аз даже очаквам да ни напълнат кошницата с повече от 3 гола! Не знам дали има болни оптимисти!

Миналата година напълниха кошницата на Галатасарай с 6 гола.
Нищо няма да загубим, само ще спечелим.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 авг 2014 00:19

Цецо Чука написа:Ми мога да ти кажа още отсега: Напълно закономерно, все пак играхме срещу десеткратен носител на КЕШ/ШЛ, само Роналдо струва 5 пъти повече от целия ни отбор,няма кво да се правят драми...

А наум ше смята колко точно пари са му влезли от ТВ правата,от рекламите и билетите покрай тоя мач и ше се спуква от смях на акъла ви...

Вярно ,че няма лоша реклама, но парите колкото и да дойдат в ШЛ, ако не си "постелеш",за да си постоянен участник в ШЛ, а това се постига с победи, то тези пари ще привършат в даден неприятен момент! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

мили

Мнениеот мили » 29 авг 2014 08:14

CSKA 78 написа:
Цецо Чука написа:Ми мога да ти кажа още отсега: Напълно закономерно, все пак играхме срещу десеткратен носител на КЕШ/ШЛ, само Роналдо струва 5 пъти повече от целия ни отбор,няма кво да се правят драми...

Вярно ,че няма лоша реклама, но парите колкото и да дойдат в ШЛ, ако не си "постелеш",за да си постоянен участник в ШЛ, а това се постига с победи, то тези пари ще привършат в даден неприятен момент! ;)

Ти от къде знаеш, че привършват? Съдиш си по вас нали? Пресъхна ли ви поточето?
Чакате само това, да пресъхне и нашето. :)
Ама запомни, нашето не е поточе, голяма река.
Ще има дъъълго да чакате. Въоръжавайте се с голямо търпение, може да не ви стигне животеца. :shock: :o

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 29 авг 2014 08:44

Леле розови и рогати не спират да серат из всяка тема за Лудогорец.Жестоко ги боли......направо изпадам в екстаз като гледам как се гърчат... :lol: :lol: :lol:
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 авг 2014 09:08

мили написа:
CSKA 78 написа:

Ти от къде знаеш, че привършват? Съдиш си по вас нали? Пресъхна ли ви поточето?
Чакате само това, да пресъхне и нашето. :)
Ама запомни, нашето не е поточе, голяма река.
Ще има дъъълго да чакате. Въоръжавайте се с голямо търпение, може да не ви стигне животеца. :shock: :o

Има още кораби, споко :lol: Важното е жИлязото да върви :mrgreen: :mrgreen: Станахте бетер от братята сигани :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 29 авг 2014 12:18

boabbb написа:Има още кораби, споко :lol:

То щото на Домусчиев само корабите са му бизнеса, нали?

Кирил Домусчиев заслужава абсолютно уважение заради факта че собственоръчно и еднолично промени изцяло облика на футбола в България.
Доказа как с кадърен мениджмънт и умни инвестиции всичко е постижимо.
Спомнете си как след влизането на Левски в групите се говореше че едва ли не никога повече това няма да бъде повторено,е ШЛ е само за най-богатите и че ние трябва да си знаем местото и да си седим на гъза.
Курец бате!
Е за тва ме кефи тоя пич-никакво съобразяване със статуквото, никакво примирение с наложените норми, навил си е нещо на пръста и го прави ако ще света да обърне-всички велики хора са такива, щото иначе само седим и мрънкаме като бабички пред блока за лошия Бойко,за лошия Боби,за бефесето,за ниските доходи,за межудародното положение и изобщо-има само мрънкане и вайкане без да се прави реално нищо.

Домусчиев показа кой е правилния модел за изграждане на успешен клуб дори в кучи гъз като България-стройна организация,всеки си знае мястото,едноличен бос,който удря по масата и всички стават и танцуват,никакво съобразяване с легенди,имена и прочее чикии,който не върши работа-вън от бара.

И така...дай Боже повече такива мениджъри/собственици на отбори, е тогава ше видите не можело ли...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 авг 2014 13:06

Цецо, ти си пълен инфантил :!: Кирето дава 1.5 млн. евро за десен бек, бе :!: Това е бюджета за заплати на ЦСКА за половин година :lol: Това е все едно да ми кажеш, че Ман Сити е начина да се прави футбол :lol: Пръскаш 1 милиард за играчи и печелиш колосалните 2 титли в ПЛ :mrgreen: Чудя ти се на акъла ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 29 авг 2014 13:08

boabbb написа:Цецо, ти си пълен инфантил :!: Кирето дава 1.5 млн. евро за десен бек, бе :!: Това е бюджета за заплати на ЦСКА за половин година :lol: ...

И това е проблем на Домусчиев или по-скоро на ЦСКА...не разбрах?
Приходите на Лудогорец от ШЛ тая кампания са минимум 20 милиона лева,така като гледам има мегдан да земе още трима по 2 милиона евра.
Вашите приходи колко са?

Тва е се едно да ми кажеш: не мое да си купиш телевизор за 6 бона,щото толкова ми е на мен заплатата за една година...нема значение че тея 6 бона ги изкарвам за една седмица...е тва е то български манталитет в действие,хаха...
Последна промяна от Цецо Чука на 29 авг 2014 13:15, променено общо 1 път.

Върни се в “Лудогорец”