ШЛ, II ПК (реванш), Лудогорец - Слован Братислава 3:0!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: ШЛ, II ПК (реванш), Лудогорец - Слован Братислава 3:0!!!

Мнениеот snakebite » 25 юли 2013 09:57

Невероятен мач на Лудогорец ! Струваше си пътуването по нощите... ;)

вижда се промяната при новия треньорски тандем ..бързи извеждащи двойни пасове, пасове зад гърба на защитата, центрирания точно на глава или на крак...абе красота...

Някои критикуват Безяк , но аз съм много доволен от него.Вярно, че е технически лимитиран, но е много борбен, пресираше яко, бягаше, вреше се между централните и не им даваше мира, предпочитам такъв стил с риск да изпусне едно-две положения, отколкото да се мърдосва. Разбира се добре да имаме по-класен нападател, но искам да е от този тип а не техничарче-мърда.

Някой беше казал Барт, защо, след като Мантула и в Братислава, и тук показа страхотна игра. Печелившата схема не се бута нали..

И още нещо, за които мислят че Слован бил слаб, само им вижте резултатите последните 2-3 години и тогава коментирайте, кога български шампион е отстранявал средноевропейски отбор последните 10 години, да припомням ли Жилина, Дебрецен, Висла..не само че не отстранихме тези отбори , но и нямахме победа над тях !.
Така, че не омаловажавайте заслужения успех на Лудогорец, може Партизан да ни бие лошо, но тази европейска вечер ще се помни дълго и никой не може да ни я отнеме !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Tzar na bulgarite
Контакти:

Мнениеот Tzar na bulgarite » 25 юли 2013 10:09

@snakebite Партизан Белград са много слаби в момента само късметът ги спаси срещу тези арменци в момента са просто едно име, дано Лудогорец да ги отстрани, оптимист съм, успех :)

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 25 юли 2013 10:14

Както писаха и други ако беше загуба щеше да има поне 50 страници.Аз като цяло съм доволен от мача както писах.На мене най-добро впечатление ми направи Златинов поне на стадиона и си мисля,че ще замести даже и по-добре Генчев.За мача със Партизан може да отида до Белград,но като чувам как се изпонапиват и се джавкат във автобусите някои пишман фенчета се колебая много.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ШЛ, II ПК (реванш), Лудогорец - Слован

Мнениеот BRF » 25 юли 2013 10:38

BRF написа:Ще ги отстраните!Нещо като 3:1 или 2:0,абе два гола разлика!Успех!
[offtopic]повечето знаете,че ви познавам мачовете,та да почерпите[/offtopic]

Прогнозата ми беше на база липсата на г-н Петев!Логично след като се разкара,отборът ви е по-смел!Честито!Заслужен успех,страхотна игра!Ако още бяхте с Петев,сега щяхме да коментираме ниското ниво на българския футбол и колко по-напред е словашкия пред нашия!
[offtopic]някой трябва да почерпи :?[/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 25 юли 2013 10:51

Честито на всички позитивни хора! Страхотен мач, страхотна вечер! Специални поздрави на всички, които имаха мъжеството да влязат и да се извинят за това, че са се надявали на нашия провал и сега да кажат по някоя добра дума! А за всички които сега не пишат, а биха писали при негативен изход, те снощи са получили своя отговор.
Мисля, че в този мач видяхме най-доброто от поне трима треньори - Стоев, Дерменджиев и Петев. Основната разлика от досега е, че Лудогорец не отстъпи цял мач, а го изигра смело, точно както трябва. Допълнително имаше желание и ентусиазъм във футболистите. Може би и няколко променени детайли в тактиката и съвети. Мислех да кажа нещо лошо за Безяк, но пък вярно, че създаваше доста главоболия и ангажираше защитата. Исках да кажа нещо още по-лошо за Бакалов, но съм сигурен че изуми словаците, особено веднъж, когато се втурна с топката към нашата врата ;) А и направи асистенция. Получихме обаче доказателство, че прищявката Бакалов да играе не е на Петев.
Отново пропуски, но при толкова много произведени положения и 3 гола, нямаше негатив. Чудесно е, че Абало реализира, а Иван си направи подарък за рождения ден с негов специалитет и то в толкова ранна минута. От самото начало атаките ни бяха направо неудържими. Дано продължим в същия дух, защото на това му се казва игра!
Относно скандиранията, май асимилирахме едно "Искаме гол!", директно от словашки. После някой гранд пак да не си търси авторството ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 25 юли 2013 10:58

Ох, толкова съм щастлив и доволен! Еуфорията още не ме е напуснала! Няма да ви кажа как полудях от радост и кучето подкачаше със мен :) Сега искрено се надявам и Ботев да постигне успех. На Берое ще им е доста по трудно но дори и да отпаднат няма да са първите, ще има следващ път! Успех, успех на всички български отбори!

[offtopic]За тези, които се чудят защо Лудогорец игра така с Любимец, смятам че вчера получиха отговора. Назрял конфликт между Петев и футболистите.[/offtopic]
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 25 юли 2013 10:59

Уникален мач за Лудогорец!От години не съм гледал български отбор така да мачка.Поздравления за добрата игра.Поздравления и за Стойчо Стоев.Голям треньор и още по-голям като човек.Успех срещу Партизан!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 юли 2013 11:00

Наистина много добра игра, но пак имаше склонност да се лежи и да се печели време с подобни глупости. В предишните мачове точно това ви изяде главата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 25 юли 2013 11:03

Браво на момчетата ! Не съм ги виждал с такова желание да играят от първия ни сезон , т.е. от повече от година . Немога да си обясна Лудогорец срещу Любимец и този от снощи . Можем да мечтаем , но трябва да останем здраво на земята . Партизан си е Партизан , дори да не са във форма . Кофти е че реванша ще е в Белград . Да не забравяме каква публика имат и как публиката може да им даде крила . Важното е да бъдем надъхани като снощи и да покажем подобна игра пък каквото стане . Не ми хареса единствено Безяк. Не ми хареса и ефективността , защото не винаги можем да създадем толкова чисти положения , трябва да се поработи по реализирането им , но немога да не бъда доволен след 3-0. Дано стигнем до групите на някой турнир, защото бг футболът има нужда от такова нещо . Дано и Ботев го сторят, успех довечера ,ще викам за вас .

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 25 юли 2013 11:12

Честита победа , без значение дали печелим или губим искам да виждам такава игра. Единствената ми забележка в мача се казва Бакалов. Вчера и аз имах рожден ден и Лудогорец ми направиха най-хубавият подарък. Успехи напред в Европа и Победа за Ботев довечера.

Върни се в “Лудогорец”