XXIX кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив, 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: XXIX кръг, Лудогорец - "Ботев" Пловдив, 2:0

Мнениеот alexveselinov » 23 май 2013 08:43

veni__85 написа:
Show Must Go On написа:От два мача тази година с делиорманците видях:
Чисто отменен гол за Ботев.
Игра с ръка в наказателното поле на делиорманци - без резултат (днес отново).
Два смешни дузпи за делиорманци.
Какво повече да се изговори за тези мачове - това е достатъчно.

Е мъри каза , че дузпите не са оказали влияния на резултата. Смешна работа , вкарват ти гол от измислената дузпа още в 7 минута и да кажеш , че няма влияние върху резултата.Феновете на Ботев сами да си правят сметката дали го искат за треньор.

Аз питам къде сега е БФС и ще спре ли правата на рефера смешко?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 23 май 2013 08:46

Само да попитам..този Милисавлевич, още ли е в отбора ??? Покъртителна некадърност - три опропастени ситуации, изиграни по един и същи начин - подарък за вратаря :shock:

Кишада бе безобразен, може и психологически да е обременен...но като че ли и той няма какво да даде повече на отбора !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 май 2013 08:56

Muscarin написа:Само да попитам:

Ако втората дузпа е дузпа, не следва ли ЧЕРВЕН картон за Стаховяк?

А за първата просто няма да коментирам. Не знаех, че за игра рамо в рамо се дават такива нарушения. Предизвестен край на този мач още в началото. А че Ботев игра под възможностите е неоспоримо.

И на мен ми се струва, че при втората трябваше да покаже картон на вратаря, но той не показа картон никому за цял мач. При нея за мен съдията не видя добре от позицията си, която се вижда къде е на повторението. Вратарят посяга и с двете ръце към краката на Генчев, но мисля, че контакт няма.
Но за първата не си прав, защото няма нищо подобно на игра рамо в рамо. Футболистът на "Ботев" блъска Марселиньо с ръка и го събаря! Това си е чиста дузпа. И въобще не вярвай на коментатора, който казва, че било игра рамо в рамо. Няма нищо подобно.
Малко по-подробно видео: http://www.novsport.com/news603271_1003.html
Ще чакаме и от клубната камера.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 23 май 2013 09:19

s.i.s написа:
Show Must Go On написа:От два мача тази година с делиорманците видях:
Чисто отменен гол за Ботев.
Игра с ръка в наказателното поле на делиорманци - без резултат (днес отново).
Два смешни дузпи за делиорманци.
Какво повече да се изговори за тези мачове - това е достатъчно.[/quo
а аз не видях голово положение на ботев в тези мачове който споменаваш :!:

Хаахахаахаах, а как тогава има отменен чист гол, как ????

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 23 май 2013 09:22

tsonpen написа:
Muscarin написа:Само да попитам:

Ако втората дузпа е дузпа, не следва ли ЧЕРВЕН картон за Стаховяк?

А за първата просто няма да коментирам. Не знаех, че за игра рамо в рамо се дават такива нарушения. Предизвестен край на този мач още в началото. А че Ботев игра под възможностите е неоспоримо.

И на мен ми се струва, че при втората трябваше да покаже картон на вратаря, но той не показа картон никому за цял мач. При нея за мен съдията не видя добре от позицията си, която се вижда къде е на повторението. Вратарят посяга и с двете ръце към краката на Генчев, но мисля, че контакт няма.
Но за първата не си прав, защото няма нищо подобно на игра рамо в рамо. Футболистът на "Ботев" блъска Марселиньо с ръка и го събаря! Това си е чиста дузпа. И въобще не вярвай на коментатора, който казва, че било игра рамо в рамо. Няма нищо подобно.
Малко по-подробно видео: http://www.novsport.com/news603271_1003.html
Ще чакаме и от клубната камера.

Не знам какви камери и настройки ще чакаш, но ако за вас е имало чиста дузпа в този мач, това означава, че играта с РЪЦЕ в наказателното поле е в пъти повече от вашите и то реално може да бъде свирена без никакви скрупули. Топката при удара на Галчев отиваше във вратата - ФАКТ.

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 23 май 2013 09:25

alexveselinov написа:Аз питам къде сега е БФС и ще спре ли правата на рефера смешко?

За какво? Те и двете дузпи си бяха "реални" :o
Пък и докладчето на делегата ...............

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 май 2013 09:37

Show Must Go On написа:Не знам какви камери и настройки ще чакаш, но ако за вас е имало чиста дузпа в този мач, това означава, че играта с РЪЦЕ в наказателното поле е в пъти повече от вашите и то реално може да бъде свирена без никакви скрупули. Топката при удара на Галчев отиваше във вратата - ФАКТ.

Ако това наричаш "играта с РЪЦЕ", значи няма как да постигнем нещо в този спор. Дистанцията е страшно малка, а Дяков прибира ръцете си в момента на удара възможно най-плътно до тялото. Тук поне всичко се вижда много по-ясно, отколокото положенията за двете дузпи.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 23 май 2013 09:48

В този мач, нямаше нито една дузпа. Съдията се подведе на два пъти и на два пъти правилно не отсъди такива.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 23 май 2013 10:16

D.Georgiev написа:Не се връзвайте на приказките на сините, че сме хващали съдии, те просто толкова си могат.

Обаче в мачовете на "Левски" съдиите са гении с орлови очи, но са "купени"? Очевидно в останалите мачове "просто толкова си могат". Последно?

tsonpen написа:Шампион е Лудогорец! Странно е един фен да се откаже по подобен начин от титлата, при положение, че отборът ни не отстъпва на "Левски". Те могат да станат шампиони най-рано в събота. А ако първенството беше честно, шансовете ни оставаха, макар и малки. Впрочем, сега също ги има.

Сам казваш, че дори при честна игра шансовете "Левски" да загуби точки срещу "Славия" са малки. Ако след два дни "сините" победят, как ще отсееш дали играта е била честна, или не?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 23 май 2013 10:39

Eminem написа:Въобще не ви е срам от купената ви победа... В този мач се виждаха грешки само в една посока. Тези две дузпи са скандални, и от друга слънчева система се е видяло, че няма никакви дузпи.

Дузпи нямаше! Съдията е безумно слаб, и победата не е купена! Има си редовен гол който Иван Стоянов го вкара с лекота! Ботев нямаха сериозни положения пред вратата на Вл. Стоянов и досега нямат спечелен мач срещу Лудогорец. На теб какъв ти е проблема? Искаш другите отбори да направят Левски шампион ли? Ами то на практика така ще станете? Враца игра за вас, ние си вкарахме автогол, Етър ви подаряват точки, и накрая мадам Славия ще ви направи шампиони? И къде ви е великата шампионска игра? То не, че ние сме цвете за мирисане ама не търсим вината в другите а в себе си!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Върни се в “Лудогорец”