hijack1 написа:Мъжете нямат нужда да гледат предавания за да се убедят, че Моци беше за червен
Може ли да ми кажеш минутата за да си направя един тест?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
hijack1 написа:Мъжете нямат нужда да гледат предавания за да се убедят, че Моци беше за червен
tsonpen написа:Може ли да ми кажеш минутата за да си направя един тест?
ralka_levskarka написа:Забавняги, ако от 54- тата бяхте с 10 души, щяхте да оревете светО
tsonpen написа:ralka_levskarka написа:Забавняги, ако от 54- тата бяхте с 10 души, щяхте да оревете светО
Вие имахте шанс от 12-тата да сте с 10 човека и да дублирате. Знам че нямаше да реветеПреценка на съдията, както и на вашия играч - гол или риска първи да мине през банята.
hijack1 написа:tsonpen написа:Може ли да ми кажеш минутата за да си направя един тест?
Аз го вметнах за левскарката, иначе се случва в 53-та минута.
ralka_levskarka написа:tsonpen написа:ralka_levskarka написа:Забавняги, ако от 54- тата бяхте с 10 души, щяхте да оревете светО
Вие имахте шанс от 12-тата да сте с 10 човека и да дублирате. Знам че нямаше да реветеПреценка на съдията, както и на вашия играч - гол или риска първи да мине през банята.
Гледах колко е можело да сме с 10Ходи лягай.
tsonpen написа:hijack1 написа:tsonpen написа:Може ли да ми кажеш минутата за да си направя един тест?
Аз го вметнах за левскарката, иначе се случва в 53-та минута.
Спокоен съм за себе си - можеше да се даде червен, както и в 12-тата минута.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта