X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 18.00ч

Мнениеот BRF » 28 окт 2012 12:38

Bourgas написа:Тцонпен, предполагам гениално измислен никнейм за Цонко Пенев? Както и да е. Мачлето си го гледал със зелени очила само ти, защото на терена бяхте трагедия, Черноморец беше по-добрия, съдийските аванти отново във ваша полза, най ми хареса жълтия картон за Тяната, Бадемчо му залага топката, тяната си я намества на удобна позиция, не е бавена играта, идва съдията и му дава картон. Трагичен шампион, комедийни актьори вместо футболисти. Случката на полувремето я разбрах, че пак сте използвали стария патент с хвърлените бутилки, но май ви ги върнаха в повече? И се радвай, че гостуваш на Черноморец, защото хората тук не са хулигански настроени, защото и до стадиона в противен случай нямаше да можеш да стигнеш. Особено с твойта голяма уста. Живейте си живота, пожелавам ви от тук нататъка само загуби, че да се приземите малко на земята, много си повярвахте.

Тодоре,Тодоре,кой знае какви глупости сте правили за да предизвикате"европейската"публика на супершампиона!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2012 12:55

Относно условията в клетката - не мога да не кажа нещо по повод тоалетната, защото имаше упреци към клетката в Разград. В Бургас никой не се беше сетил, че в тази клетка може да има и жени. Тоалетната беше само мъжка с писоари в предверието!

Имало само писоари, нямало WC за жени. :o
Нали не се шегуваш ?
Ти знаеш ли вие, какви условия за тоалет предлагате на гостите си ????
Една Еко тоалетна за 100-200 или 300 човека. Или викаш :поне е пригодена и за жени. :oops:
Иначе вашите полицаи преиграват с мерките за сигурност, ама не че ние не си влязохме с, каквото искахме де.
При вас полицаите го "играят" с парадираща ефектност, при нас с непарадираща ефикасност. Това е разликата. Резултатите са същите.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 28 окт 2012 12:56

Като абсолютно безпристрастен зрител на този мач искам да ви споделя мнението си.. Лудогорец според мен изигра един от доста слабите си мачове и съвсем заслужено не победи - дълго, но безмислено владеене на топката, липса на удари и като цяло на голови положения. Едно единствено 100%-во положение през второто полувреме, но малшанс, че топката излезе в аут. Вратарският пост продължава да е ахилесовата пета на отбора, просто вдъхва несигурност. Без да блестят с кой знае какво Черноморец успяха да победят, истината е, че можеха да вкарат и още голове, но пропиляха доста перфектни ситуации за контраатаки с недодялани или прибързани пасове. Румен Трифонов (мисля) можеше да реши мача към края, но на метър от вратата не успя да засече топката в мрежата... Според мен съдията се справи почти перфектно с мача, въпреки претенциите на публиката и странните викове "МАФИЯ". Явно параноята е обзела тотално футбола ни и каквото и да става все търсим вината другаде. Казвам почти, защото спести 2 жълти картона за Лудогорец за грубости.
Публиката - хубаво е, че имаше гостуваща агитка, чуха се 1-2 пъти в самото начало на мача и това беше, но все пак не бяха и много - около 40 човека според мен. Тази на домакините беше на прилично ниво и като бройка, и като пеене, което ме изненада. Изключвам факта, че 95% от песните са "взаимствани" от тези на Берое, ЦСКА, Левски и т.н. , но пък в България си е така. Лудогорци също са попили от песните на ЦСКА , поне от това, което успях да чуя.
Като цяло интересен и бърз мач с интрига до края, а най-хубавото е, че не се оправдаха прогнозите за лесна победа на гостите. Черноморец победи главно с много желание и хъс, това което липсваше най-вече на Лудогорец!

п.п. Да допълня за засадите и дузпите - едното положение за дузпа не го видях, може и да е имало. При другата ситуация (изблъскването на футболист на Черноморец) по-скоро нямаше дузпа, но пък има и съдии, които ги свирят. За засадите мисля, че съдиите бяха абсолютно прави.
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 28 окт 2012 13:05

Като схеми на игра, и развитие на мача върху терена, тази среща много ми напомня финала на шампионска лига му Челси и Барселона.
Разликата е в посредствените изпълнители, както и в факта че нямаше нито едно запомнящо се положение.
Ако футбилистите на Черноморец успеят да задържат това си ниво и бъдат все така тактически дисциплинирани, не ги чака нищо лошо в нашата
АПФГ - да припомня, че с подобна схема и игра Гърция станаха ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН.
Честита победа, тя е АБСОЛЮТНО ЗАСЛУЖЕНА.
Лудогорец бяха далеч от декларираната класа. Владееха топката в поне 70% от игровото време и се придвижваха в стил Барселона( с безкрайни къси подавания успоредно на централнета линия, както и по фланговете, но с никаква идея как да преодолеят дисциплинираната защита на Черноморец, състояща се от целия отбор. В защита пък Лудогорци бяха тромави и неадекватни за отбор с такива претенции. Ако запазят нивото от последмия мач, може би не са толкова далеч от титлата, но амбициите им в Европа са БЕЗМИСЛЕНИ.
Иначе - слаб мач, с посредствени изпълнители и нито едно запомнящо се отиграване.
Съдията не повлия по никакъв начин върху изкода от срещата.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 28 окт 2012 13:49

Благодаря на volf и chivas..за обективните нотки за мача. Явно съдията не е повлиял по никакъв начин, Странни са ми тия бургазлии, били - били, какви съдии пак нищят
Явно гледат с едни голееееми сини очила - щом имало фаулове срещи Азис и Шаешу , където очевидно няма,представям си за някакви спорни положения какви интерпретации предлагат и как опищяха света , включително и сега
Пак повтарям радвайте се на победата си, явно е заслужена щом всички коментари са в тази псоока. Оставете нашите "проблеми" на нас .
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2012 14:00

snakebite написа:Благодаря на volf и chivas..за обективните нотки за мача. Явно съдията не е повлиял по никакъв начин, Странни са ми тия бургазлии, били - били, какви съдии пак нищят
Явно гледат с едни голееееми сини очила - щом имало фаулове срещи Азис и Шаешу , където очевидно няма,представям си за някакви спорни положения какви интерпретации предлагат и как опищяха света , включително и сега
Пак повтарям радвайте се на победата си, явно е заслужена щом всички коментари са в тази псоока. Оставете нашите "проблеми" на нас .

И да бием и да падаме гледаме реално на ситуациите. ;)
Мача свърши, всичко мина и замина. Гледаме към Гоце Делчев.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 окт 2012 14:05

snakebite написа:Благодаря на volf и chivas..за обективните нотки за мача. Явно съдията не е повлиял по никакъв начин, Странни са ми тия бургазлии, били - били, какви съдии пак нищят

Само ще ти кажа че ако беше гледал мача и тези фалове които правеха минев,деко и другите ви защитници бяха срещу вас щяхте да плачете два дена.Накрая с оглед на безсилието и тотално грохналите ви играчи правихте груби нарушения с влизания отзад.За мен съдията се справи имаше няколко грешки но това е нормално.Има и нещо друго Черноморец не игра грубо и не даде основание на съдията да дава нарушения за вашия отбор.Нашите защитници ви играха прекалено меко в наказателното поле,ама ги разбирам като знам какви дузпи ви свирят.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 28 окт 2012 14:07

Chivas написа:
Публиката - хубаво е, че имаше гостуваща агитка, чуха се 1-2 пъти в самото начало на мача и това беше, но все пак не бяха и много - около 40 човека според мен. Тази на домакините беше на прилично ниво и като бройка, и като пеене, което ме изненада. Изключвам факта, че 95% от песните са "взаимствани" от тези на Берое, ЦСКА, Левски и т.н. , но пък в България си е така. Лудогорци също са попили от песните на ЦСКА , поне от това, което успях да чуя.

Песни на ЦСКА ?? В България почти няма авторска песен, в това съм убеден, всички най-популярни мелодии на ЦСКА и Левски за заимствани от чужбина, и в това съм сигурен защото съм ги чувал в западни варианти колкото искаш !! Така че приеми че взаимствани от чужбина , а не от ЦСКА защото е смешно ;)
ЛУДОГОРЕЦ

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 28 окт 2012 14:11

snakebite написа:
Chivas написа:

Песни на ЦСКА ?? В България почти няма авторска песен, в това съм убеден, всички най-популярни мелодии на ЦСКА и Левски за заимствани от чужбина, и в това съм сигурен защото съм ги чувал в западни варианти колкото искаш !! Така че приеми че взаимствани от чужбина , а не от ЦСКА защото е смешно ;)

Може и да е така, не искам да се заяждам. Става въпрос за скандиранията : напред, напред, напред зелените ... (което в България се пее от агитката на ЦСКА :). Това няма кой знае какво значение де, наистина е така, повечето песни, скандирания и мелодии са взаимствани от чужди отбори.
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 28 окт 2012 14:18

Bourgas написа:Снейкбайт, втория ник на Цоньо? :shock: :? :roll: :geek:
Относно мача, ще имаме всички възможност да го видим пак.

Нямам нищо обшо с Цоньо, но с вашите мании, може и аз да съм той, кой знае :)

С нетърпение очаквам мача пролетта с вас. Мисля да пътувам специално за мача, стига да съвпада с моите планове.
Иначе е очевидно че сте силен домакин- май имате една единствена загуба сезон и половина, и то в тото-мача със Славия.
Явно Петев не е отчел, непримириността и хъса ви като ДОМАКИНИ , а и не е разузнал противника, това ми идва на акъла. Изцяло грешка на Петев е изхода на тоя мач, по-малката почивка от вашия отбор( с 4 дена), някаква психическа обременненост и надменност, и ето го резултата.
Напълно закономерен, въпроса е какво ще отговорим. Аз лично вярвам че ще имаме друго лице съвсем скоро.
ЛУДОГОРЕЦ

Върни се в “Лудогорец”