Мнениеот Chivas » 28 окт 2012 12:56
Като абсолютно безпристрастен зрител на този мач искам да ви споделя мнението си.. Лудогорец според мен изигра един от доста слабите си мачове и съвсем заслужено не победи - дълго, но безмислено владеене на топката, липса на удари и като цяло на голови положения. Едно единствено 100%-во положение през второто полувреме, но малшанс, че топката излезе в аут. Вратарският пост продължава да е ахилесовата пета на отбора, просто вдъхва несигурност. Без да блестят с кой знае какво Черноморец успяха да победят, истината е, че можеха да вкарат и още голове, но пропиляха доста перфектни ситуации за контраатаки с недодялани или прибързани пасове. Румен Трифонов (мисля) можеше да реши мача към края, но на метър от вратата не успя да засече топката в мрежата... Според мен съдията се справи почти перфектно с мача, въпреки претенциите на публиката и странните викове "МАФИЯ". Явно параноята е обзела тотално футбола ни и каквото и да става все търсим вината другаде. Казвам почти, защото спести 2 жълти картона за Лудогорец за грубости.
Публиката - хубаво е, че имаше гостуваща агитка, чуха се 1-2 пъти в самото начало на мача и това беше, но все пак не бяха и много - около 40 човека според мен. Тази на домакините беше на прилично ниво и като бройка, и като пеене, което ме изненада. Изключвам факта, че 95% от песните са "взаимствани" от тези на Берое, ЦСКА, Левски и т.н. , но пък в България си е така. Лудогорци също са попили от песните на ЦСКА , поне от това, което успях да чуя.
Като цяло интересен и бърз мач с интрига до края, а най-хубавото е, че не се оправдаха прогнозите за лесна победа на гостите. Черноморец победи главно с много желание и хъс, това което липсваше най-вече на Лудогорец!
п.п. Да допълня за засадите и дузпите - едното положение за дузпа не го видях, може и да е имало. При другата ситуация (изблъскването на футболист на Черноморец) по-скоро нямаше дузпа, но пък има и съдии, които ги свирят. За засадите мисля, че съдиите бяха абсолютно прави.
ЦСКА - На терена и в живота !!!