Лудогорец шампион!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

dido77
Контакти:

Re: Лудогорец шампион!!!

Мнениеот dido77 » 24 май 2012 12:14

dafquezz написа:Не мога да си кривя душата - Лудогорец заслужаваха титлата този сезон. Чисто и просто бяха най-добри, това е положението, и не прословутия мач с Миньор ги направи шампиони. Имаше много моменти през сезона, в които ЦСКА изтърва лесни точки - дузпата във Враца, грешката на Тошко срещу лудогорци есента, едно грешно заставане срещу Левски, дузпата срещу Миньор... все ключови моменти, които се оказаха решаващи.
Няколко думи за Стойчо. Твърдо вярвам, че той не вярва и в една дума от тоновете глупости, които изговори в последно време. Твърдо вярвам, че целта на това шоу беше да предпази собствените му футболисти от истината - че някои от титулярите просто нямат класата да бъдат шампиони, а резервите... такива не съществуват. Беше къде къде по-лесно за всички науспехи да бъде виновна директивата, съдията, БФС... Убеден съм, че го направи, за да им помогне да повярват, че са по-големи, отколкото в действителност са. И те повярваха. Затова няма да кажа нито една лоша дума за тези момчета. Защото този отбор, макар и с огромен потенциал в лицето на младите си играчи, е може би най-слабият като чисто футболни качества ЦСКА в историята. Тези момчета повярваха в мечтата и изкараха цял полусезон на адреналин... не на мускули, защото такива нямаше в особено голям запас след "тежката зимна подготовка" на Пената... просто на адреналин. Направиха всичко по силите си, а то в повечето време беше да се преборят някакси в защита, и по възможност да добутат топката до Присо и Мораеш... не е много, но дадоха всичко от себе си, дадоха дори повече, отколкото реално могат... но това не е достатъчно за титла. Нямаше да е честно с оглед на начина, по който се работи в Разград.
Не мога да не бъда щастлив от двете безспорни открития на сезона - Карачанаков и Грънчов. И двамата ще станат много големи играчи, ако се запазят от контузии. Особено ме радва Грънчов, който цял сезон не сбърка грубо нито веднъж, а му беше поверен един смея да твърдя кошмарен откъм важност и напрежение пост в отбора.
Сега се моля единствено те, както и Мораеш и Бандаловски да не напуснат отбора през паузата. Около тях Стойчо има шанса на изгради отбор, който наистина да има класата да носи достойно червената фланелка.

Честито на Лудогорец, поздравления за феновете им. Тази вечер празнуват напълно заслужено.

Пич - тотален респект!!! Да прочета такова мнение, в този форум, за мен е не по-маловажно от спечелването на самата титла! Получи се страхотен мач вчера и заслугата за това е и на двата отбора. В крайна сметка, мисля че с оглед на представянето през целия сезон, напълно заслужено ликуваме в момента. Изживяването на стадиона беше неописуемо, само тези които са присъствали знаят какво беше усещането! Лично за мен това е една сбъдната мечта - от слънчевия ден преди 28 години, когато баща ми ме заведе за пръв път на мач на Лудогорец.
Празненствата в Разград тепърва започват :) :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 май 2012 12:35

bobonikolov написа:Честитих им вчера титлата на Лудогорец,но има едно нещо,което ми направи изключително негативно впечатление.Това са думите на Домусчиев "на есен да му мислят другите".За съжаление и той се оказа същия като останалите шефове на български клубове-абсолютен хвалипръцко.Вярно е сега той и всички останали в Разград са на върха на щастието,но големите ръководители се познават по това,че запазват хладнокръвие при всякакви ситуации и си мерят приказките.Как поне веднъж не чух Роман Абрамович например след финала да излезе и да каже същото?Или пък някой друг футболен президент в Европа.Ами няма и да чуем.Защото хората знаят поговорката"Голям залък лапни голяма дума не казвай".Лудогорец свършиха много работа-неоспорим факт.Но мисля,че точно сега тая титла ще се окаже препъни камък в отбора и той на есен няма да бъде това,което е сега.Защото сега и треньори и играчи и президенти са толкова заслепени от този успех,че не виждат собствените си слаби места.А те са толкова очевадни,че просто няма на къде.Вчера например второто полувреме един Присо,който няма и кой знае каква техника на няколко пъти буквално събра около себе си половината отбор на Лудогорец и ги направи луди от финтове,след което подаде няколко не лоши паса в наказателното поле,че веднъж даже уцели и гредата.А в отборите в ШЛ ще има много по-добри от Присо.Да му мислят Лудогорец.Другият заподозрян в отбора им е Голубович.Ахилесовата пета на вратаря са далечните удари.Ако противника има поне един или двама футболисти,които са добри стрелци извън наказателното поле Лудогорец са ушити.Да не говорим,че когато останаха с човек повече вместо да натиснат и решат мача както прави един наистина борбен състав те спряха да играят-нещо непростимо в ЕКТ,което се наказва.А положението стана още по-трагично за тях след червения им картон.Тогава тотално бяха натикани в тяхното поле и нямаха никакви атаки към вратата на ЦСКА.Това означава,че ако един от противниците им в ЕКТ издейства червен картон на техен играч Лудогорец са пътници.
Като финал ще добавя следното-вчера ЦСКА игра малко по-лошо от Лудогорец и единствената разлика между двата отбора бяха първите 20 минути,в които имаше малко повече тичане от страна на Лудогорец,малко повече точни пасове и един точен удар във вратата,който за съжаление на ЦСКА се оказа решаващ.И с това се изчерпа Лудогорец.Пред ЦСКА обаче също предстои много работа.Но разликата е там,че в щаба на червените са наясно с това и не си правят илюзии.А един друг отбор започна да си мисли,че всичко е мед и масло......

Написал си много верни неща, но искам да вмъкна, че Лудогорец е на нивото на отборите на това първенство, а това ниво не е много високо. Лудогорец е изграден като боец за тези условия - за тези "грандове" и т.н. И дори само ако "грандовете" бяха изкарали целия сезон с по един треньор, то сега Лудогорец щеше да е е по-силен, защото щеше да има по-силна конкуренция. Можеше и в този случай да не стане шампион, но пък можеше и да стане, защото щяхме да имаме едно по-честно първенство.
За първите поне 30 минути на мача, Лудогорец показаха и идеи и комбинации - на мен ми харесаха. За изпуснатия шанс, когато бяха 11:10 и за мен е странно, че не се възползваха. Много си прав за това, че славата може да бъде много лош съветник. Но тези победи сега ще помогнат на отбора да направи по-добра селекция. Визитката става друга ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 24 май 2012 12:46

tsonpen написа:
bobonikolov написа:Честитих им вчера титлата на Лудогорец,но има едно нещо,което ми направи изключително негативно впечатление.Това са думите на Домусчиев "на есен да му мислят другите".За съжаление и той се оказа същия като останалите шефове на български клубове-абсолютен хвалипръцко.Вярно е сега той и всички останали в Разград са на върха на щастието,но големите ръководители се познават по това,че запазват хладнокръвие при всякакви ситуации и си мерят приказките.Как поне веднъж не чух Роман Абрамович например след финала да излезе и да каже същото?Или пък някой друг футболен президент в Европа.Ами няма и да чуем.Защото хората знаят поговорката"Голям залък лапни голяма дума не казвай".Лудогорец свършиха много работа-неоспорим факт.Но мисля,че точно сега тая титла ще се окаже препъни камък в отбора и той на есен няма да бъде това,което е сега.Защото сега и треньори и играчи и президенти са толкова заслепени от този успех,че не виждат собствените си слаби места.А те са толкова очевадни,че просто няма на къде.Вчера например второто полувреме един Присо,който няма и кой знае каква техника на няколко пъти буквално събра около себе си половината отбор на Лудогорец и ги направи луди от финтове,след което подаде няколко не лоши паса в наказателното поле,че веднъж даже уцели и гредата.А в отборите в ШЛ ще има много по-добри от Присо.Да му мислят Лудогорец.Другият заподозрян в отбора им е Голубович.Ахилесовата пета на вратаря са далечните удари.Ако противника има поне един или двама футболисти,които са добри стрелци извън наказателното поле Лудогорец са ушити.Да не говорим,че когато останаха с човек повече вместо да натиснат и решат мача както прави един наистина борбен състав те спряха да играят-нещо непростимо в ЕКТ,което се наказва.А положението стана още по-трагично за тях след червения им картон.Тогава тотално бяха натикани в тяхното поле и нямаха никакви атаки към вратата на ЦСКА.Това означава,че ако един от противниците им в ЕКТ издейства червен картон на техен играч Лудогорец са пътници.
Като финал ще добавя следното-вчера ЦСКА игра малко по-лошо от Лудогорец и единствената разлика между двата отбора бяха първите 20 минути,в които имаше малко повече тичане от страна на Лудогорец,малко повече точни пасове и един точен удар във вратата,който за съжаление на ЦСКА се оказа решаващ.И с това се изчерпа Лудогорец.Пред ЦСКА обаче също предстои много работа.Но разликата е там,че в щаба на червените са наясно с това и не си правят илюзии.А един друг отбор започна да си мисли,че всичко е мед и масло......

Написал си много верни неща, но искам да вмъкна, че Лудогорец е на нивото на отборите на това първенство, а това ниво не е много високо. Лудогорец е изграден като боец за тези условия - за тези "грандове" и т.н. И дори само ако "грандовете" бяха изкарали целия сезон с по един треньор, то сега Лудогорец щеше да е е по-силен, защото щеше да има по-силна конкуренция. Можеше и в този случай да не стане шампион, но пък можеше и да стане, защото щяхме да имаме едно по-честно първенство.
За първите поне 30 минути на мача, Лудогорец показаха и идеи и комбинации - на мен ми харесаха. За изпуснатия шанс, когато бяха 11:10 и за мен е странно, че не се възползваха. Много си прав за това, че славата може да бъде много лош съветник. Но тези победи сега ще помогнат на отбора да направи по-добра селекция. Визитката става друга ;)

Дано.Много се радвам,когато има явления като Лудогорец-развива се база като хората не се мисли от ден до пладне,но дано това наистина да продължи.Ръководните фактори във вашия клуб не трябва така гръмко да се изказват,че обикновено след такива изказвания следват гръмки провали.Примери с Левски и ЦСКА колкото щеш.Дано вашите хора да заработят още по здраво и отбора ви да стане още по-добър за новия шампионат,но ако продължават с такива изказвания-не знам до къде ще я докарате.ЦСКА рано или късно пак ще са на върха.ЦСКА направиха истински подвиг този шампионат,който също е достоен за уважение,но уви някои хора от синия лагер се забавляват на гърба на отбора сега забравяйки,че ЦСКА напрактика игра с един сбирщайн състав и пак ги остави назад в класирането.Цял полусезон играхме с едва събран отбор за мачовете-имахме наказани за допинг имаме сериозно контузени играчи половин отбор и т.н.На фона на всичко това аз като ЦСКА-р съм горд с постигнатото и в никакъв случай не ме е срам от вчерашния мач.Тези,които трябва да се срамуват от представянето на любимия отбор са в синия лагер.Иначе респект към феновете на Лудогорец.Винаги сте гледали обективно на нещата във футбола и никога не сте се заяждали както го правят фенове на един друг отбор.Дано само не ви сполети съдбата на други български клубове-като нас преди 4 години или пък сега Литекс....

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 24 май 2012 12:57

cristely написа:
milan199440barca написа:Трябваше да покаже публиката на ЦСКА, особено след края на мача.

дам, за това сте прави. Трябваше да покаже настроението и в двата лагера през цялото време. Щеше да е по-драматично. Може би са нямали камера на подходящо място. Видяхте ли, че гола го повтаряха само от 2 позиции?
Другия пропуск който ме разочарова. Като вдигнаха купата новите шампиони никой не се сети да пусне Шампионския химн на Queen.

Ми кво да показват феновете на ЦСКА- грозна картинка.Нали после по тия камери може да познаят някой олигофрен и да му траснат забрана до живот да ходи на стадиона. Като вдигнаха купата ШАМПИОНИТЕ,абсолютно си вървеше песента и си пяхме доволно.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 24 май 2012 12:58

Честито на всички фенове на "Лудогорец", на тези, които са симпатизирали на този отбори разбира се - на всички хора от Лудогорието!
Лично аз благодаря на феновете на другите отбори за поздравите и им пожелавам и те скоро да имат поводи за такава радост!

Само ние от Разград си знаем какво се случи тук - как на стадиона защочнаха да годят жени и деца, как малките ритат по улиците с екипи на "Лудогорец". Как хора, които никога не са се интересували от футбол защочнаха да следят отбора, научиха правилата, че дори и защочнаха да следят конкурентите ни за титлата. В сектора на агитката снощи имаше 10-на деца на по не повече от 10 години, защото хората знаят, че макар при най-върлите фенове никой няма да ги нарани, няма да се хвърлят бомбички и т.н. Какво да говорим за възрастните хора? Вървиш по улицата, виждаш баби следнаха на пейката, заслушваш се за какво си говорят (очакваш това да е за турски сериал), а те коментират ситуацията в "А" група! Този отбор е нещото, което обедини града ни, едно от малкото хубави неща които помним през последните години, да не кажа 2 десетилетия.

Тук полицията няма работа по мачовете и ако нямаше изискване за постоянно присъствие можеше спокойно да се спести. И как да е иначе - полицаите познават всички, всички познават тях, по време на мач си подхвърлят по някой поздрав и най-важното - никой не им създава работа. Не съм се чел много из медиите тази сутрин, но дочуш че някой бил фенове на "ЦСКА". Е това не го вярвам - никога, ама никога наши фенове или който и да е било не са вземали и шалче дори, камо ли да нападнат някой. Вчера "червени фенове" имаше из целия град - по центъра, из улиците и т.н. и доколкото знам отново никакви проблеми не е имало. Дано нашите привърженици да останат такива.

На полусезона бях на една маса с цесекари и левскари (от София) и се отвори темата за първенството. Момчета бяха много точни, всички си казаха плюсовете и минусите на отборите и коментирахме класирането. Като ме питаха кой ще стане шампион, отговорът ми беше "Лудогорец" и то не заради пристрастия, а защото само и единствено този отбор показа, че желае успехи през тази година и работи много, за да ги постигне. Останалите основно се надяваха на името си и на някакво щастливи стечение на обстоятелствата, но никой от тях не показа подобна политика. Останалите се съгласиха с това, но разбира се всеки си остана с неговото мнение.

Сигурно мога още много да изпиша по тази тема, но ще спра до тук! Пожелавам си достоен "Лудогорец" в ЕКТ, пук каквото стане. Ако направим справка с последните години напъно нормално е да отпаднем, но се надявам да бъде с добра игра. Пожелвам успех и на останалите български отбори, които ще ни представят там! (за мое съжаление "Черноморец" не е сред тях)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 24 май 2012 13:01

mertezaker написа:
т tsonpen на 23 Май 2012 23:53
Честито на всички фенове и симпатизанти на Лудогорец! Нещата си дойдоха на мястото, нямаше логика този абсурден ЦСКА да стане шампион. Нямаше и чак такава разлика , че ЦСКА да стане първи, а Левски четвърти или пети. Сега класирането ми харесва. Добре е и че Локо Пловдив ще играят в ЛЕ, все пак отстраниха два сериозни отбора по пътя си към финала.
Честито и на целия екип на Лудогорец, защото те показаха как се прави перфектен проект и как се изпълнява с много труд!
Радвам се също, че сме една от най-добрите публики в България. Наистина сме! Много млади хора, семейства, позитивно настроени, задружни. Вероятно това е най-безопасния стадион, макар и днес да не беше, заради няколкостотин човека в клетката, но за това ще пиша на друго място. Много съм насъбрал, защото бях наблизо и бомбичките избухваха в публиката до мен, включително една и до инвалидната количка на едно дете! Подобно малоумие не бях виждал в живота си!

Много глупости си написал, миналата година беше ли фен??? Иначе честита титла ;)

И кое не ти харесва приятелю,лъжа ли е?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 май 2012 13:21

ЛУДОГОРЕЦ написа:
mertezaker написа:
т tsonpen на 23 Май 2012 23:53
Честито на всички фенове и симпатизанти на Лудогорец! Нещата си дойдоха на мястото, нямаше логика този абсурден ЦСКА да стане шампион. Нямаше и чак такава разлика , че ЦСКА да стане първи, а Левски четвърти или пети. Сега класирането ми харесва. Добре е и че Локо Пловдив ще играят в ЛЕ, все пак отстраниха два сериозни отбора по пътя си към финала.
Честито и на целия екип на Лудогорец, защото те показаха как се прави перфектен проект и как се изпълнява с много труд!
Радвам се също, че сме една от най-добрите публики в България. Наистина сме! Много млади хора, семейства, позитивно настроени, задружни. Вероятно това е най-безопасния стадион, макар и днес да не беше, заради няколкостотин човека в клетката, но за това ще пиша на друго място. Много съм насъбрал, защото бях наблизо и бомбичките избухваха в публиката до мен, включително една и до инвалидната количка на едно дете! Подобно малоумие не бях виждал в живота си!

Много глупости си написал, миналата година беше ли фен??? Иначе честита титла ;)

И кое не ти харесва приятелю,лъжа ли е?

Знаеш ли...Преди години,когато Черноморец имаше пари стадиона се пълнеше по същия начин. Верно влизаше се безплатно,но еуфорията беше същата...хора със фланелки и шалчета,пеят,викат. В един момент парите свършиха...и сега сме 1000-2000 на мачове с по-слаби отбори. Та в тоя ред на мисли,когато парите на Кирчо свършат... ко прайм??? Иначе наистина сте най-заслужилия отбор в това първенство. Заслужихте си титлата и ако не бяха мачовете с Миньор и Черноморец всички щяха да гледат по друг начин на тази титла. Сега за вас е важно да не си повярвате много,щото това е типично за този вид клубове(с пари) и да внимавате с еуфорията. Успех!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Penchevweb
Контакти:

Мнениеот Penchevweb » 24 май 2012 13:39

Награждаване - http://youtube.com/watch?v=on5RjSCnJgM
[center]ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 май 2012 13:46

subzero написа:Знаеш ли...Преди години,когато Черноморец имаше пари стадиона се пълнеше по същия начин. Верно влизаше се безплатно,но еуфорията беше същата...хора със фланелки и шалчета,пеят,викат. В един момент парите свършиха...и сега сме 1000-2000 на мачове с по-слаби отбори.

Едно от най-добрите неща в проекта Лудогорец е, че публиката се научи да цени присъствието си на трибуната, като плаща може би най-скъпите билети за мач в България. 7-8 лева за най-масовите трибуни, а за финала за титлата - 15 лева. Когато получаваш нещо без да даваш, го цениш много по-малко. А и тези пари не са за отписване. От последния мач вероятно повече от 120 000 лева са влезли в сметката за играждане на нов терен. За един сезон като нищо влизат 1 млн. лева.
Разград е и по-малък град и забавленията са по-малко. Ражда се и различна фенска култура - на хората, които ходят семейно и ръкопляскат. А и хората имат афинитет към тази игра. Бъдещето ще покаже, но този проект има няколко съществени разлики от другите, правени преди.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 май 2012 15:12

tsonpen написа:
subzero написа:Знаеш ли...Преди години,когато Черноморец имаше пари стадиона се пълнеше по същия начин. Верно влизаше се безплатно,но еуфорията беше същата...хора със фланелки и шалчета,пеят,викат. В един момент парите свършиха...и сега сме 1000-2000 на мачове с по-слаби отбори.

Едно от най-добрите неща в проекта Лудогорец е, че публиката се научи да цени присъствието си на трибуната, като плаща може би най-скъпите билети за мач в България. 7-8 лева за най-масовите трибуни, а за финала за титлата - 15 лева. Когато получаваш нещо без да даваш, го цениш много по-малко. А и тези пари не са за отписване. От последния мач вероятно повече от 120 000 лева са влезли в сметката за играждане на нов терен. За един сезон като нищо влизат 1 млн. лева.
Разград е и по-малък град и забавленията са по-малко. Ражда се и различна фенска култура - на хората, които ходят семейно и ръкопляскат. А и хората имат афинитет към тази игра. Бъдещето ще покаже, но този проект има няколко съществени разлики от другите, правени преди.

И позволи ми пак да не се съглася....Ако отбора не се бореше за титла дали щяхме да говорим за фенска култура и дали щяхте да давате по 7-8 лева??
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Лудогорец”