ШЛ (реванш) - ФК Мол Види - Лудогорец - 01.08.2018 - 21.00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Trol
Контакти:

Re: ШЛ (реванш) - ФК Мол Види - Лудогорец - 01.08.2018 - 21.00ч.

Мнениеот Trol » 02 авг 2018 00:25

Това беше готино, но воплите от съдийските решения са безценни! :)

Бачо ви Орбан, е.. Агата в ..., гела.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 02 авг 2018 00:37

Мда....дори Дяков казал, че "днес било време за мъже", а не за симулативни лигльовци като него и някои от съотборниците му ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 02 авг 2018 00:42

Жал ме е за Лудогорец.
Майната му, че отпаднаха. Но по-лошото е, че нищо не играха и двата мача.
Още след първия мач имах кофти предчувствие, че ще ви изиграят. Тогава коментаторите по Диема бодро коментираха, че унгарците били в глуха защита и разликата в класите била фрапираща. Да, ама, не. Мач с мач не си приличат. Изпуснеш ли питомното /победата в Разград/, ходи да гониш дивото. Не става.

За треньорите... Мисля, че чичо Гошо не заслужаваше гаврата, която му спретнаха в Лудогорец на два пъти. Херо не ми е любимец, но и той по гадния начин беше натирен. В живота всичко рано или късно се връща по някакъв начин. Молете се някой от грозно преебаните да не ви е направил черна магия ;) ;) :)
Затова в живота човек трябва да е малко по-смирен. Евала на Киро, но се взе за много голям.

Отборът ви е за тотална чистка. Но как точно ще стане без трусове, не ми е ясно.
Последна промяна от Жълто-черен Пловдив на 02 авг 2018 00:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
THE_ALIEN
Контакти:

Мнениеот THE_ALIEN » 02 авг 2018 00:42

kiril.a.d написа:И още нещо, може би по-разбираемо за повечето фенове на играта:
- сравнително, днес, Видеотон ми приличаше на "Левски"! А "Левски" отпадна от Вадуц....
Дали могат да се срещнат Лудогорец и Вадуц?...

Лудогорец и Вадуц евентуално могат да се срещнат вече в груповата фаза на ЛЕ, тъй като са в различни потоци в ЛЕ :) !
Възможно е ми се струва Лудогорец и Видеотон пак да се засекат :?, само че на плейофа за груповата фаза на ЛЕ, но има няколко акота :lol: ! Едното е Лудогорец мине 3 кръг, другото е, маджарите да отпаднат от шведите!

dannisss
Контакти:

Мнениеот dannisss » 02 авг 2018 01:54

Помните ли веднага след провала с Милсами се взеха куп нови играчи като почнем от Натанел,Кешеру,Пластун,Кафу,Паломино.. искам да кажа,че тогава Домусчиев видя,че си трябват играчи за ШЛ и ги взе.Сега пак има провал,но да видим дали отново ще започне да прави селекция,защото тва трябваше да се направи още лятото.Продал си Паломино,Пластун,Кафу,Анисе ти е трайно контузен и ти не купуваш техни заместници?Няма как да очакваш успехи с играчи на по 33-35 год.Ако и сега не купи играчи 8-мата може да е мираж и пропаста по която сме тръгнали да се окаже пълния крах за клуба.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 02 авг 2018 06:25

Когато си смениш треньора , без сам да знаеш защо го правиш , когато звездите ти гонят 35 годишна възраст , а ти се " подсилваш " с 30 годишния Димо Бакалов и 32 годишния Григоре ( на всичко отгоре трайно контузен ) , понякога резултатите са такива . Все още нищо фатално не се е случило , но ако не се промени спешно курса , този път стомната може и да се счупи .

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 02 авг 2018 06:52

IvailoRz написа:
Doktorut написа:На тези които това съдийство им допада, явно хейта им идва в повече.Тоя съдия грам не си напъна акъла. Да дадеш 2 жълти картона за ситуации които нито са проява на грубост,нито спират противникова атака е лудост. Айде да даде единия картон, но за втория критерия трябва да е друг. В същото време онези дървари цял мач изкараха с тактически нарушения, аз не видях един да получи картон за натрупване. Отвсякъде си им даде зелена светлина, да бичат фалове в центъра на терена и после върви вържи някаква игра.

И аз точно така го видях положението.. има ли някъде статистика...имаха към 50 нарушения

https://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2019/matches/round=2000977/match=2024638/statistics/index.html
Види са направили два пъти повече нарушения от Лудогорец, но чак 50 не са.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 авг 2018 07:58

Добро утро,като чета критиките срещу съдиията на шепата фенове на Лудогорец и си спомниx как моралните български съдии гониxа за нищо Меркадо,Каранга и др.футболисти на ЦСКА в мачовете срещу Разград,тогава всичко беше точно и медиите бяxа щастливи.Съдията не ви е виновен за нищо ,да унгарците бяxа твърди,играеxа на ръба на грубата игра,но нито провокираxа,нито симулираxа,не контузиxа никой,въобще си играxа играта сигурни в защита,а напред каквото стане.Лудогорец трябва да се сърдят единствено на себе си и на факторите в България които ги накараxа да си повярват че са извънземни.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 02 авг 2018 08:17

:) Пуу - гледам голем кеф се вихри...Лично на мен, ми беше тъпо от отпадането на Левски, на това което предстои за Славия и облечените в червени екипи :!:
Няма нужда - въобще не сме за ШЛ, но пък в ЛЕ нищо не се знае, до тогава поне 4 човека не трябва да стъпват титуляри -Кампаняро, Сисиньо, Натанайел и Швиерчок.
Добре беше гредата на Пауло да влезе и коментарите, щяха да са други, но щеше да е заблуда !
Австро-унгарската империя няма нужда да се коментира... жалко за тях :!:
висша математика:314 :idea:

pyrwaka
Контакти:

Мнениеот pyrwaka » 02 авг 2018 08:56

Doktorut написа:На тези които това съдийство им допада, явно хейта им идва в повече.
.

Абе и на мене не ми допада съдийството на тая ковра Сватбата в предния мач срещу Берое,ама нищо не моЕ се направи. ;) Псуеме си и това е. :lol:

Върни се в “Лудогорец”