GOLEADOR написа:Че какво му е на Стойчо,с отбор на три месеца е на първо място в А група и има опасност да стане шампион.Младенов не мълчи когато го ритат по кокалчетет и това не се харесва на олигарха.ЦСКА начело с Младенов винаги ще е претендент за титлата в България.За това е толкова неудобен на противниковите фенове.
Стойчо е страхотен мотиватор,добре организира защитата и най-вече има страшно влияние сред масата червени фенове.Футболът му не е страхотен,но е печеливш за България.Само че в Европа лъсва всичко и едната гола мотивация не стига.
Като оставим настрана треньорските му умения,има два варианта за персоната на Стойчо.Единият е да осъзнава колко голям е умствения багаж на масовката от червените фенове и затова да ги говори тия приказки за директивите,за полягването и прочие простотии,които веднага надъхват феновете ,а и му осигуряват страхотно алиби при загубена титла или провал в Европа.Другият,по-вероятен вариант е просто и той да е същият тъ***ар,на който винаги нещо друго му пречи да спечели нещо.Неудобен не е на никого,напротив - мен ме забавлява,но ме хваща яд как такъв човек има такова влияние сред българското общество и по-точно сред вас,червените.И не,него не го ритат,той просто реве и реве,защото така е по-лесно,защото така той остава "сух".Ама халал да ви е,постигате си резултати,биете си ни където ни хванете,разбирам ви и вас.Само че за постигането на по-дългосрочен успех и най-вече на добри резултати в Европа той няма да ви стигне.