subzero написа:Защо анкетата е направена така,че да може да се гласува няколко пъти с различни акаунти от 1 компютър ???
Колко акаунта имаш

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
subzero написа:Защо анкетата е направена така,че да може да се гласува няколко пъти с различни акаунти от 1 компютър ???
dream team написа:subzero написа:Защо анкетата е направена така,че да може да се гласува няколко пъти с различни акаунти от 1 компютър ???
Колко акаунта имаш
angelco77 написа:subzero написа:Защо анкетата е направена така,че да може да се гласува няколко пъти с различни акаунти от 1 компютър ???
Докажи го.
subzero написа:angelco77 написа:subzero написа:Защо анкетата е направена така,че да може да се гласува няколко пъти с различни акаунти от 1 компютър ???
Докажи го.
Ми пробвай,бе умник.
Как да ти докажа ??
Или питай някой от тези дето имат по 10 акаунта и са гласували по 10 пъти.
sunscres92 написа:subzero написа:angelco77 написа:subzero написа:Защо анкетата е направена така,че да може да се гласува няколко пъти с различни акаунти от 1 компютър ???
Докажи го.
Ми пробвай,бе умник.
Как да ти докажа ??
И какво от това? Въобще какво ви пука за тази анкета и какво значение има тя?
subzero написа:angelco77 написа:subzero написа:Защо анкетата е направена така,че да може да се гласува няколко пъти с различни акаунти от 1 компютър ???
Докажи го.
Ми пробвай,бе умник.
Как да ти докажа ??
angelco77 написа:subzero написа:angelco77 написа:subzero написа:Защо анкетата е направена така,че да може да се гласува няколко пъти с различни акаунти от 1 компютър ???
Докажи го.
Ми пробвай,бе умник.
Как да ти докажа ??
Ти откъде го знаеш,морски?От тия с десетте акаунта ли си?
subzero написа:angelco77 написа:subzero написа:angelco77 написа:subzero написа:Защо анкетата е направена така,че да може да се гласува няколко пъти с различни акаунти от 1 компютър ???
Докажи го.
Ми пробвай,бе умник.
Как да ти докажа ??
Ти откъде го знаеш,морски?От тия с десетте акаунта ли си?
И що трябва да съм с 10 акаунта.
Просто е. Може да пробваш.
Ако ми се занимаваше да си прая акаунти,можеш да си сигурен,че анкетата щеше да има други резултати.
angelco77 написа:И като има какво,Черноморец ше се върне в А група.
subzero написа:angelco77 написа:И като има какво,Черноморец ше се върне в А група.
Не мога да разбера що Черноморец ти бърка по дупките ???
Факт е,че анкетата можа да се манипулира.
Ако не ти пука,ОК. На мен също ми е през оная работа. Просто констатирам факт.
Има хора,които са си сложили "Лудогорец' или "Ludogorets" в акаунтите(за да не забравят от кой отбор са в момента) и това им е втория или третия акаунт.![]()
Пък може и 77 да са си сложили. Нали...наборе ??
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта