Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Re: Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“

Мнениеот hd29 » 06 фев 2014 10:53

James Beattie написа:
hd29 написа:Ами защо не си даваш и заплатата на Берое тогава

Ами защото не работя :) Аз съм опиянчен и деградирал тип.

Тогава стига си ''ревал'' за парите на нас данъкоплатците,след като ти очевидно не плащаш такива.На твое място бих насочил усилия към намаляване акциза на алкохола :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 фев 2014 11:00

hd29 написа:
Кировец написа:Кировецът е фен на най-големия и доказал се отбор в България през всичките години. А нищо е балона в Разград. Ама огромно нищо. Едно временно явление.
А точно ти освен газове друго не си отпускал, когато ЦСКА играе и побеждава имена в европейския футбол, когато прибавя нова титла към колекцията си или дори когато губи катастрофално пред пълен национален стадион с фенове, които подкрепят отбора си до последната минута.

Преди 30-40 години може и да е бил голям и доказал се отбор,но единственото нещо ,което доказва сега е това,как не трябва да се ръководи и функционира един професионален клуб.А това за пълния национален стадион буди смях на фона на 5 000 зрители на мега дербито ви с Левски

Колко ли трябва да си ограничен, за да сливаш понятията клуб със славна история и термина неадекватно управление, собственик?
Колкото до 5-те хиляди - все са повече от всеки мач на Лудогорец.

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 06 фев 2014 11:50

Кировец написа:Колкото до 5-те хиляди - все са повече от всеки мач на Лудогорец.

Дербито в А група събира по-малко публика от колкото събра Лудогорец в София с "измисления,средняшки, нищо особения" Базел. Не е нещо с което трябва да се хвалиш,наистина е много нелепо сравнението ти!

Поздрави

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 06 фев 2014 12:04

Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 06 фев 2014 12:09

Кировец написа:
hd29 написа:
Кировец написа:Кировецът е фен на най-големия и доказал се отбор в България през всичките години. А нищо е балона в Разград. Ама огромно нищо. Едно временно явление.
А точно ти освен газове друго не си отпускал, когато ЦСКА играе и побеждава имена в европейския футбол, когато прибавя нова титла към колекцията си или дори когато губи катастрофално пред пълен национален стадион с фенове, които подкрепят отбора си до последната минута.

Преди 30-40 години може и да е бил голям и доказал се отбор,но единственото нещо ,което доказва сега е това,как не трябва да се ръководи и функционира един професионален клуб.А това за пълния национален стадион буди смях на фона на 5 000 зрители на мега дербито ви с Левски

Колко ли трябва да си ограничен, за да сливаш понятията клуб със славна история и термина неадекватно управление, собственик?
Колкото до 5-те хиляди - все са повече от всеки мач на Лудогорец.

Ами все пак това ''управление'' вече над 20 години пише новата история на клуба,тя обаче не е много славна.
Последна промяна от hd29 на 06 фев 2014 12:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 06 фев 2014 12:22

Изображение
Изображение
Изображение
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 06 фев 2014 13:44

Това е старо. Според мен ще има корекции.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

petbezdeset
Контакти:

Мнениеот petbezdeset » 06 фев 2014 13:58

Steelblade написа:
Кировец написа:Колкото до 5-те хиляди - все са повече от всеки мач на Лудогорец.

Дербито в А група събира по-малко публика от колкото събра Лудогорец в София с "измисления,средняшки, нищо особения" Базел. Не е нещо с което трябва да се хвалиш,наистина е много нелепо сравнението ти!

Поздрави

Срещу Базел много глупаци като мен отидоха да ви подкрепят. Повече това няма да се повтори. Засякох на стадиона много познати и сега като си говорим с тях ще ходим и срещу Лацио. Ако ме разбираш...

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 фев 2014 14:09

Естествено ,че разбирам . Злобата и завистта толкова ви е обзела ,че ще подкрепите италинци срещу българи . Такива не ни тряват на националния . Бегайте в агитката на Лацио да отнесете една камара псувни антибългари ! :lol:

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 06 фев 2014 14:11

petbezdeset написа:
Steelblade написа:

Поздрави

Срещу Базел много глупаци като мен отидоха да ви подкрепят. Повече това няма да се повтори. Засякох на стадиона много познати и сега като си говорим с тях ще ходим и срещу Лацио. Ако ме разбираш...

Благодаря за формалното обръщение, но може да не ми говориш на вие. Все пак е форум. Иначе и аз бях на стадиона за да подкрепям българския отбор,но не съм се откроявал с нищо за да подкрепяш мен. Все пак благодаря отново.

Поздрави
Последна промяна от Steelblade на 06 фев 2014 14:13, променено общо 1 път.

Върни се в “Лудогорец”