А говорейки за публиката нима на "Васил Левски" за мача с Базел нямаше 20 хиляди? Като в случая едва ли точно швейцарците са толкова голям дразнител.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
iliev72 написа:damyanov1963 написа:plamen_ch написа:Ако броя на публиката е мерило то и сега да дойдат Барса и Челси за мач със Спартак Долно Дряново пак ще се напълни стадиона.....
Разбира се, че е мерило, но това го направи единствено Левски, нито един от новите грандове, да не говорим за изброените от теб отбори, освен това ме караш за кой ли път да показвам клип, на който целия стадион опъва синьо-бели трансперанти и скандира - "Левски", макар че това дори не е мач от ШЛ, значи по твоята логика излиза, че Левски наистина е отбора на народа
http://vbox7.com/play:8de06dae
Искрено съмнявам , че щеше да го направи ако им се беше наложила да играят срещу Ювентус или Милан![]()
На следващата година видяхме ,че не се влиза току така в ШЛ !
plamen_ch написа:Левски са "отбора на народа" защото с изпълнението си в мача срещу Славия разсмяха целия народ.![]()
А говорейки за публиката нима на "Васил Левски" за мача с Базел нямаше 20 хиляди? Като в случая едва ли точно швейцарците са толкова голям дразнител.
boi4eto68 написа:Лудогорец били се представили достойно прочетох някъде. 6-2 за Базел, ако това е достойно аз съм цесекар, та ако Левски беше на мястото на Лудогорец щеше да се представи доста по-добре, нищо, че сме в страшна криза.Това отборче от лудогорието е много далеч от опит и трациция, жалко, че подобни отбори ни представят в Европа, много жалко!
damyanov1963 написа:plamen_ch написа:Левски са "отбора на народа" защото с изпълнението си в мача срещу Славия разсмяха целия народ.![]()
Добре, пожелавам на всички български отбори да докарат такива отбори, че да напълнят националния стадион, но нещо все накрая куца и оставаме с няколко - "ако"!
entwickler написа:boi4eto68 написа:Лудогорец били се представили достойно прочетох някъде. 6-2 за Базел, ако това е достойно аз съм цесекар, та ако Левски беше на мястото на Лудогорец щеше да се представи доста по-добре, нищо, че сме в страшна криза.Това отборче от лудогорието е много далеч от опит и трациция, жалко, че подобни отбори ни представят в Европа, много жалко!
Вие не сте добре - Иртиш забравихте ли го? Това, че са паднали 6-2 не значи че са играли зле. Видя се, че Базел просто е много напред!!!
Много по-жалко е да паднеш с малко от смешен отбор.
Както виждаш всеки уважава Левски за групите на ШЛ нищо че всички ги биха с доста.
W84me написа:plamen_ch написа: Но ням да повторят или "подобрят" рекорда от 1:17.Още повече в Разград нямат медийни лакеи ,които да представят пълнат излагация като "приказка" или "чутовен успех".
Снощи видяхме, че дори няма да имат шанс да го подобрят!
Tzar na bulgarite написа:damyanov1963 написа:plamen_ch написа:damyanov1963 написа:W84me написа:damyanov1963 написа:Е, все пак ЛЕ си е за нашата черга, сега пред Л-ц се очертава уникалния шанс да постигне нещо повече в нея от "идиотите" от Левски - успех!
Не ми се вярва да излязат от групите или да вземат 7 точки, а на теб?
Тцъ...
Но ням да повторят или "подобрят" рекорда от 1:17.Още повече в Разград нямат медийни лакеи ,които да представят пълнат излагация като "приказка" или "чутовен успех".
Само да те поправя, ако позволиш. Приказката беше за 1/4 финала в ЛЕ, все пак сме единствения български отбор с 14 мача в един евротурнир, а за класирането в ШЛ, самия факт, че български отбор стига до там и вече толкова години никой друг не може, а за оправдание се използват загубите на Левски си е успех, макар че това "чутовен" не го бях чувал, малко ли е за два месеца да играеш с Барселона, Челси и Вердер и да събереш на В. Левски за три мача над 120 000 души публика(и то без да се молиш и да плащаш на фенове от цяла България)
НЕ бъркай регламента на СТАРИЯ турнир за Купата на УЕФА - групите тогава бяха от по 5 отбора, НО САМО С ПО - ЕДИН ДВУБОЙ СРЕЩУ ВСЕКИ, НАКРАЯ ИЗЛИЗАХА 3, 2 ОТПАДАХАСЕГАШНИЯ РЕГЛАМЕНТ Е КАТО ТОЗИ В ШЛ С ПО 6 МАЧА И 4 ОТБОРА, НАТАТЪК ЯСНО, ТОЗИ ВАШ 1/4 ФИНАЛ БЕШЕ В СТАРИЯ ТУРНИР - ТОГАВА СЕ СТИГАШЕ С 14 МАЧА, СЕГА СЕ СТИГА С 20 ДО 1/4 ФИНАЛ, А ВИЕ ТОВА ГОВЕДА МОЖЕ САМО ДА ГО СЪНУВАТЕ - НЯМАТЕ МЯСТО В КАКВИТО И ДА Е ГРУПИ, ОТПАДАЩИ ВСЯКА ГОДИНА ОТ МЕГАГРАНДОВЕ ОТ КАЗАХСТАН И ЦЕЛИЯ СВЯТ ВИ ЗНАЕ НЕКАДЪРНИЦИ, ЗА ТРОФЕЙ ПЪК ЗАБРАВЕТЕ, НО ТУКА МОЖЕ И ДА СТИГНЕТЕ ДО НЕЩО КАТО ВИ СВИРЯТ ПО 50 ФАУЛА НА МАЧ И ИЗМИСЛЕНИ ДУЗПИЧКИ НА ПРИМАБАЛЕРИНАТА ГЕНКОФ, НО В ЕВРОПА ГИ НЯМА ПАСТИЧКИТЕ, БАНИЧКИТЕ, АХМЕДОВЦИТЕ, НИКОЛА СПАСОВЦИТЕ И СИЕ И РЕЗУЛТАТЪТ Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСЕН
![]()
Честито влизане на Лудогорец - вече сте в елита на европейския футбол, честито влизане в групите на Лига Европа, там където за другите е мираж, поне 1 много силен отбор от Запада ще се падне от 1-ва урна със сигурност, има много силни отбори в турнира, има и преодолими, ще стават хубави мачове, радвайте се Лудогорци, едва ли някога сте си мечтали за подобни успехи, но те са заслужениНо в Шампионата се надявам моя Литекс да се пребори за европейска квота, или шампионска титла, та и ние догодина да направим своето завръщане в Европа, още веднъж честито и успех
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта