Значи, искам да кажа, че се радвам като българин за успеха на Лудогорец, но наистина играта на отбора снощи беше слаба за мен. Освен че играха слабо си личеше че има паника на моменти, най-вече в защита. Момчетата бяха объркани, особено към средата на второто полувреме, може би имаше и страх. Просто за мен Партизан сами се прецакаха в тоя мач. Срещу Шинник също не са отбелязали гол у дома. Сръбският футбол последните 3-4 години е на нашето ниво. Разбира се, не искам да умаловажавам успеха на Лудогорец, например срещу Слован в Разград играха супер. Но не мога и да се съгласяя с коментара на Вълчев. Та това е само едно влизане в групите на Уефа засега, не бързайте с хвалебствените слова. Лудогорец бил станал заслужен шампион последните два сезона??? Ко? Еми няма как да се съглася напълно че те са момина сълза и света вода ненапита едва ли не в сравнение с другите отбори. Инамче разбирач че Веско иска да се подмаже на шефовете на Лудогорец, само че... Нека не забравяме 2011-2012 как станаха шампиони и че имаше един мач с Миньор Перник, който го спечелиха като гости доста съмнетелно след като перничани играха с юношите си по много странни причини. после пък Миньор биха ЦСКА у дома си, а треньор на перничани по същото време беше не кой да е а сегашният треньор на Лудогорец Стойчо Стоев. Последният шампионта също титлата им беше малко късметлийска след големия резил на Левски срещу Славия и кой знае колко пари е взел Венци от Домусчиев. Така че нека да не преиначаваме напълно фактите. Лудогорец са добър отбор, но голямото изпитание ще бъде за тях в следващия кръг. А и не съм убеден че Стоев е най-подходящият треньор за тях. Не знам, трябва малко повече живец и енергия да показва един треньор. Но ще видим какво ще стане. Пожелавам им успех в следващия кръг!