КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

plamen_ch
Контакти:

Re: КБ, 1/16, Лудогорец - ЦСКА, 31.10.2012, 1:2

Мнениеот plamen_ch » 02 ное 2012 10:27

fen-fen написа:
plamen_ch написа:
fen-fen написа:Ето как виждам аз нещата от моя гледна точка. Мач с голям заряд и двата отбора излизат за победа. След гола на Миро Иванов последва серия от брутални нарушения на "червените", и нито едно не бе наказано с картони. Изключителен такъв беше и случаят с Анисе, който вече имаше един жълт и направи фаул за директен червен картон малко преди края на първото полувреме,обаче остана на терена и дори не получи втори жълт картон от съдията.

През втората част вече, тотално осралия се Ристосков подмина дузпа за ЦСКА след шпагат на Барт в краката на Платини. По този начин той компенсира грешките, които направи срещи Лудогорец в първото полувреме.Естествено Бандаловски реагира и той го предупреди официално, но така или иначе Бандата го репликираше постоянно. Та с две думи! Съдията е слаб и опорочи мача. Ако свиреше правилно със сигурност резултата нямаше да бъде такъв, виждах го равен!

Явно в Делиормана има много "разбирачи".... Само това ви е лошото, че гледате и виждате точно така както дявола чете евангелието....
Случайно да дабеляза че секунди преди ситуацията с първия картон на Анисе имаше "брутално нарушение" срещу Саша и то за директен червен картон ,което съдията дори "не забеляза"?
Случайно да забеляза ,че на Платини дадоха картон за симулация при положение на 100 % дузпа ,а в същото време
"шуменския Деко" се въргаляше като магаре в пепел и на всичкоотгоре му присъждаха наушенията.
Дали случайно си пропуснал да забележиш ,че в по-напредналите във футболно отношение страни жълтия му картон при секирата срещу Саша щеше да е червен?

А ти случайно, да забеляза че аз не отричам нарушенията, което са направили наши играчи? Не съм описал обстойно всичко, но как пък вие напредналите във футболно отношение не виждате нарушенията на вашите играчи? Нямаше ли? Не знам кой как чете евангелието, ама със сигурност много ви харесва да се величайте и да не водите нормален разговор!

Вашата работа е "пази Боже сляпо да прогледне!"
От какво да се величаем ,че ЦСКА е победил тепърва прохождащото фирмено отборче на един олигарх ли?
Колко сте велики се видя в Загреб и продължаваме да гледаме как Динамо ще подобрят рекорда в ШЛ 1:17 на друг наш "великан"...
В Европа и в частност в Хърватия ги няма Кобаков, Тасков или Ристосков .
И преди ви го казвах ,но вие предпочитахте да се смятате за велики....

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 02 ное 2012 10:56

plamen_ch написа:
От какво да се величаем ,че ЦСКА е победил тепърва прохождащото фирмено отборче на един олигарх ли?
Колко сте велики се видя в Загреб и продължаваме да гледаме как Динамо ще подобрят рекорда в ШЛ 1:17 на друг наш "великан"...

Оф Пламене, Пламене, теб не те рабрахме ти от Пирин ли си или от ЦСКА !
Иначе да ми сравняваш Динамо Загреб със Сараево или Мура, е все едно да сравняваш Мерцедес и Лада.
Да припомня, Мура бе ПОСЛЕДЕН в словенското без победа към него момент !!! Сараево бе елиминран от Зета ( Черна гора), тотален анонимник, който пък бе направен на пух и прах от Айндховен с резултат 14:0 в двата мача !
Динамо Загреб, първо игра контроли с Динамо Киев и Спартак Москва, в които бе по-добър, после след Лудогорец отстрани Шериф и Марибор, прилични отбори които ще бият всеки БГ отбор !
И на точно тоя Динамо Загреб Лудогорец бе равностоен че и по добър в определени моменти ! Разбира се Динамо не са от някаква супер класа и са далеч от ПСЖ или Порту, но в сравнение с БГ отборите са си направо гранд !
Самите хървати признаха че са били подпирани от съдията, но не - вие на всяко бяло викате черно,само защото трябва да се плюе !
Ние боравим с факти, обаче съзнанието ви е толкова замъглено, такава комплексарщина ви тресе ( вас хейтърите), че ..нямам думи !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 ное 2012 11:05

snakebite написа:
plamen_ch написа:

Оф Пламене, Пламене, теб не те рабрахме ти от Пирин ли си или от ЦСКА !
Иначе да ми сравняваш Динамо Загреб със Сараево или Мура, е все едно да сравняваш Мерцедес и Лада.
Да припомня, Мура бе ПОСЛЕДЕН в словенското без победа към него момент !!! Сараево бе елиминран от Зета ( Черна гора), тотален анонимник, който пък бе направен на пух и прах от Айндховен с резултат 14:0 в двата мача !
Динамо Загреб, първо игра контроли с Динамо Киев и Спартак Москва, в които бе по-добър, после след Лудогорец отстрани Шериф и Марибор, прилични отбори които ще бият всеки БГ отбор !
И на точно тоя Динамо Загреб Лудогорец бе равностоен че и по добър в определени моменти ! Разбира се Динамо не са от някаква супер класа и са далеч от ПСЖ или Порту, но в сравнение с БГ отборите са си направо гранд !
Самите хървати признаха че са били подпирани от съдията, но не - вие на всяко бяло викате черно,само защото трябва да се плюе !
Ние боравим с факти, обаче съзнанието ви е толкова замъглено, такава комплексарщина ви тресе ( вас хейтърите), че ..нямам думи !

Кое от гореспоменатото е факт,освен,че всички българкки отбори отпаднаха :? !По логиката,която си вкарал Алгоркорн или както там му беше името,може да има претенции дори за носител на ШЛ,след като разбиха Реал Мадрид с 4:0!

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 02 ное 2012 11:07

Защо не може ли да съм фен и на ЦСКА и на Пирин от "градъ" в който живея?
А относно сравненията- от тазгодишният жребий на нашите отбори в ЕКТ Мура бяха най-слабия противник.
ЦСКА не ги победи само благодарение на това ,че си бяхме изключително слаби в резултат на некадърното управление на клуба от пернишките боклукчии.../Сега доволни ли сте?/ Само ,че ЦСКА не е отбор еднодневка ,а има и своя история.

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 02 ное 2012 11:08

само резултати ще им затворят устите или по точно ще ги накарат да си гледат в техния под-форум а не в нашия и там да си чатъркат.
Победиха ни, имат право да се радват макар повечето от вас които са от Разград да знаят кой съм, не съм от хората които гледат на сляпо и подкрепят идеята "ние сме най великите" на всяка цена.
Което се вижда и е станало трябва да се отчете дори да не е в наша полза.

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 02 ное 2012 11:11

plamen_ch написа:Защо не може ли да съм фен и на ЦСКА и на Пирин от "градъ" в който живея?
А относно сравненията- от тазгодишният жребий на нашите отбори в ЕКТ Мура бяха най-слабия противник.
ЦСКА не ги победи само благодарение на това ,че си бяхме изключително слаби в резултат на некадърното управление на клуба от пернишките боклукчии.../Сега доволни ли сте?/ Само ,че ЦСКА не е отбор еднодневка ,а има и своя история.

А ние сме отбор еднодневка ?
Момче, запознай се със историята на Лудогорец.... не е славна като на обичаният от теб ЦСКА но все пак я има, все пак там някъде из времето и нас ни е имало... вече ти ако не искаш да понаучиш някой неща си е за твоя сметка.
Лудогорец, Разград 2000, Антибиотик-Лудогорец или както и да е там бил през времената винаги ще го има, може да не сме във А група, може и да не сме в Б, може да сме и по селата, може и Домусчиев да не е президент може да играем с деца но ще сме там и пак ще сме на стадиона а не както си мислите че видите ли утре ни закриват и градчето ни няма да има футбол!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 02 ное 2012 11:16

nikec1 написа:
snakebite написа:
crap написа:Кога почнахте да пишете по форумите, кога рога успяха да ви поникнат! С подобно поведение и коментари, не очаквайте да ви се радват хората...

Какво ми има на коментара ? Казвам това което виждам !
Честно казано не ми пука да ли ни обичате или не ! То от толкова форумни плюнки вече претръпнахме и не ни прави впечатление ;)

Какво му се връзваш на Crap, и той е като другите мисли си че съществуваме като отбор и хора а може би и като град отпреди 3 години или иначе казано откак Лудогорец започна да ги млати а истината е такава че ще ни има и след Лудогорец а ще има футбол както е имало и преди след Кирил Домусчиев!

Никец, аз също съм от Разград бе пич. :) Навремето бягахме от училище да гледаме Антибиотик. :) А в случая си пишете откровени глупости - Платини игра първи с топката и това се вижда прекрасно. Не мога да повярвам, че феновете на Лудогорец започнаха да си измислят случки и да преиначават ситуации, както го правят едни други фенове, от едно село, което е близо до София. А това за обичта го каза, защото често ходя на гостувания на Лудогорец и се виждам с доста познати там, а никъде не ни обичат, дори напротив - дори и във Враца ни наричаха турци. За това го казвам...

ПП: Никога не съм казвал лоша дума за Лудогорец, макар, че си ги псувам най-редовно, когато Деко се лигави, или пък, когато се осраха срещу Динамо... Възхищавам се на работата в школите и изобщо на целия професионализъм в клуба. На предния мач в Разград, на който изпуснахме титлата, мои приятели фотографи влязоха на терена без никакви проблеми. Бяхме изумени от професионализма и работата в клуба, предвид, че те са ходили да снимат доста други мачове. Никъде не се работи толкова добре!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 ное 2012 11:21

nikec1 написа:само резултати ще им затворят устите или по точно ще ги накарат да си гледат в техния под-форум а не в нашия и там да си чатъркат.
Победиха ни, имат право да се радват макар повечето от вас които са от Разград да знаят кой съм, не съм от хората които гледат на сляпо и подкрепят идеята "ние сме най великите" на всяка цена.
Което се вижда и е станало трябва да се отчете дори да не е в наша полза.

ОК!Ти си поредния който изразява мнение-всеки по подфорумите си!В Разград те знаят теб,в Бургас знаят мен!Нещата,който ви ги пиша и постоянно ги третирате като заяждане се случват едно по едно!Оставям ви да си обсъждате нещата без повече да ви преча!Със здраве!
п.п.Един последен съвет-стойте по-близо до отбора си за да сте по-информирани и да може да реагирате когато се налага!

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 02 ное 2012 11:26

Crap: какво предлагаш, да лижем задници за да не ни наричат турци.... макар сам да казваш че си от Разград и ти си бил в клетката на един от мачовете и ти си викал турци срещу нас (срещу мен) освен теб там са били и други хора които познавам лично и много добре знаят че съм Българин.... та ако ти кажа че имаше дузпа, ако ти кажа каквото искаш да чуеш ти ще ме заобичаш ли повече и ще спреш ли да ми викаш турчин.... ще си отговоря сам, няма как да стане това и ти ще продължиш да викаш това макар да знаеш че в агитката на Лудогорец има от 80 записани човека двама с турски имена.
Живейте си още в заблудата че тоя град е само резаци на мен не ми пречите... затова и казвам на хората не ги освирквайте като не сте турци за какво се засягате че ви викат така... споглеждат се и спират това е истината... на човек неможе да му се затоври устата, той така си е решил и така ще вика нищо неможем да направим по въпроса а и не искам и да правя.
Не искам никой да ме обича аз имам хора които ме уважават затова което съм направил по един или друг начин, обичта на синя или червена България не трябва.
Просто е до човека а вие в някой ситации тази година и камерите показаха че човещинката ви е нещо чуждо!

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 02 ное 2012 11:26

Честно казано от историята на Лудогорец нищо не зная.Защото тя се върти в орбитата на "Б" група и аматьорския футбол преди пристигането на Домусчиев.Да се сравнявате в това отношение с ЦСКА е меко казано досто оптимистично.
Именно затова предишнити спорове ви противопоставях историята на Пирин-Гоце Делчев.Само дето някои са доста обидчиви и лесно раними душички/ включително и някои от модераторите на сайта/ и не им изнасяха фактите....

Върни се в “Лудогорец”