Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот tsonpen » 18 окт 2012 00:40

mad forest написа:BRF се превръща в третият най-опониращ ни след Илианчо и Пламенчо! Скоро ще натрупа доста мнения в нашия форум и тогава може да наградим и него и да го поставим до другите двама ;)!

Той сега тъкмо узря и е във вихъра си. Същото изживяха и другите двама, които споменаваш. Всички знаем, че подобни мнения като техните в разделите на други отбори биха били изтрити веднага. Преди малко писах в раздела на Черноморец и след 5 минути мнението ми го нямаше, въпреки, че в него нямаше и 1/10-та от запалителното съдържание в мнението на нашите "почитатели" от трите краища на България - Видин, Гоце Делчев и Бургас :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 окт 2012 11:15

tsonpen написа:
mad forest написа:BRF се превръща в третият най-опониращ ни след Илианчо и Пламенчо! Скоро ще натрупа доста мнения в нашия форум и тогава може да наградим и него и да го поставим до другите двама ;)!

Той сега тъкмо узря и е във вихъра си. Същото изживяха и другите двама, които споменаваш. Всички знаем, че подобни мнения като техните в разделите на други отбори биха били изтрити веднага. Преди малко писах в раздела на Черноморец и след 5 минути мнението ми го нямаше, въпреки, че в него нямаше и 1/10-та от запалителното съдържание в мнението на нашите "почитатели" от трите краища на България - Видин, Гоце Делчев и Бургас :mrgreen:

Защо?Какво ми е на мнението?Това,че смятам че няма да биете е някаква обида ли?Или съмненията за квалификацията?
За какво съм узрял,не те разбрах!Със сигурност не съм ви фен,просто в момента имам повече свободно време и пиша във форумите на Гонг по всички теми!От високо е кофти като паднеш!Скоро ще го разберете!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 окт 2012 11:16

hijack1 написа:
BRF написа:п.п.Черноморец ще са ВТОРИТЕ взели ви точка ;) !

Мечтай си :mrgreen:

Чак да мечтая не!Надявам се!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 окт 2012 11:19

Опонирам ви на глупостите!Да си видял да казвам нещо за играта ви след като не съм ви гледал,освен на нашия мач?Явно и добре се справям,защото винаги не намирате доводи да ме опровергаете!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 окт 2012 11:23

Още два мача с вас!Щастлив съм 8-) !

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 18 окт 2012 11:31

Ми явно обичаш да го поемаш, щом миналия път не ти е стигнало :lol:

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 18 окт 2012 11:43

Истината е че "ЦСКА" го докараха до там, че няма какво да губят в тези два мача. Ако отпаднат ще е нормално, ако спечелят ще е голям плюс за тях. За това обаче не сме им виновни ние. Положителното е, че ще играем още два сериозни мача тази есен. Само така може да се вдига нивото.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 окт 2012 11:47

hijack1 написа:Ми явно обичаш да го поемаш, щом миналия път не ти е стигнало :lol:

После да не се чудите,защо ви трият мненията!Няма как да се притеснявам от мач с вас,защото съм от ЦСКА и не ме е срах от никой!
[offtopic]На тебе предния път ти предложих нещо!Мача в Бургас наближава!Ама така зад клавиатурата може да се правиж на мъж и после да разказваш в училище![/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 18 окт 2012 11:50

D.Georgiev написа:Истината е че "ЦСКА" го докараха до там, че няма какво да губят в тези два мача. Ако отпаднат ще е нормално, ако спечелят ще е голям плюс за тях. За това обаче не сме им виновни ние. Положителното е, че ще играем още два сериозни мача тази есен. Само така може да се вдига нивото.

Не!Няма да е нормално!Излизаме за победа в двата мача и всичко различно от продължаване в турнира е провал!Не ни подценявай толкова много!За нас е важна победата във всеки мач!Просто ще сте първата стъпка към спечелване на Купата!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 18 окт 2012 11:58

BRF написа:
D.Georgiev написа:Истината е че "ЦСКА" го докараха до там, че няма какво да губят в тези два мача. Ако отпаднат ще е нормално, ако спечелят ще е голям плюс за тях. За това обаче не сме им виновни ние. Положителното е, че ще играем още два сериозни мача тази есен. Само така може да се вдига нивото.

Не!Няма да е нормално!Излизаме за победа в двата мача и всичко различно от продължаване в турнира е провал!Не ни подценявай толкова много!За нас е важна победата във всеки мач!Просто ще сте първата стъпка към спечелване на Купата!

Разбира се, че ще излезете за победа, къде си прочел нещо по-различно? С оглед на състоятнието на двата отбора обаче ще е напълно нормално ако отпаднете и донякъде ще бъде изненада ако продължите. За вас е късмет, ревеншът се пада между мачовете ни с "Левски" и "Ботев" Пд, ако успеете да се възползвате от това може и да продължите, но не мисля че много хора го вярват това (изключвам вашите фенове, макар че и от тях сигурно няма да има големи оптимисти за мача). Шансовете са 70 / 30.
С оглед на агитката ви, се надявам да ви отстраним и да спестим проблемте от гостуванията ви на останалите отбори, а сектор "Г" да си стой в Каменари, Долчи Чифлик или откъдето там е изпълзял.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”