II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT
Памперс виждам,че си падаш по отбори с комунистически петолъчки по емблемите,няма лошо 

Жоржиньо написа:Памперс виждам,че си падаш по отбори с комунистически петолъчки по емблемите,няма лошо
Явно преливаш от интелект, щом наричаш Славия Прага комунистически отбор. Памперс, за такива като тебе е лафа - прост, по-прост, милиционер.

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
SaNdOoO написа: НА ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ СА ОТДАВНА СА СИ ИЗЧЕРПАЛИ ОПЦИЯТА САМО ЗА ГЛОБА - АКО СЕ ДОКАЖЕ ЧЕ СА ВИНОВНИ ТРЯБВА ДИРЕКТНО ДА ИЗХВЪРЧАТ ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ ТЕЗИ КОРУМПИРАНИ ИДИОТИ ОТ УЕФА - ДА ВЪРВЯТ НЯКЪДЕ СИ С ТЯХНИТЕ ПОСЛАНИЯ ЗА ФЕЪРПЛЕЙ !!!
Успокой се малко. Дори УЕФА да уважи жалбите, то Лудогорец няма да бъде върнат в турнира. Тогава ще се случи следното: 1. Шериф ще се класира служебно за плейофите за ШЛ. 2. Един отбор в плейофите на ЛЕ ще се класира служебно в групите. Вероятно носителят на Купата на някоя страна от Топ 10.
pampi написа:Жоржиньо написа:Памперс виждам,че си падаш по отбори с комунистически петолъчки по емблемите,няма лошо
Явно преливаш от интелект, щом наричаш Славия Прага комунистически отбор. Памперс, за такива като тебе е лафа - прост, по-прост, милиционер.
То се вижда от аватара ти,смешник.Пампи

Те тия от УЕФА футбол не са гледали. Само като изгледат второто полувреме и ще накажат съдията, че не е дал 10 минути продължение, а само 5. 

[center]
[/center]

- POPCORN
- Контакти:
аз пък съм на друго мнение.Уважавам Лудогорец и бях за тя хи им стисках палци, но ето какво написах на един познат...това е моето мнение и не искам да обременявам с него никого!
Съгласен съм с Валентин.На нас българите все някой друг ни е виновен, но не и ние.Съдията като им даде втори гол с ръка не пискахте са, за 2 мин повече пискате като жени.Защо не кажете за тъпата постъпка на Марселинио?Може ли играч който има жълт картон да се прави на шут в наказателното поле?Дори да е имало дузпа това е по преценка на съдията 50 на 50.Щом съдията не даде дузпа значи ще даде жълт картон.Това не е нашето умряло първенство със слабите съдии..Да не кажем,че това полужение не беше и 50 на 50 за дузпата говоря.Ако не беше тоя , Лудогорец нямаше да имат ама никакви проблеми, защото Динамо бяха едно нищо.Така друго ще ви кажа....Ако си спомнята мача на ЦСКА с Тулуза, също изгониха играч на ЦСКА при резултата 1 на 0.От 65 -70 мин нагоре , ако не се лъжа, ЦСКА почна ама зверски да бави времето и да се правят на цигани и не случайно съдията даде 6-7 мин продължение и тия ни го забиха в последната минута....Съдията даде толкова пордължение , зашото по време на продължението Лудогорец го ядосаха с тяхното тъпо поведение!Аз за първи път виждам 3-4 човека да се сменят да бият тъч..То бива бива циганнии, ама нашето няма граници!Да бях за тях, стисках им палци, защото са в момента най-добрият български отбор, ама не това е начина да биеш някой!В тия 5 мин както каза Валентин се игра точно 1 мин...вие какво очаквате да напрви съдията?Това да не е в България каот стане 90 мин и да свири, за да не им вкарат гол!Дайте първо да си гледаеме нашите грешки и после да обвиняваме съдията и тн!Още повече вие тука гледате само от гледна точна на Лудогорец?Ами ако вашият лщбим отбор играеше срещу Лудогорец и съдията даде 5 мин и от тия 5 мин 4 лежат на терена няма ли да се ядосвате и да се нервите,че тия 5 мин нищо не се играло при толкова важен момент?Съдията трявба да мисли и за двата отбора не само за едният!Съдията показа вчера ,че е мъж и му стискаше на тия 5 мин да даде още 2-3 !И беше прав ,че ги даде!Това ако беше в България съдията щеше да свири направо след началото на 4 мин, защото няма топки да го докара до 5 мин!И не се си мислете ,че се кефя на това което стана, защтото и мене ме хвана яд.Лудогорец имаха потенциал поне да влезнат е групите на УЕФа та дори и да излезнат при добър жребии!Още повече не забравяйте ,че съдията беше немец, а немците са стриктни и не обичат такива хитринки.Бързо видя ,че на тия 5 мин продължения Лудогорец освен да лежи нищо друго няма да прави и затова реши да даде още 2-3...аз поне така мисля!
Съгласен съм с Валентин.На нас българите все някой друг ни е виновен, но не и ние.Съдията като им даде втори гол с ръка не пискахте са, за 2 мин повече пискате като жени.Защо не кажете за тъпата постъпка на Марселинио?Може ли играч който има жълт картон да се прави на шут в наказателното поле?Дори да е имало дузпа това е по преценка на съдията 50 на 50.Щом съдията не даде дузпа значи ще даде жълт картон.Това не е нашето умряло първенство със слабите съдии..Да не кажем,че това полужение не беше и 50 на 50 за дузпата говоря.Ако не беше тоя , Лудогорец нямаше да имат ама никакви проблеми, защото Динамо бяха едно нищо.Така друго ще ви кажа....Ако си спомнята мача на ЦСКА с Тулуза, също изгониха играч на ЦСКА при резултата 1 на 0.От 65 -70 мин нагоре , ако не се лъжа, ЦСКА почна ама зверски да бави времето и да се правят на цигани и не случайно съдията даде 6-7 мин продължение и тия ни го забиха в последната минута....Съдията даде толкова пордължение , зашото по време на продължението Лудогорец го ядосаха с тяхното тъпо поведение!Аз за първи път виждам 3-4 човека да се сменят да бият тъч..То бива бива циганнии, ама нашето няма граници!Да бях за тях, стисках им палци, защото са в момента най-добрият български отбор, ама не това е начина да биеш някой!В тия 5 мин както каза Валентин се игра точно 1 мин...вие какво очаквате да напрви съдията?Това да не е в България каот стане 90 мин и да свири, за да не им вкарат гол!Дайте първо да си гледаеме нашите грешки и после да обвиняваме съдията и тн!Още повече вие тука гледате само от гледна точна на Лудогорец?Ами ако вашият лщбим отбор играеше срещу Лудогорец и съдията даде 5 мин и от тия 5 мин 4 лежат на терена няма ли да се ядосвате и да се нервите,че тия 5 мин нищо не се играло при толкова важен момент?Съдията трявба да мисли и за двата отбора не само за едният!Съдията показа вчера ,че е мъж и му стискаше на тия 5 мин да даде още 2-3 !И беше прав ,че ги даде!Това ако беше в България съдията щеше да свири направо след началото на 4 мин, защото няма топки да го докара до 5 мин!И не се си мислете ,че се кефя на това което стана, защтото и мене ме хвана яд.Лудогорец имаха потенциал поне да влезнат е групите на УЕФа та дори и да излезнат при добър жребии!Още повече не забравяйте ,че съдията беше немец, а немците са стриктни и не обичат такива хитринки.Бързо видя ,че на тия 5 мин продължения Лудогорец освен да лежи нищо друго няма да прави и затова реши да даде още 2-3...аз поне така мисля!
Последна промяна от POPCORN на 26 юли 2012 16:10, променено общо 3 пъти.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) /Реванш/
Tony_CSKA написа:Tomata написа:Евала бе!!! Бъргарчета, че дрънкаме!!! Може ли български отбор да е заклан ритуално и то не за кой да е европейски колос, ами заради динамото? Може ли цял стадион да ни викат цигани, щото драги ми съграждани, те не викат цигани на Лудогорец, а на нас българите? Също както босненските получовеци викаха на българите а не на Левски цигани. Може ли президента на български клуб да бъде замерян с чаши от бира и наричан циганин, пък било то и президента на Лудогорец? Може ли всичките тези измислени нацийки да са единни срещу нас, а ние да сме просто Цска, Левски, Ботев, Лудогорец..... Има ли момент, в който за 5 минути поне ще бъдем българи? Тук на наша си територия може да ги наричаме всякак, но навън било то и в хърватска или босна, те са български отбор. Едните ни режат главите от кръста, другите ни наричат цигани, трети обесиха Апостола, ето го отношението към България (може би основателно). А в същото време ние си мерим пишките отново. И к'во ако на Цска са по-големи от нашите или на Левски са по-големи от тези на Лудогорец? Пак като си покажем носа навън ще получим същото отношение. И пак най вероятно няма да постигнем нищо въпреки, че сме най великите. Аз лично ще викам и за Левски, Цска, дори и за Локо утре, също както виках и за Лудогорец днес. И не само ако утре мангалите викат на Левски цигани, ще се почувствам лично засегнат. А иначе в други моменти може и да сте "говеда", "свине" и "буфери", но утре за мен сте българи и смятам 3 x 90 минути да стана българин или по-скоро остана българин.
"Българино", първо се научи как се пише ЦСКА и го пиши правилно и тогава ела да ми преподаваш морал и да ми "българееш"!!! Гади ми се от такива като теб.
Като ти се гади, пиеш хапче или повръщаш!!! Не пишеш неграмотни коментари и не обиждаш никой, поне преди той да те е обидил!!! ЦСКА го няма в българския правописен речник, пък и аз не съм преподавател по български. Ти по това ли определи колко съм българин, пък чак съм се и българеел? Това по горе е мнението ми за мача и за реакциите ни след него. Т'ва, че ти го приемаш като преподаване на морал, е само твой проблем. Сигурно не ти е направило впечатление, но аз включвам и себе си в числото на българите. Айде, успех на любимия ти ЦСКА довечера, аз въпреки всичко ще стискам палци, макар и не достатъчно българин.
ПС: Вече пиша ЦСКА правилно. Сега мога ли да се наричам българин???

Последна промяна от Tomata на 26 юли 2012 16:06, променено общо 1 път.
Жоржиньо написа:pampi написа:Жоржиньо написа:Памперс виждам,че си падаш по отбори с комунистически петолъчки по емблемите,няма лошо
То се вижда от аватара ти,смешник.Пампи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Написано от такъв виден интелектуалец като тебе, това за мен си е чист комплимент.

Памперс, стига си губи времето пред компютъра, защото ваканцията изтича, а не си си прочел задължителната литература. Госпожата ще ти дърпа ушите през септември. Чети, имаш нужда!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
Сори,ама завърших дядка 

-
- Контакти:
четейки коментарите до тук ,стигам до следния извод: БЪЛГАРСКИТЕ фенове на Лудогорец, Левски, Ботев(ПД), Локо(ПД), Черно Море се обединиха около мнението, че снощи един съдия се изгаври с български отбор, а хърватските боклуци обидиха България,скандирайки "цигани" по адрес на българските футболисти.Единствено НЕбългарите, от най-опиканите 50 декара площ в София, "червените" лузърчета, застават на страната на чужденците, и плюват по един български отбор...при това тук не става въпрос за вечният им съперник Левски, а за Лудогорец.За пореден път показаха че са антибългари, и че просто са излишни...още като са станали фенове на отбор с ЧУЖДО име и петолъчка в емблемата, те са се определили като НЕбългари, мразещи всичко българско и родно.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]