Лудогорец - Милсами | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 0:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
Re: Лудогорец - Милсами | ШЛ - 2-ри кв. кръг | 0:1 FT
Мастията що я няма никаква, да не е предозирала,нещо? 

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
В тая тема е пълно с Антонио Ресио
А Милсами ми се понравиха. Борбен отбор, имаше няколко що-годе сносни играчи, все пак са спрели доминацията на Шериф. За Лудогорец се каза достатъчно
http://www.orhei.md/index.php?pag=page&id=781&l=ru изглежда приятно градче, но предполагам, че ще домакинстват в Кишинев или Тираспол, иначе би си заслужавало за феновете на Лудогорец да си направят една разходка. По-големите градове в Молдова са ми леко неприятни на мен 

А Милсами ми се понравиха. Борбен отбор, имаше няколко що-годе сносни играчи, все пак са спрели доминацията на Шериф. За Лудогорец се каза достатъчно

Съжалявам за този резултат. Очаквах и се надявах на друго.
Жалко!
С този треньор,явно,толкова. Шефа няма да го търпи. Сигурен съм,че Рибейро няма да си изкара мандата.
Жалко!
С този треньор,явно,толкова. Шефа няма да го търпи. Сигурен съм,че Рибейро няма да си изкара мандата.
Съвсем очаквана загуба още миналата седмица казах че единствено Берое и Черно море имат шансове да премината в следващия кръг .
Лудогорец бяха безумно слаби което е нормално като се има в предвид че ги нямаше най добрите им играчи. Да не говорим че миналия сезон съдиите ги научиха да не се напъват много много за да получат това което им трябва, като се прибави и липсата на качествен нападател ето го резултата. Честно казано ми стана много готино вчера как молдовците им го подадоха и как най накрая съдийското отборче ще получи това което заслужава.
Лудогорец бяха безумно слаби което е нормално като се има в предвид че ги нямаше най добрите им играчи. Да не говорим че миналия сезон съдиите ги научиха да не се напъват много много за да получат това което им трябва, като се прибави и липсата на качествен нападател ето го резултата. Честно казано ми стана много готино вчера как молдовците им го подадоха и как най накрая съдийското отборче ще получи това което заслужава.
Навсякъде се пише как на реванша едва ли не Милсами сами ще се бият и това се говори дори от играчите което за мен ще доведе до неминуемо отпадане. А и нека да си припомним от близката история възхода и падението на един друг отбор:
1 сезон:1\4 финал в ЛЕ
2 сезон: Групи на ШЛ
3 сезон: Отпадане от Тампере на същия етап на който сега играе Лудогорец
1 сезон:1\4 финал в ЛЕ
2 сезон: Групи на ШЛ
3 сезон: Отпадане от Тампере на същия етап на който сега играе Лудогорец
Много слаб мач за шампионите! Жалко, че се провалиха по този безумен начин. Според мен вината не е във футболистите, а в този които доведе този треньор. Абсолютно неадекватен и объркан човек е Рибеиро. Казано по просто - палячо! Първоначалният състав бе неадекватен, смените още по-смешни, за наставления изобщо не може да се говори. Лудогорец има все още шансове, но не и с този треньор. Мисля, че до края на седмицата ще има нов наставник, които ще е БЪЛГАРИН и ще постави нещата в ред. Все пак - искрени пожелания за успех след седмица в Молдова.
Нека да е обица на всички футболни босове провала на смешника Рибеиро. С които и да е наш треньо Лудогорец отнасяха тия. Да не се прекланят пред "визитки" на чуждестранни специалисти, от сорта на "пил си кафето с Моуриньо". Все пак го вземат да води футболен отбор, а не кафене на селския мегдан!
Нека да е обица на всички футболни босове провала на смешника Рибеиро. С които и да е наш треньо Лудогорец отнасяха тия. Да не се прекланят пред "визитки" на чуждестранни специалисти, от сорта на "пил си кафето с Моуриньо". Все пак го вземат да води футболен отбор, а не кафене на селския мегдан!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
Ама как само се покриха всички фенове на Лудогорец, а иначе го дават големите при победите, а сега никакви ги няма. Само един се появи да си цитира старо мнение че бил познал и това беше 

- Vladislav Tonev
- Контакти:
Soulen написа: Е как ще има хейт, ти луд ли си във форума на Гонг да има хейт по еди кой си отбор. Или викаш съвсем в реда на нещата е да се вика на Лудогорец кренвирши, турци, да се обявяват за евроидиоти и т.н.
Аз мача го гледах, че бяха слаби бяха, ама когато Литекс отпаднаха от йелгава не бях на първа линия да ги плюя, нито пък ЦСКА от Зимбру, въпреки, че не мога да ги понасям. Явно нещата опират до култура и манталитет.
Съвсем друга тема е дали ще стане с този треньор или не, само времето ще покаже. Няма да се радвам отборите ни да повтарят нашите афери от Казахстан и Босна.
Колега аз казах, че са евроидиоти, защото оценявам мача, който е минал и те го загубиха от страшилището Милсами, като домакини с 0-1 ! И твърдя, че го изиграха, като евроидиоти и това си е резил !
Не мога да зная какво ще стане другата седмица, защото "звездите ни ми го говорят". Ти казваш да изчакаме реванша. Да прав си там може да бият 0-3 и да се класират, но няма как да оценим нещо, което не се е случило. Това може да е само мнение или да речем прогноза. Реалността ще видим каква е.
Не си мисли, че ми е приятно да гледам как български отбор губи в евротурнирите, ама като играят слабо да се държа, като кон с капаци ли ? Аз просто се старая да бъда обективен - смятам, че обективността не е хейт, нали ? Сега е момента да се събудят и да изиграят реванша, защото ако не го направят Сисиньо, Ангуло и разни подобни, за които се платиха милиони, ще си играят само в мега класната ни "А" група !
Последна промяна от Vladislav Tonev на 15 юли 2015 08:43, променено общо 1 път.
Киро много си повярва след първоначалните успехи, даже реши, че може да мисли със собствената си глава. Ма нищо, ако ми пише на лични, срещу 100 000 още утре ще го свържа с един испанец, който е приятел с Луис Енрике, даже миналата седмица му е сменял ангренажен ремък и са си говорили за футбол.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Охххх какъв кеф. Имаме си нов Евроидиот 

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]