Селекция и подготовка - зима 2014/2015
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
entwickler
- Контакти:
Re: Селекция и подготовка - зима 2014/2015
entwickler написа:Дали ще вземем някой изобщо...
Едва ли!
Е колкото толкова
Дори да запазим състава само, пак е добре..
Но лично аз мисля, че е момента да продадем някой и да вземем друг на негово място.. но все пак колко разбирам аз от футбол.. има си хора дето си ги знаят тея работи по-добре /Томанов/ 
- amstel_beer
- Контакти:
BadBoy написа:Те щото футболистите изгарят да подписват 5 годишни договори.
Нали този играч струваше една торба пари, а сега не иска да преподписва, шо тей?
А и какви са тези мутренски прийоми, след като нямало да преподпише, то няма да играе, ми тогава да го пускат още сега, що трябва да го държат до лятото и само да му плащат заплати?
Скъпо им излязоха само Ангуло, Луму и Мисиджан (тримата около 3 мил. евро) всички останали са с цена под 500 хил.
amstel_beer написа:BadBoy написа:Те щото футболистите изгарят да подписват 5 годишни договори.
Нали този играч струваше една торба пари, а сега не иска да преподписва, шо тей?
А и какви са тези мутренски прийоми, след като нямало да преподпише, то няма да играе, ми тогава да го пускат още сега, що трябва да го държат до лятото и само да му плащат заплати?
Скъпо им излязоха само Ангуло, Луму и Мисиджан (тримата около 3 мил. евро) всички останали са с цена под 500 хил.
Луму 150 000 евро
Мисиджан 700 000 евро
Ангуло 1 500 000 евро
- amstel_beer
- Контакти:
parazit написа:amstel_beer написа:BadBoy написа:Те щото футболистите изгарят да подписват 5 годишни договори.
Луму 150 000 евро
Мисиджан 700 000 евро
Ангуло 1 500 000 евро
От Холандия не можеш да купиш футболист на тази цена... Ето ти реалната:
13/14 08.01.2014 Willem II PFK Ludogorets Razgrad 300 Tsd. €
amstel_beer написа:parazit написа:amstel_beer написа:BadBoy написа:Те щото футболистите изгарят да подписват 5 годишни договори.
Луму 150 000 евро
Мисиджан 700 000 евро
Ангуло 1 500 000 евро
От Холандия не можеш да купиш футболист на тази цена... Ето ти реалната:![]()
13/14 08.01.2014 Willem II PFK Ludogorets Razgrad 300 Tsd. €
И с тази цена пак 2 500 000 евро става.
Аз и за Ангуло не съм убеден че сме дали 1,5 млн.евро. Киро парите може и да ги има но не дава така с лека ръка.
-
dream team
- Контакти:
Безяк явно ще подпише нов договор, което е добра новина. След контузията иска да се пребори за титулярното място и да вкара десетина гола през пролетта
- Мислите ли за трансфер в чужбина?
- Засега не мисля за трансфер. Искам да се подготвя много добре след контузията ми и да дам всичко от себе си за Лудогорец.
- Какво се случва с новия ви договор? Как вървят преговорите с ръководството на клуба?
- Преговорите вървят нормално. Все още не съм подписал новия договор. Смятам, че това е тема, която няма смисъл да я коментирам публично, тъй като касае само мен и клуба.
[offtopic]Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=52676[/offtopic]1
Вие имате ли 1 изходящ трансфер за последните 3-4 години?
Говорим за продажби?