Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CHAMP20N
Контакти:

Re: Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Мнениеот CHAMP20N » 05 сеп 2014 17:44

Липсата на интрига няма да те спре да подкрепиш отбора си.
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 05 сеп 2014 17:46

ELFen написа:
RedeviL написа:
ELFen написа:
BRF написа:
ELFen написа:
Долно уйно написа:Това наказание само по себе си е конкретно за определен клуб, но ефектът му удря по името на цялата страна, което е срамно.

Ако не се играеха в Сф, нямаше как да се случи, но от до година, нещата се променят !Кофти, че ще имаме вече фенове и от столицата, а километрите много, но няма как...

Фенове от столичата :lol: !Разградчани,които живеят в София,може!

...еее много "селяни" идват на стадиона,като гледам, е не могат да се сравнят със "столичани"- 2000 човека на "вечно" дерби, ма 40 000 си е сериозно присъствие само от село Разград, дето сме 30 000 всичко на всичко 8-)

Ама вие сериозно ли си мислите, че Васил Левски се пукаше по шевовете на мачовете, защото вие сте били обект на внимание? От 45к до 3-4к си е доста голяма амплитуда.. Сигурно ще кажеш - "ама капацитетът на стадиона ни е малък..." Неслучайно обаче колегата е наблегнал на бройката по гостуванията ви, която също е показател за зрителска подкрепа. :)

...не позна- ще кажа километрите са много, делничен ден и не на последно място липса на интрига в мачовете от А група- по специално тея с Цеца !

Ех, тия мафиоти от бфс, как все гостуванията в София ви ги слагат в делнични дни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: А аз тебе те питам за феновете от столицата и на тях ли километрите са им много :?: А колкото до липсата на интрига как ви завърши последния мач в София? Май беше мъчително равенство с най-слабия софийски отбор (без обида към феновете му) :roll:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 05 сеп 2014 17:48

slash1912 написа:
Долно уйно написа:
BRF написа:Аз не мога да те разбера кое те кара да мислиш така?Въобще не ми пука какво правят разградчани ако ще и да спечелят ШЛ!Когато ония влязоха в групите с трепет очаквах мачовете им с надежда за все по-голяма и срамна загуба!Защото това ми е съперника!Ако ще и 40 поредни победи да направят лудогорец срещу нас,не ми дреме!В България си имам един съперник и това е фк Левски София!Нека си играят в групите,да печелят мачове и пари,не ми дреме!

Хем не ти дреме за някой, хем го коментираш, ей това не мога да разбера как става?

Това наказание само по себе си е конкретно за определен клуб, но ефектът му удря по името на цялата страна, което е срамно.

Пролетта за същото нещо бяха наказали Байерн.Сигурно това удари по името на цяла Германия :lol:

Байерн Vs. Лудогорец ехеее.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 05 сеп 2014 17:53

ELFen написа:
RedeviL написа:
ELFen написа:
BRF написа:
ELFen написа:
Долно уйно написа:Това наказание само по себе си е конкретно за определен клуб, но ефектът му удря по името на цялата страна, което е срамно.

Ако не се играеха в Сф, нямаше как да се случи, но от до година, нещата се променят !Кофти, че ще имаме вече фенове и от столицата, а километрите много, но няма как...

Фенове от столичата :lol: !Разградчани,които живеят в София,може!

...еее много "селяни" идват на стадиона,като гледам, е не могат да се сравнят със "столичани"- 2000 човека на "вечно" дерби, ма 40 000 си е сериозно присъствие само от село Разград, дето сме 30 000 всичко на всичко 8-)

Ама вие сериозно ли си мислите, че Васил Левски се пукаше по шевовете на мачовете, защото вие сте били обект на внимание? От 45к до 3-4к си е доста голяма амплитуда.. Сигурно ще кажеш - "ама капацитетът на стадиона ни е малък..." Неслучайно обаче колегата е наблегнал на бройката по гостуванията ви, която също е показател за зрителска подкрепа. :)

...не позна- ще кажа километрите са много, делничен ден и не на последно място липса на интрига в мачовете от А група- по специално тея с Цеца !

В момента, в който спрете да играете най-силно, да имате най-много пари, да печелите тенекии, ще си види колко сте. Тук 90% от форума наслагал емблемите на "каузата" ще изчезне като пролетна роса. Пак отивате в миманса и няма да ви се чува гласчето.
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 05 сеп 2014 17:58

От УЕФА били глобили Лудогорец с 6000 Е за жълти картони? Тра ла ла. Истината е между редовете- глобата е 640 000 лв (327000 Е), заради непродадените 6400 билета по 100 лв. Ха честито! Домусчиев наистина ще откачи.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 05 сеп 2014 18:01

Нека продължават тези прасета ли телета ли не знам какви са да скандират.Следващият мач ще е на празни трибуни като на побратимите им от Стяуа на когото направиха фенска подкрепа... :) Уефа що не затвори сектора за гостуващият отбор....ОТ там идваше това грухтене примесено с румънска реч.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 сеп 2014 18:02

hydetoshi написа:Ха честито! Домусчиев наистина ще откачи.

Веднага ще скочи и с пръст "бедните души" ще посочи! :mrgreen:

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 05 сеп 2014 18:04

Вълчан написа:Нека продължават тези прасета ли телета ли не знам какви са да скандират.Следващият мач ще е на празни трибуни като на побратимите им от Стяуа на когото направиха фенска подкрепа... :) Уефа що не затвори сектора за гостуващият отбор....ОТ там идваше това грухтене примесено с румънска реч.

Той делегата е чул грухтене от сектор а, съвсем ясно си е написано :mrgreen: Ако ти си чул нещо различно може да обжалваш ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 сеп 2014 18:10

Нормалмо 8-) В нито една от агитките няма и един негър за цвят даже 8-) Как да не ги накажат 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 05 сеп 2014 18:13

Аз расизъм не виждам! Румънците са си цигани, а в Разград са си турци, просто не знам как се самоопределят или дали се срамуват от този факт?! А УЕФА излезе с поредното си некомпетентно решение!

Върни се в “Лудогорец”