Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид
Липсата на интрига няма да те спре да подкрепиш отбора си.
[center] "You told us to come back when we've won 18 – we are back."[/center]
ELFen написа:RedeviL написа:ELFen написа:BRF написа:ELFen написа:Долно уйно написа:Това наказание само по себе си е конкретно за определен клуб, но ефектът му удря по името на цялата страна, което е срамно.
Ако не се играеха в Сф, нямаше как да се случи, но от до година, нещата се променят !Кофти, че ще имаме вече фенове и от столицата, а километрите много, но няма как...
Фенове от столичата!Разградчани,които живеят в София,може!
...еее много "селяни" идват на стадиона,като гледам, е не могат да се сравнят със "столичани"- 2000 човека на "вечно" дерби, ма 40 000 си е сериозно присъствие само от село Разград, дето сме 30 000 всичко на всичко
Ама вие сериозно ли си мислите, че Васил Левски се пукаше по шевовете на мачовете, защото вие сте били обект на внимание? От 45к до 3-4к си е доста голяма амплитуда.. Сигурно ще кажеш - "ама капацитетът на стадиона ни е малък..." Неслучайно обаче колегата е наблегнал на бройката по гостуванията ви, която също е показател за зрителска подкрепа.
...не позна- ще кажа километрите са много, делничен ден и не на последно място липса на интрига в мачовете от А група- по специално тея с Цеца !
Ех, тия мафиоти от бфс, как все гостуванията в София ви ги слагат в делнични дни

- Долно уйно
- Контакти:
slash1912 написа:Долно уйно написа:BRF написа:Аз не мога да те разбера кое те кара да мислиш така?Въобще не ми пука какво правят разградчани ако ще и да спечелят ШЛ!Когато ония влязоха в групите с трепет очаквах мачовете им с надежда за все по-голяма и срамна загуба!Защото това ми е съперника!Ако ще и 40 поредни победи да направят лудогорец срещу нас,не ми дреме!В България си имам един съперник и това е фк Левски София!Нека си играят в групите,да печелят мачове и пари,не ми дреме!
Хем не ти дреме за някой, хем го коментираш, ей това не мога да разбера как става?
Това наказание само по себе си е конкретно за определен клуб, но ефектът му удря по името на цялата страна, което е срамно.
Пролетта за същото нещо бяха наказали Байерн.Сигурно това удари по името на цяла Германия
Байерн Vs. Лудогорец ехеее.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- bastuna2003
- Контакти:
ELFen написа:RedeviL написа:ELFen написа:BRF написа:ELFen написа:Долно уйно написа:Това наказание само по себе си е конкретно за определен клуб, но ефектът му удря по името на цялата страна, което е срамно.
Ако не се играеха в Сф, нямаше как да се случи, но от до година, нещата се променят !Кофти, че ще имаме вече фенове и от столицата, а километрите много, но няма как...
Фенове от столичата!Разградчани,които живеят в София,може!
...еее много "селяни" идват на стадиона,като гледам, е не могат да се сравнят със "столичани"- 2000 човека на "вечно" дерби, ма 40 000 си е сериозно присъствие само от село Разград, дето сме 30 000 всичко на всичко
Ама вие сериозно ли си мислите, че Васил Левски се пукаше по шевовете на мачовете, защото вие сте били обект на внимание? От 45к до 3-4к си е доста голяма амплитуда.. Сигурно ще кажеш - "ама капацитетът на стадиона ни е малък..." Неслучайно обаче колегата е наблегнал на бройката по гостуванията ви, която също е показател за зрителска подкрепа.
...не позна- ще кажа километрите са много, делничен ден и не на последно място липса на интрига в мачовете от А група- по специално тея с Цеца !
В момента, в който спрете да играете най-силно, да имате най-много пари, да печелите тенекии, ще си види колко сте. Тук 90% от форума наслагал емблемите на "каузата" ще изчезне като пролетна роса. Пак отивате в миманса и няма да ви се чува гласчето.
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
От УЕФА били глобили Лудогорец с 6000 Е за жълти картони? Тра ла ла. Истината е между редовете- глобата е 640 000 лв (327000 Е), заради непродадените 6400 билета по 100 лв. Ха честито! Домусчиев наистина ще откачи.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
Нека продължават тези прасета ли телета ли не знам какви са да скандират.Следващият мач ще е на празни трибуни като на побратимите им от Стяуа на когото направиха фенска подкрепа...
Уефа що не затвори сектора за гостуващият отбор....ОТ там идваше това грухтене примесено с румънска реч.

hydetoshi написа:Ха честито! Домусчиев наистина ще откачи.
Веднага ще скочи и с пръст "бедните души" ще посочи!

Вълчан написа:Нека продължават тези прасета ли телета ли не знам какви са да скандират.Следващият мач ще е на празни трибуни като на побратимите им от Стяуа на когото направиха фенска подкрепа...Уефа що не затвори сектора за гостуващият отбор....ОТ там идваше това грухтене примесено с румънска реч.
Той делегата е чул грухтене от сектор а, съвсем ясно си е написано

Нормалмо
В нито една от агитките няма и един негър за цвят даже
Как да не ги накажат 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- mertezaker
- Контакти:
Аз расизъм не виждам! Румънците са си цигани, а в Разград са си турци, просто не знам как се самоопределят или дали се срамуват от този факт?! А УЕФА излезе с поредното си некомпетентно решение!