Селекция и подготовка, зима 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и подготовка, зима 2013/2014
Прави впечатление как излизат заглавие след заглавие - първо интерес към Безяк от Уест Бромич, после няма и час и вече едва ли не привличаме Венци Христов. Ако имаше и друг нападател в момента, за който се говори за евентуален трансфер, сигурно и към него щяхме да сме се насочили според журналистите. Медиите това чакат, трохичка да е и веднага излизат с готови заключения.
Емм .. И уест хем се ослушваха за Гари Родригес. Безяк е поне класа над него, така че, не виждам защо не.
Новината за Венци излезна и в гонг, което според мен е атестат, че не е просто спекулация. Трябва да е луд да се набута в ЦСКА, вместо при нас. Само Ботев имат реален шанс освен Лудогорец. Те, обаче, май ще вземат Хамза Йоунес .. който между другото, е по-добър от Христов. Според мен би бил полезен и на Лудогорец. Няма европейско гражданство, но си заслужава да заеме квота.
Новината за Венци излезна и в гонг, което според мен е атестат, че не е просто спекулация. Трябва да е луд да се набута в ЦСКА, вместо при нас. Само Ботев имат реален шанс освен Лудогорец. Те, обаче, май ще вземат Хамза Йоунес .. който между другото, е по-добър от Христов. Според мен би бил полезен и на Лудогорец. Няма европейско гражданство, но си заслужава да заеме квота.

volf написа:Новината ще е:
Продаваме Безяк на Уест Бромич за 4 950 000 ойро и вземаме Венци Христов от Берое за 200 000 левъь!
Ай да видим дали не съм познал?
Не чакат да си допиша поста, и почват да преписват - тя новината плъзнала веки
Аве,направо 12млн. паунда за Безяк,понеже тия от "УБА" ядат доматите с колците и не си знаят парите!
Максимимум 2 млн.евро да похарчат за футболист от нашата A група!
Да не е само на проби,че току виж каже:"Аз не съм футболист за проби"!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78, тебе те е яд, че ще ви вземем Венци, а не за Безяк. Аз мисля, че не е задължително да го продадем, че да си позволим да дадем 200к евро за читав нападател с голям потенциал за печалба, така че .. ако не иде Безяк в УБА, пък Христов дойде - толкова по-добре 

- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
CSKA 78 написа:Аве,направо 12млн. паунда за Безяк,понеже тия от "УБА" ядат доматите с колците и не си знаят парите!Максимимум 2 млн.евро да похарчат за футболист от нашата A група!
За 2 млн няма да го продадем . Домусчиев каза 5 , но сиг и на 3.5 ще го пусне
- MASTER_COOL
- Контакти:
Правите огромна грешка с трансфера на Безяк. Почвате да вървите по пътя на един друг "евробоец" Венци Христов няма класата да замести Безяк. СЛовенеца е много научен и талантлив централен нападател, рядко явление по нашите терени. Без него нямата абсолютно никакъв шанс за нещо повече в ЛЕ, камо ли за класиране в ШЛ,
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Soul_VB написа:CSKA 78, тебе те е яд, че ще ви вземем Венци, а не за Безяк. Аз мисля, че не е задължително да го продадем, че да си позволим да дадем 200к евро за читав нападател с голям потенциал за печалба, така че .. ако не иде Безяк в УБА, пък Христов дойде - толкова по-добре
За 2 млн няма да го продадем . Домусчиев каза 5 , но сиг и на 3.5 ще го пусне
Погледни цената му в маркета,която е ориентировъчна, разбира се.http://www.transfermarkt.bg/bg/roman-bezjak/profil/spieler_80672.html
Виж му и годините!Сега ми кажи честно,някой ще даде ли повече от 2млн.евро?!
За Христов може да ни надцакате само за заплатата(което си е важно),защото има фиксирана цена за откупуване!Ако той избере вас пред нас означава, че избира парите и с голяма вероятност ще бъде резерва(докато при нас ще бъде титуляр)!В такъв случай такъв човек не ни трябва!!!
ПП Домусчиев може да поиска и 30 млн. паунда за Безяк
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
CSKA 78 написа:Soul_VB написа:CSKA 78, тебе те е яд, че ще ви вземем Венци, а не за Безяк. Аз мисля, че не е задължително да го продадем, че да си позволим да дадем 200к евро за читав нападател с голям потенциал за печалба, така че .. ако не иде Безяк в УБА, пък Христов дойде - толкова по-добреЗа 2 млн няма да го продадем . Домусчиев каза 5 , но сиг и на 3.5 ще го пусне
Погледни цената му в маркета,която е ориентировъчна разбира се.http://www.transfermarkt.bg/bg/roman-bezjak/profil/spieler_80672.html
Виж му и годините!Сега ми кажи честно,някой ще даде ли повече от 2млн.евро?!
За Христов може да ни надцакате само за заплатата(което си е важно),защото има фиксирана цена за откупуване!Ако той избере вас пред нас означава, че избира парите и с голяма вероятност ще бъде резерва(докато при нас ще бъде титуляр)!В такъв случай такъв човек не ни трябва!!!
ПП Домусчиев може да поиска и 30 млн. паунда за Безякза да изравни трансферната сума ,която платиха Манчесър Ю. на Тотнъм за Бербатов ,въпросът е ще се намерили такъв глупак да му ги даде??!!!
Е щом Анди Керъл струваше 35млн, Безяк спокойно може да го котират за 50млн
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
CSKA 78 не е само заплата, а и участие в Европа, което си е трамплин за трансфер в Голямо първенство впоследствие. Както и удоволствието да играе в отбор, където всичко е перфектно .. от база и навременно плащане на заплати, през колектив и класни съотборници - та до победи, награди и успехи.