ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Лудогорец-Лацио 1/16 финали Лига Европа !

Мнениеот volf » 18 дек 2013 09:55

sin4ec написа:
pesho_1913 написа:Успех пожелавам на Лудогорец. Важното е да няма никакви притеснения и да играят, както си могат.
Българите, които ще са в сектора на НЕБЪЛГАРСКИ отбор срещу БЪЛГАРСКИ такъв, няма нужда да коментирам. Искаме наш отбор да направи нещо в Европа, айде да викаме против него :mrgreen: Неам думи

Ти олигофрен ли си, бе? Аз съм фен на Лацио от 15 години, и да подкрепям Лц, дето има трима българи в него? Айде улево!

"sin4ec" не се съмнявай, че олигофрена в този форум си ти. Подкрепяйки Лацио срещу Български отбор правиш на някой гелосан италиански мангал феЛацио.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 18 дек 2013 10:42

Лудогорец и с Челси да играеха сега, пак щях да подкрепя българското. Разбирам всяка година да ги мажем из Европа, тогава нямаше и на мен да ми пука особено за Лудогорец, ама след като последните 3 години сме абсолютно несъстоятелни, разбира се че ще подкрепя българското ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 18 дек 2013 12:52

не бе.. това е тъп спорт.. интернет файтъри навсякаде има :) то това колко сме го слушали.. "идваме, палим ва, и т.н." и накрая "а ве господин полицай, защо ме биете".. нали така беше ? :) или както бяхме гости със динамо и БББ.. половината не ги пуснаха в страната, другата половина ги натовариха по автобусчетата и на почивка на топло за 24ч. :) така ли беше ? :) уж щяха да бъдат 4оо-8оо-1ооо човека, па накрая.. сектора празен ;д та.. пак ще е така.. :) ще си ви разучат, ще си ви предизвикат да си избиете агресията, и ще си ви приберат :) па лациалите както си ги описахте, почети сигурен съм че повечето които ще дойдат, ще са със забрани, и изобщо няма да бъдат допуснати и те :) така че не се притеснявайте :)

ЗАПАЛЯНКОТО
Контакти:

Мнениеот ЗАПАЛЯНКОТО » 18 дек 2013 14:06

Meжду другото, феновете на Лацио са много доволни от жребия и очакват задължително продължаване на лацио напред в турнира
Най-освиркваният играч в Рим щял да бъде...Мишел Платини :)

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 18 дек 2013 15:10

ЗАПАЛЯНКОТО написа:Meжду другото, феновете на Лацио са много доволни от жребия и очакват задължително продължаване на лацио напред в турнира
Най-освиркваният играч в Рим щял да бъде...Мишел Платини :)

Значи Петкович ще си ходи през февруари най-късно.

Преди няколко дни основни играчи на Лацио (Кейта и Раду) са се спречкали. Кейта е отстранен от отбора. Раду пък е чуплив като ... и аз не знам като какво. Другия титулярен краен защитник (Конко) е същия като Раду. Я играе през февруари, я не.

Сега същите фенове се чудят дали Лацио ще победи Хелас Верона, които са от чергата на Лудогорец.

Почти всеки мач има различен капитан Лацио.

Същите тези фенове искат президента и спортния директор на Лацио да се махнат.

Все такива интересни неща стават около този отбор.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 дек 2013 21:41

subzero написа:Не съм доволен. Исках Юве или Порто. Все пак да пожелаем успех на Лацио. :mrgreen:
П.с. Не съм очаквал,че ще подкрепям италиански отбор.

Еми в името на омразата един хейтър би подкрепил и някой, който е изнасилил майка му. Не те съдя, защото те разбирам: медицината засега не може да ти помогне.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Неутрален58
Контакти:

Мнениеот Неутрален58 » 18 дек 2013 22:19

Betchualeng Arnaikem написа:
subzero написа:Не съм доволен. Исках Юве или Порто. Все пак да пожелаем успех на Лацио. :mrgreen:

Еми в името на омразата един хейтър би подкрепил и някой, който е изнасилил майка му. Не те съдя, защото те разбирам: медицината засега не може да ти помогне.

Абсолютно точно мнение!Завистта е най-лошото качество на човека, от там произлизат всички другили лоши качества - като злобата , омразата , кражбата , агресията , лъжата и т.н.!За това България няма да се оправи като държава , защто когато някой българин се издигне малко повече другите вместо и те да се издигнат, гледат да му направят мръсно и да му подлеят вода и всички тези политици , които ни управляват са вследствие на нашият народ! Тъжно, но факт!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 дек 2013 11:15

Хайде стига глупости.

Ако съперник на беше Лацио, повечето мнения на левскари тук, или нямаше да ги има, или нямаше да са против Лудогорец !
Ест. редовните дразнители от нашите, пак щяха да са си на същото мнение, но те са против Лудогорец, дори ако ще да играят и с ЦСКА.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 дек 2013 07:57

Неутрален58 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:

Абсолютно точно мнение!Завистта е най-лошото качество на човека, от там произлизат всички другили лоши качества - като злобата , омразата , кражбата , агресията , лъжата и т.н.!За това България няма да се оправи като държава , защто когато някой българин се издигне малко повече другите вместо и те да се издигнат, гледат да му направят мръсно и да му подлеят вода и всички тези политици , които ни управляват са вследствие на нашият народ! Тъжно, но факт!

Недей плю само по Българската завист. Хората са такива, хората са завистливи егоистични животни, поне повечето от тях. Просто факт.. Макар че е верно, в някои държави хората частично са се научили да сдържат този долен инстинкт и има разлика..
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 дек 2013 07:59

THE G.A.M.E написа:Хайде стига глупости.

Ако съперник на беше Лацио, повечето мнения на левскари тук, или нямаше да ги има, или нямаше да са против Лудогорец !
Ест. редовните дразнители от нашите, пак щяха да са си на същото мнение, но те са против Лудогорец, дори ако ще да играят и с ЦСКА.

Че аз съм левскар и не съм против Лудогорец. Срещу български отбор няма да викам в международен мач ако ще Луната да позеленее и толкоз. В А група разбира се ще им пожелая 3-4 нещастни загуби, може и 5-6.. ако е гарнирано с нещастно отпадане за Купата - най-добре.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Лудогорец”