ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен 2:0!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен 2:0!!!

Мнениеот Parmalat » 29 ное 2013 11:04

Изображение
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 ное 2013 11:29

Отново поздравления за "Лудогорец" и за поредната им престижна победа. Честно казано очаквах Х, но пък не бях особено изненадан от успеха, тъй като това вече почна да става навик на отбора. ;)
Нещото, с което "Лудогорец" успяха да си спечелят първото място в групата, според мен най-вече е ефективността при головите ситуации. Определено не бих казал, че в Айндховен разградският тим имаше повече положения от ПСВ. Да не говорим за мачовете с Черноморец, в които на моменти българският шампион просто оцеля. Реално само в домакинството с Динамо и след изгонването на Брума вчера "Лудогорец" създадоха повече положения от съперника си. И именно тук трябва да ги похвалим за отличната концентрация и зрялост в такива моменти, благодарение на които спечелиха 13 от 15 възможни точки досега. Не един и два пъти български отбор е играл добре, но си е патил заради пропуските - така беше с националния в гостуването срещу Италия, така беше с "Ботев" при гостуването на Щутгарт, така беше и в миналогодишното домакинство на "Лудогорец" срещу Динамо, когато разградският отбор изпусна сума ти положения и завърши само 1-1. Сега обаче българският отбор е в печелившата позиция, успявайки да извлече максимума от създадените ситуации - при това положение вече може да се говори за класа.
Доста се говори, че "Лудогорец" имат много късмет в мачовете си, което в някои двубои наистина беше така - двата мача с Черноморец и гостуването на Партизан например. С късмет обаче се печелят 1, 2, максимум 3 мача. Първо място в групата на ЛЕ и 2 елиминирани съперника в квалификациите за ШЛ не може да е плод само на късмета. При сравнително добър жребий (определено има преодолими съперници) и подходящи зимни попълнения може доброто представяне на тима да се пренесе и в елиминациите. Успех!
П.П. Ще се изкефя Черноморец да бият ПСВ в Холандия и да им отнемат второто място - някак си на база на показаното до момента в групата холандците поне за мен не са доказали да са по-добрият отбор от двата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 29 ное 2013 11:47

Честита победа и първо място в групата на Лига Европа!Изключителен кеф ми доставя да гледам Лудогорец,подобрената версия на ЛИТЕКС,дано скоро още някой такъв отбор се пръкне отнякъде.
Ако продължава клуба да се развива така,в следващите години Лудогорец няма да има никаква конкуренция в България и този европоход ще е само първият .
ЗЕЛЕНА МАГИЯ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 ное 2013 12:12

Още повече се убеждавам,че Барт трябва да го извикаме в националния ни отбор на мястото на Бодуров!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

BG-BateGoyko
Контакти:

Re: ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен

Мнениеот BG-BateGoyko » 29 ное 2013 13:00

Абе аз гледам мачове от доста години, но пък и за тези години не съм виждал български отбор да отбелязва с такава лекота почти във всичките си мачове. То бяха такива мъки, то такива напъни, било то Левски, ЦСКА, Литекс... Еуфория голяма! Така ще ги направим. Евробойците така. Евробойците онака. Напълниш им стадиона! Публиката реве... И накрая ---- Кривия... Колкото повече викаш за тях, краката им по кашкавалени и ако стане някакво чудо да вкараме по един гол, то му викаме супер... И веднага естествено на другия ден... Левски срази мъжки еди кой си, Червените сърца изковаха еди каква си победа... А и в най-силните си години през последните две десетилетия никой не може да се похвали с такава резултатност, с такава непринуденост в играта и с такъв стил... Без футболни качества, особено в завършването, не слабия ПСВ, ами Глиган - Бозаджии, не можеш победи. За справка - дърводелците от Черноморец Одеса. Натискаш, натискаш, ама - к*рец. Позната картинка като сини и червени последните години. И на това му викаш жалък късмет? По скоро дребнава заядливост. Единият състав винаги е по слаб!!! Не сме тръгнали да си ги мерим с Барса и Реал Мадрид, просто оценяме положителното в Лудогорец.
А иначе, за снощния мач, естествено съм много радостен. Незнам кой идиот ги мисли тия часове 22 ч. през работната седмица, че и зимно време, но пределно си е ясно че няма много шанс да бъде посетен. Дано Лудогорец скоро имат собствен стадион според изискванията на УЕФА защото камъкът си тежи на мястото. Естествено лудите горски имат нашата, и моята, симпатии за добрата игра и за непринудения си стил. Някога баща ми ми подари фланелка на левски, сега на моето дете бих подарил зелена фланелка. Това е от мен! Успех на Лудогорец! За добро или лошо, от днес историята ще помни един простичък факт - Лудогорец, единствения до момента отбор от БГ спечелил групата си и то по категоричен начин. Силни, слаби, след някоя година никой няма да си спомня, но този факт остава в историята.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 29 ное 2013 13:19

BG-BateGoyko написа:Дано Лудогорец скоро имат собствен стадион според изискванията на УЕФА защото камъкът си тежи на мястото. Естествено лудите горски имат нашата, и моята, симпатии за добрата игра и за непринудения си стил. Някога баща ми ми подари фланелка на левски, сега на моето дете бих подарил зелена фланелка. Това е от мен! Успех на Лудогорец! За добро или лошо, от днес историята ще помни един простичък факт - Лудогорец, единствения до момента отбор от БГ спечелил групата си и то по категоричен начин. Силни, слаби, след някоя година никой няма да си спомня, но този факт остава в историята.

Нямаш идея как тези ти думи топлят сърцето на лудогорския фен! Горд съм, че отборът, на който симпатизирам, даде радост на много хора в България и печели мачовете си по такъв начин. В края на краищата обаче, този отбор е продукт на цяла България и е български успех. Нещо, което рядко имаме на европейска сцена.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 ное 2013 13:40

shotgun blues написа:Честита победа и първо място в групата на Лига Европа!Изключителен кеф ми доставя да гледам Лудогорец,подобрената версия на ЛИТЕКС,дано скоро още някой такъв отбор се пръкне отнякъде.
Ако продължава клуба да се развива така,в следващите години Лудогорец няма да има никаква конкуренция в България и този европоход ще е само първият .
ЗЕЛЕНА МАГИЯ

Ти ще крещиш от кеф и ще получаваш оргазъм дори ако Факултета си направи футболен отбор и постига успехи и ще се скъсваш да обясняваш колко са велики. И аз съм доволен ако български отбор бие но твоето натягане на тема Лудогорец вече става смешно.

П.П. Мога да ти уредя евтини кръпчета да се забърсваш отдоле след победа на Лудогорец.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 29 ное 2013 14:38

BG-BateGoyko написа:Абе аз гледам мачове от доста години, но пък и за тези години не съм виждал български отбор да отбелязва с такава лекота почти във всичките си мачове. То бяха такива мъки, то такива напъни, било то Левски, ЦСКА, Литекс... Еуфория голяма! Така ще ги направим. Евробойците така. Евробойците онака. Напълниш им стадиона! Публиката реве... И накрая ---- Кривия... Колкото повече викаш за тях, краката им по кашкавалени и ако стане някакво чудо да вкараме по един гол, то му викаме супер... И веднага естествено на другия ден... Левски срази мъжки еди кой си, Червените сърца изковаха еди каква си победа... А и в най-силните си години през последните две десетилетия никой не може да се похвали с такава резултатност, с такава непринуденост в играта и с такъв стил... Без футболни качества, особено в завършването, не слабия ПСВ, ами Глиган - Бозаджии, не можеш победи. За справка - дърводелците от Черноморец Одеса. Натискаш, натискаш, ама - к*рец. Позната картинка като сини и червени последните години. И на това му викаш жалък късмет? По скоро дребнава заядливост. Единият състав винаги е по слаб!!! Не сме тръгнали да си ги мерим с Барса и Реал Мадрид, просто оценяме положителното в Лудогорец.
А иначе, за снощния мач, естествено съм много радостен. Незнам кой идиот ги мисли тия часове 22 ч. през работната седмица, че и зимно време, но пределно си е ясно че няма много шанс да бъде посетен. Дано Лудогорец скоро имат собствен стадион според изискванията на УЕФА защото камъкът си тежи на мястото. Естествено лудите горски имат нашата, и моята, симпатии за добрата игра и за непринудения си стил. Някога баща ми ми подари фланелка на левски, сега на моето дете бих подарил зелена фланелка. Това е от мен! Успех на Лудогорец! За добро или лошо, от днес историята ще помни един простичък факт - Лудогорец, единствения до момента отбор от БГ спечелил групата си и то по категоричен начин. Силни, слаби, след някоя година никой няма да си спомня, но този факт остава в историята.

Най-точното мнение до тук! Благодаря!
Аз съм от Микре Юнайтед

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 29 ное 2013 15:26

Betchualeng Arnaikem написа: поне част от заграбените от тях пари отиват за нещо което малко или много е от полза за другите.

'Другите' ще имат полза от тях ако им плащат заплатите и не ги уволняват. Супер успешни са тия 2 ма боклуци, какво разправяш, знаят как да развиват бизнес. Пълен майтап :lol: :lol:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 29 ное 2013 18:27

BG-BateGoyko написа:Абе аз гледам мачове от доста години, но пък и за тези години не съм виждал български отбор да отбелязва с такава лекота почти във всичките си мачове. То бяха такива мъки, то такива напъни, било то Левски, ЦСКА, Литекс... Еуфория голяма! Така ще ги направим. Евробойците така. Евробойците онака. Напълниш им стадиона! Публиката реве... И накрая ---- Кривия... Колкото повече викаш за тях, краката им по кашкавалени и ако стане някакво чудо да вкараме по един гол, то му викаме супер... И веднага естествено на другия ден... Левски срази мъжки еди кой си, Червените сърца изковаха еди каква си победа... А и в най-силните си години през последните две десетилетия никой не може да се похвали с такава резултатност, с такава непринуденост в играта и с такъв стил... Без футболни качества, особено в завършването, не слабия ПСВ, ами Глиган - Бозаджии, не можеш победи. За справка - дърводелците от Черноморец Одеса. Натискаш, натискаш, ама - к*рец. Позната картинка като сини и червени последните години. И на това му викаш жалък късмет? По скоро дребнава заядливост. Единият състав винаги е по слаб!!! Не сме тръгнали да си ги мерим с Барса и Реал Мадрид, просто оценяме положителното в Лудогорец.

Страхотно мнение!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”