КБ, 1/8 финал, Лудогорец - Берое, 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Viv.Brooke
Контакти:

Re: КБ, 1/8 финал, Лудогорец - Берое, 2:1

Мнениеот Viv.Brooke » 17 ное 2013 14:39

dido77 написа:
Bojko Berojko написа:Тоя дърводелец моци ,колко такива нарушения направи ?
Това е директен червен картон без да се замисляш,но не и тук в България.
Вие сте за балетния състав,жалко е че в Рязанград едва ли има такъв и ще трябва да ходите другаде.

Сега като си написал Рязанград, олекна ли ти на душата :lol: Забравил си да споменеш шалвари и фес, за да бъде репертоара пълен. Поне се опитайте да сте по-креативни. този елементаризъм не ви води до нищо.

Те вчера бяха креативни. Какво повече искаш?
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 22 ное 2013 20:15

Ще има ли коментар от лудогорци след решението на СК? :?:
Честно казано изненадан съм. Или по друг начин казано- от "кумова срама" е за това което видя цяла България на мача в Разград за КБ. И вълкът да е сит и агнето да е цяло.
Да, обаче този престъпник А.К. ощети Берое. От решението не ни става по-хубаво. Двамата поръчкови (А.К. и Кабаков) си свършиха работата и отбора на Биовет върви напред в турнира за купата. Да видим кой ще е следващия порязан отбор за купата или за първенството? Изпреварвате категорично със слугинажа към вас на рефери и БФС и най-смелите очаквания на всички. :shock: Кой ще е следващия отбор с роля като Миньор в схемите на Домуса? :o
Недосегаемите (засега)...Ще ви се връща тъпкано за всички вересии през тези 3 г от съществуването ви.
Последна промяна от BEROE_StZ на 22 ное 2013 20:28, променено общо 1 път.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 22 ное 2013 20:24

BEROE_StZ написа: Кой ще е следващия отбор с роля като Миньор във схемите на Домуса? :o

армейците ;)
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 ное 2013 20:49

BEROE_StZ написа:Ще има ли коментар от лудогорци след решението на СК? :?:
Честно казано изненадан съм. Или по друг начин казано- от "кумова срама" е за това което видя цяла България на мача в Разград за КБ. И вълкът да е сит и агнето да е цяло.
Да, обаче този престъпник А.К. ощети Берое. От решението не ни става по-хубаво. Двамата поръчкови (А.К. и Кабаков) си свършиха работата и отбора на Биовет върви напред в турнира за купата. Да видим кой ще е следващия порязан отбор за купата или за първенството? Изпреварвате категорично със слугинажа към вас на рефери и БФС и най-смелите очаквания на всички. :shock: Кой ще е следващия отбор с роля като Миньор във схемите на Домуса? :o
Недосегаемите (засега)...Ще ви се връща тъпкано за всички вересии през тези 3 г от съществуването ви.

Чудя се не те ли е срам да пишеш това? Наистина ли го вярваш?
Като те чета, все едно Лудогорец е продължил заради съдиите. Ще кажеш ли, че смяташ, че Берое са били по-добрият отбор и само съдията ги е спрял да отстранят Лудогорец? Ако това ти е репертоара, не очаквай някой да коментира подобни малоумия. Повечето тук ви гледаме сеира. Номерата на отбора ви вече ги видяхме.
И да - съдийството в първия мач не беше на ниво. Но не заради това, което вие измислихте. А защото съдията остави ненаказани с картони грубостите на вашите играчи в началото на мача. И мачът отиде в посока играчите и на двата отбора да се ритат един друг. Защото нарушението на Моци, където му е даден жълт картон (а вие искате червен) е извършено непосредствено след и нарочно заради несанкционирано нарушение на ваш играч срещу играч на Лудогорец. Има го целия мач, убеди се сам! Но - съдията в първия мач се справи с най-тежките ситуации - призна ви гола и даде заслужения червен картон в мача(не коментирам другия - за треньора ви, за да не разводняваме темата, но той също е заслужен, всички на стадиона видяха цирк "Хубчев"). Във втория мач съдията показа как трябва да се действа с картоните и до изстъпления не се стигна. Реално вие нищо не играхте и в двата мача и това ви е болката. Лудогорец игра точно колкото да преодолее един отбор-средняк. Нищо особено, но достатъчно. Във втория мач имаше нарушение, извършено от ваш играч, аналогично на нарушението на Моци. Къде беше червения картон, че нещо ми убегна? ;)
Нашият първи гол в добавеното време е абсурд да бъде поставен под съмнение. Колко пъти да повтаряме едно и също? Съдията е в правото си да удължи продължението по собствено усмотрение. Ще отречеш ли, че има две категорични причини да не свири края при изтичането на втората минута? Разбира се, той има избор какво да реши. В добавеното време почти не се е играло и има два навързани ъглови удара (това го пиша поне за трети път, но бероиците пропускат да го коментират). Проблемът не е, че продължението е удължено. Проблемът е, че получихте гол. Някой краката ли им беше вързал на играчите ви или те имат таймер и в 47:00 им пада гарда. Ами що лежаха цяло полувреме тогава и вратарят ви защо бавеше играта? Сега казвате - ние бавихме, ние лежахме, чистихме топката в ъглов, ама защо компенсираха времето и дадоха ъгловия. Абсолютно припокриване с въпроса "Кой ми с*а в гащите?"
Гледал съм много случаи, когато заради рев на някого се наказва съдия. Виждал съм много случаи, когато съдия не е наказан, защото никой не е ревал. Има два случая на фрапантни нарушения срещу Лудогорец, където съдиите не са наказани с нищо. Ние си ги знаем с ЦСКА през 2011 и с "Ботев" Пловдив за Купата през 2012.
Иначе сте ми ясни. Не продължавате за Купата, но се стараете да продължите да ревете. Желая ви успех в начинанието, но да имате предвид, че има по-интересни неща около Лудогорец, че да ви се обръща много внимание...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 22 ное 2013 21:09

tsonpen написа:
BEROE_StZ написа:Ще има ли коментар от лудогорци след решението на СК? :?:
Да, обаче този престъпник А.К. ощети Берое. От решението не ни става по-хубаво. Двамата поръчкови (А.К. и Кабаков) си свършиха работата и отбора на Биовет върви напред в турнира за купата. Да видим кой ще е следващия порязан отбор за купата или за първенството? Изпреварвате категорично със слугинажа към вас на рефери и БФС и най-смелите очаквания на всички. :shock: Кой ще е следващия отбор с роля като Миньор във схемите на Домуса? :o

Чудя се не те ли е срам да пишеш това? Наистина ли го вярваш?
Като те чета, все едно Лудогорец е продължил заради съдиите. Ще кажеш ли, че смяташ, че Берое са били по-добрият отбор и само съдията ги е спрял да отстранят Лудогорец? Ако това ти е репертоара, не очаквай някой да коментира подобни малоумия. Повечето тук ви гледаме сеира. Номерата на отбора ви вече ги видяхме.
И да - съдийството в първия мач не беше на ниво. Но не заради това, което вие измислихте. А защото съдията остави ненаказани с картони грубостите на вашите играчи в началото на мача. И мачът отиде в посока играчите и на двата отбора да се ритат един друг. Защото нарушението на Моци, където му е даден жълт картон (а вие искате червен) е извършено непосредствено след и нарочно заради несанкционирано нарушение на ваш играч срещу играч на Лудогорец. Има го целия мач, убеди се сам! Но - съдията в първия мач се справи с най-тежките ситуации - призна ви гола и даде заслужения червен картон в мача(не коментирам другия - за треньора ви, за да не разводняваме темата, но той също е заслужен, всички на стадиона видяха цирк "Хубчев"). Във втория мач съдията показа как трябва да се действа с картоните и до изстъпления не се стигна. Реално вие нищо не играхте и в двата мача и това ви е болката. Лудогорец игра точно колкото да преодолее един отбор-средняк. Нищо особено, но достатъчно. Във втория мач имаше нарушение, извършено от ваш играч, аналогично на нарушението на Моци. Къде беше червения картон, че нещо ми убегна? ;)
Нашият първи гол в добавеното време е абсурд да бъде поставен под съмнение. Колко пъти да повтаряме едно и също? Съдията е в правото си да удължи продължението по собствено усмотрение. Ще отречеш ли, че има две категорични причини да не свири края при изтичането на втората минута? Разбира се, той има избор какво да реши. В добавеното време почти не се е играло и има два навързани ъглови удара (това го пиша поне за трети път, но бероиците пропускат да го коментират). Проблемът не е, че продължението е удължено. Проблемът е, че получихте гол. Някой краката ли им беше вързал на играчите ви или те имат таймер и в 47:00 им пада гарда. Ами що лежаха цяло полувреме тогава и вратарят ви защо бавеше играта? Сега казвате - ние бавихме, ние лежахме, чистихме топката в ъглов, ама защо компенсираха времето и дадоха ъгловия. Абсолютно припокриване с въпроса "Кой ми с*а в гащите?"
Гледал съм много случаи, когато заради рев на някого се наказва съдия. Виждал съм много случаи, когато съдия не е наказан, защото никой не е ревал. Има два случая на фрапантни нарушения срещу Лудогорец, където съдиите не са наказани с нищо. Ние си ги знаем с ЦСКА през 2011 и с "Ботев" Пловдив за Купата през 2012.
Иначе сте ми ясни. Не продължавате за Купата, но се стараете да продължите да ревете. Желая ви успех в начинанието, но да имате предвид, че има по-интересни неща около Лудогорец, че да ви се обръща много внимание...

Срама е за вас.....
Аз ти се чудя.
Ревете вие - от буфера и Гьобелс до редовия фен...Как може отборче като Берое без селекция да спира хартиения гранд?
Ами в Стара Загора бе нещастник - Кабаков не осра ли мача през второто полувреме? И понеже всички дрънкате за продължения на полувремената в СтЗагора. Първото беше без нито секунда, а второто 3 минути , вместо минимум 5. Кой бавеше времето в Стара Загора?
Хайде отборчето на 2,5 г и особено смешните му фенове да замълчат...
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 22 ное 2013 21:55

Тsonpen, мисля че много време им отделихме на г-дата от Стара Загора. Диалогът с тях го оприличавам на спор с радиоточка, ти му говориш, плямпалото си знае неговото. Безсмислена история, чешене на езици или его. А с обидите си някои от тях буквално прекаляват. Падението е тотално, но проблема не е наш. Нека замълчим, както ни съветват г-дата и ги оставим да си вярвят.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 ное 2013 21:59

BEROE_StZ написа:Срама е за вас.....
Аз ти се чудя.
Ревете вие - от буфера и Гьобелс до редовия фен...Как може отборче като Берое без селекция да спира хартиения гранд?
Ами в Стара Загора бе нещастник - Кабаков не осра ли мача през второто полувреме? И понеже всички дрънкате за продължения на полувремената в СтЗагора. Първото беше без нито секунда, а второто 3 минути , вместо минимум 5. Кой бавеше времето в Стара Загора?
Хайде отборчето на 2,5 г и особено смешните му фенове да замълчат...

Хайде, обясни защо в Стара Загора не бавехте времето, а в Разград го бавехте. Лудогорец не го бави в нито единия от мачовете!
Налага се да ти напомня, че не аз съм свирил мачовете, че да ти давам обяснение кога са се свири краищата им. Щом не се е бавил мача в Стаза Загора е нормално да има по-къси продължения и да не се удължават. Но това не ти изнася, нали. В Разград искахте въобще да няма продължения, а в Стара Загора да се играе до гол. Искате правила, специално написани за вас.

За кого е срама наистина - за кечистите от цирка и тези, дето си вкараха автогол или за тези, които заслужено продължават в турнира, който е едва на трето място в приоритетите им?

По твоето летоброене нека са 2.5 години, за което време имаме 4 купи и излизане от групите на ЛЕ. Пък нека сме отборче, нека сме смешни, но честно казано не ми се вярва да ти е смешно ;) Повече ми приличаш на неудовлетворен от реалността мърморко. Можеше просто да не ме наричаш нещастник ;)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 ное 2013 21:59

nedko написа:Тsonpen, мисля че много време им отделихме на г-дата от Стара Загора. Диалогът с тях го оприличавам на спор с радиоточка, ти му говориш, плямпалото си знае неговото. Безсмислена история, чешене на езици или его. А с обидите си някои от тях буквално прекаляват. Падението е тотално, но проблема не е наш. Нека замълчим, както ни съветват г-дата и ги оставим да си вярвят.

Напълно си прав.

Върни се в “Лудогорец”