VII кръг, Черно море - Лудогорец, 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: VII кръг, Черно море - Лудогорец, 3:1

Мнениеот snakebite » 03 сеп 2013 14:39

Готвач...време е малко да попрестанеш с неадекватните си коментари и да ровичкаш в нашата си кухня :)
Нито коментираме Гонзо, нито мегазвездата Божилов, или уникалния Райков ! Въобще вашия отбор ни е безразличен както усещаш.
Има кой да дава оценки на треньори и т.н, аз мисля че преценката на феновете е най-добрата, тъй като те са потребители на играта футбол, искат да гледат качествен футбол, а не сурогат..
Да припомня само и отношението на Петев към Гъргоров, човек който почти сам ( заедно с Марселиньо) му спечпели купата на България !
Така че са важни и човешките качества, това да си психолог...Петев не ги умееше тези неща, примери бол, вече ги казах - Златковски, Миро Антонов, Бадема..освободените буквално един-два дни преди старта за сезон - 2011/12 - Диян Димов, Шенер Ремзи и Радо Анев..
Все пак не мога да отлича че първия сезон, Лудогорец игра много добре, дали е заслуга на Петев, на Дерменджиев или на футболистите, факта си е факт !
неубедителния втори сезон, обаче, евроидиотизмите и кошмарното начало на новия сезон, сложиха катрана в сладкото...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 03 сеп 2013 20:03

"Виж какво, ако ще искаш да ти четем и осмисляме коментарите ти, е добре да се вместиш в минималните изисквания за култура и интелект. Това изключва всякакви тъпи намеци, с които при това стреляш безкрайно неточно и само ти се смеем. Едно извинение от теб ще е полезно за нормалния коментар."
На кого и за какво да се извинявам,че нещо не разбрах?А ако искате да се смеете на глупостите които вие сте писали,а аз само коментирал,ваша воля,смейте се колкото си искате.Ще накривите на Ути капата с това,не моята.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 03 сеп 2013 20:11

D.Georgiev написа:
Готвача написа:
D.Georgiev написа:Абре Ути, защо не се въртиш в кухнята на твоя отбор? На мен пък са ми смешни всички, които оценяват Петев на хартия. Колко от вас са гледали повече от 40-50 мача на отбора, че взехте да се изказвате кой какъв бил? Петев имаше късмета да му се даде всичко и в крайна сметка отборът го направи треньор. За малко и в това да се провали... Да не си правим илюзии, "Лудогорец" на Петев не се развиваше, а вървеше надолу. Петев не разви нито един футболист, загуби по-голямата част от важните си мачове, а тези които спечели никой не остана убеден че късметът не изигра основна роля. Стига сте се опитвали да ни наливате акъл в главата, хващайсте по една косачка и на стадиона, че тревата е до коленете на момчетата.

Ау че страшен пич!Усещам как нервите те тресат и злобата ти идва в повече,но аз какво да направя?Мигар съм виновен че ти се налага ТИ да косиш тревата на село/навярно се налага да храниш овце и кокошки,нали прасета не ядете все пак/?За този факт можеш да се сърдиш на мама и тате,че са те създали в такъв загубен град от селски тип,със затихващи функции.За да дам мнение трябвало да гледам 40-50 мача на Петев и Лудогорец.А ти като защитаваш смешника Тройчо Стоев,да не би да си гледал 40-50 мача водени от този изтъкнат наш специалист?Защото аз съм гледал достатъчно негови и на Петев мачове,че да мога да направя разликата.И тя не е в полза на Стоев.Треньора дето дрънкал,ама глупости и най хубавото му качество е,че се прегръщал с играчите.По тази логика Николета е в пъти по голям треньор от Стойчо,защото е прегръщала повече и по класни играчи.
"Стига сте се опитвали да ни наливате акъл в главата, хващайсте по една косачка и на стадиона, че тревата е до коленете на момчетата."Зная че АКЪЛ? трудно се налива,то не било като нещо друго да ви се набие някъде другаде,но там ще търсиш персонална отговорност на учителката си,защото определено си имал и продължаваш да имаш проблем с поемането на ...АКЪЛ?И после не се учудвайте защо ви посрещат и изпращат с викове "турци сте!".

Ути, натегна ли се бе? Върви си хапни, че нещо се напрегна :lol:

Не знам защо се опитваш да ме сравняваш с Ути,но карай да върви,да предположим че аватара ми те е провокирал.Хапнах,пийнах и влязох да видя какво си отговорил.Както обикновено,едно нищо.Няма значение,аз пак ще хапна и пийна,но на теб онова нещо на което викаш АКЪЛ,няма откъде да ти дойде за съжаление.Като не искаш да ти правя забележки за неграмотност и използване на турцизми има лесно,просто не ги използвай.Като не искаш да те пращам да гледаш добитъка,недей праща хората да косят тревата.В общи линии,каквото повикало,такова се обадило.Не съм те почнал за нищо,все пак,а и не съм започнал първи.Ясно е че загубата ще ви боли дълго време,но ако се беше зачел по внимателно,щеше да отбележиш че НИКЪДЕ не съм ви подигравал за нея,преди някои явни провокации от ваша страна.Живи и здрави и успех на Герена.
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 03 сеп 2013 20:27

snakebite написа:Готвач...време е малко да попрестанеш с неадекватните си коментари и да ровичкаш в нашата си кухня :)
Нито коментираме Гонзо, нито мегазвездата Божилов, или уникалния Райков ! Въобще вашия отбор ни е безразличен както усещаш.
Има кой да дава оценки на треньори и т.н, аз мисля че преценката на феновете е най-добрата, тъй като те са потребители на играта футбол, искат да гледат качествен футбол, а не сурогат..
Да припомня само и отношението на Петев към Гъргоров, човек който почти сам ( заедно с Марселиньо) му спечпели купата на България !
Така че са важни и човешките качества, това да си психолог...Петев не ги умееше тези неща, примери бол, вече ги казах - Златковски, Миро Антонов, Бадема..освободените буквално един-два дни преди старта за сезон - 2011/12 - Диян Димов, Шенер Ремзи и Радо Анев..
Все пак не мога да отлича че първия сезон, Лудогорец игра много добре, дали е заслуга на Петев, на Дерменджиев или на футболистите, факта си е факт !
неубедителния втори сезон, обаче, евроидиотизмите и кошмарното начало на новия сезон, сложиха катрана в сладкото...

Сега и на теб да ти отговоря.Няма как нашият отбор да не ви е безразличен/в момента/,защото до оня ден и вашият такъв ви беше безразличен,а феновете ви бяха разделени на сини и червени.Познавам доста момчета от Разград и до един бяха фенове на един от тези два отбора.Тоест,информация от първа ръка,а не чул от някой си.Форумите са затова хората в тях да си дават мненията в тях.Ако не ти харесват моите мнения има лесно-спираш да ги четеш.Ако продължаваш да четеш и те дразнят още повече -просто ме обявяваш за "враг" и точка по въпроса.Нито ще се разсърдя,нито ще обърна внимание на това.До оня ден я карах без вас,и занапред мога да продължавам така.Няма да ми се промени ежедневието.Разбира се че оценката на феновете е най важна.И аз съм фен и аз мога да давам адекватни според мен/и неадекватни според вас,защото не ви харесва моята истина/оценки.Съгласен съм че Петев е допуснал много грешки,но ми покажи един треньор поне,който не допуска такива и то треньори като Моу,Пеп,Съра,Венгер...списъка е дълъг.Фактите са ,че с Петев станахте два пъти шампиони и взехте една купа мисля.Дай Боже всекиму толкова некадърен треньор.Но и вие типично по български,оплюхте доброто нещо което имахте,за сметка на хипотетично по добро бъдеще.Може да не е бил психолог,това е нещо което не се отдава всекиму,но безспорният факт е,че Лудогорец играеше най добрият и най красивият за окото футбол.Ако сравниш играта ви сега,заприличва все повече на отбор от средата на таблицата.Или нямам право да говоря такива неща,за да не нараня крехката ви душевност?
С всеки треньор щяхте да имате възходи и падения.Сега е ред на низходящата крива и ще се наложи да скъсате малко нерви и вие.Съжалявам само,че една от белите лястовици по отношение на самата игра започна да и сивее оперението.Но както казваш,това си е ваш проблем,ние да не се ядосваме.И на теб жив и здрав и успех на Герена.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 05 сеп 2013 11:28

tsonpen написа:
КироВарна написа:Много ми харесват капанските коментари,честно!Абе вие забравихте ли кои сте?И кои ще бъдете?Отборчета еднодневки сме виждали мнооооого по света.Позволявате си да пишете от някаква висота на "гранд" делиормански.Кои сте вие,че да се сравнявате с МОРЕТО?МОРЕТО Е ГОЛЯМО И СИЛНО!МОРЕТО Е МЪДРО И СТАРО!А вие днеска сте тука,утре пак на боклука!

Глупости като твоите сме ги слушали мноооооого! А вие забравихте ли кои сте в реалността? Днес къде сте? И къде още играе Лудогорец и с кого се мери? Уважението за миналото си го имате. Миналото ви кой ви го оспорва? Кой ви успорва и заслужената победа? А вашето уважение към ШАМПИОНА на България (в две поредни години) и единствен настоящ евроучастник от името на България? Това къде е??? Правиш ми се на Нострадамус, но само показваш нисък интелект! Футболът затова е интересна игра, за да се случва и немислимото. Но е добре обективно да може да се анализира случващото се. Радвам се, че феновете на Лудогорец го правят. А някои фенове на "Черно море" бързат да изпонапишат безсмислици, защото сега им се е отворил повод.

Говоря за грандоманските коментари,с които често ми приличате на други едни съвсем измислени и изкуствено поддържани "грандове".А по повод двете поредни шампионски титли на България,искам да кажа,че са напълно заслужени и че Лудогорец играеше най-добрия футбол в нашето първенство.Много ви се кефих и най-искренно ви поддържах.И в Европа ме кефите и ви поддържам.И съм съгласен,че футбола е интересен защото може да се случи и най-невероятното.Отдавна са ми омръзнали Левски и ЦСКА със съдийските аванти и другите мушангии.Радвам се когато други отбори(Лудогорец,Литекс,Берое,Ботев)ги правят за смях.....но като виждам,че тръгвате по техния път с въпросните коментари и подковани съдии,какво?Да викам ура ли?Не знам как изглеждат нещата от разградска гледна точка,но съдиите често ви подпират.И във Варна се опитаха да ви спасят с отменения чист гол.Е аз да се радвам ли?А поводи да пиша и говоря безмислици ми се отварят вече 50 години.А преди мене баща ми и дядо ми(лека им пръст)още 50 години са правили същото.Защото МОРЕТО е вечно.А за интелекта ми можеш да пишеш,каквото ти е на душата....той няма пряка връзка с българския футбол.А,забравих...На въпроса ти:"Вие къде сте?"Отговора не е сложен:"Ние сме във Варна!!!"

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 сеп 2013 11:53

КироВарна написа:И във Варна се опитаха да ви спасят с отменения чист гол.

Мерси за коректния отговор. Искам само да коментирам по-горното. Несериозно е да го напишеш това. Същият съдия второто полувреме и на нас вдигна несъществуваща засада при една добра атака. А самият отменен гол беше изпълнен от отсъден за нищо пряк свободен удар. Данчо Минев не игра с ръка. Дори не игра с рамо. Съдиите бъркаха и в двете посоки.
[center]Изображение[/center]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 05 сеп 2013 12:39

Странен мач, който промени изцяло впечатлението ми за Лудогорец. Смятах, че отбора е с класи над останалите в А група след мачовете за Шампионската лига, а какво се оказа? Да те бие Ч.Море с треньор Гонзо и с два вкарани гола за пет мача е недопустимо. Няма, как Моряците да променят коринно играта си за няколко дни и да станат лъвове. Явно Лудогорец са се изчерпали психически след мачовете с Базел, където се видя, колко далеч сме от истината. Разградчани показаха разликите в нивото между българския и швейцарския футбол. Ч.Море си игра, както винаги, но този път и късмета ги покри, да си вкарат положенията. Да не забравяме, че това е отбора, който трудно вкарва, но и рядко получава голове. Обеден съч, че в Лудогорец ще си направят нужните изводи и още на мача с Левски отбора ще изглежда различно. Голям клуб се става с умението, когато паднеш да съомееш веднага да изправиш по-илен и кален, готов за нови битки. Зелените имат време да го постигнат, защото са още съвсем нови дори за А група, какво да говорим за Европа. Даже Ч.Море, които нямат успехи последните години са по-напред от тях, като история, фенове и харизма.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 05 сеп 2013 14:53

tsonpen написа:

Мерси за коректния отговор. Искам само да коментирам по-горното. Несериозно е да го напишеш това. Същият съдия второто полувреме и на нас вдигна несъществуваща засада при една добра атака. А самият отменен гол беше изпълнен от отсъден за нищо пряк свободен удар. Данчо Минев не игра с ръка. Дори не игра с рамо. Съдиите бъркаха и в двете посоки.

Аз затова написах,че излагам своята гледна точка....И че не знам как изглеждат нещата от разградската гледна точка.Защото всеки гледа от своята камбанария и често вижда това което иска да види.Но моята камбанария е зад треньорската скамейка на Черно море и имах възможност прекрасно да видя и фаула(ръката на Минев)и как той провокираше и псуваше нашето мургаво момче Бакари,и как си търсеше картона псувайки и съдията.Оня обаче се насра и даже когато вашия Данчо налетя да го удря с топката по главата се направи на много разсеян.В България съдиите никога не бъркат и в двете посоки.Говоря разбира се за фатални грешки оказващи влияние на хода на мача и на резултата.Това е теория на продажните софийски журналя,които трябва да замазват гафовете на поръчковите съдии.А за положението с вашата спряна атака не си спомням,но не споря....Това не ме е интересувало толкова (гледна точка) и даже да го е имало не съм обърнал достатъчно внимание.Но голът беше абсолютно чист и беше абсолютно тенденциозно отменен.Защото ако бяха го признали,мачът свършваше (при нашата защита).И затова използвах думата "спасят",защото се виждаше,че в края на първото полувреме съдиите все още се надяваха,че мача може да бъде обърнат.Аз мисля,че само честно съдийство може да спаси нашия футбол.Виж как се излагат Левски в последните години в Европа и в Азия.Това е само защото във вътрешното първенство не играят истински мачове,а навън аванти няма.Нали се сещаш,че ако мача в Павлодар беше срещу Пирин ГД,нито 2;0 щеше да стане,нито Даниел Димов шеще на получи червен картон.Затова аз мисля,че който и да стане шампион,трябва да го постигне с игра и с много зор,за да има после хал и да не се излага като измислените грандове срещу Мура и Иртиш.Нашите може да са всякакви(пак гледна точка),но се хвърлят на всички и със съдии не работят.В Черно море няма на шат хора за работа със съдиите,както например Наско Узунов(Локо Пд)или вашия Пламен Гетов...който между впрочем е рожба на Спартак Вн и от малък си го знаем,колко му е акъла и какви ги върти посоянно!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 05 сеп 2013 15:15

КироВарна написа:
tsonpen написа:

Аз затова написах,че излагам своята гледна точка....И че не знам как изглеждат нещата от разградската гледна точка.Защото всеки гледа от своята камбанария и често вижда това което иска да види.Но моята камбанария е зад треньорската скамейка на Черно море и имах възможност прекрасно да видя и фаула(ръката на Минев)и как той провокираше и псуваше нашето мургаво момче Бакари,и как си търсеше картона псувайки и съдията.Оня обаче се насра и даже когато вашия Данчо налетя да го удря с топката по главата се направи на много разсеян.В България съдиите никога не бъркат и в двете посоки.Говоря разбира се за фатални грешки оказващи влияние на хода на мача и на резултата.Това е теория на продажните софийски журналя,които трябва да замазват гафовете на поръчковите съдии.А за положението с вашата спряна атака не си спомням,но не споря....Това не ме е интересувало толкова (гледна точка) и даже да го е имало не съм обърнал достатъчно внимание.Но голът беше абсолютно чист и беше абсолютно тенденциозно отменен.Защото ако бяха го признали,мачът свършваше (при нашата защита).И затова използвах думата "спасят",защото се виждаше,че в края на първото полувреме съдиите все още се надяваха,че мача може да бъде обърнат.Аз мисля,че само честно съдийство може да спаси нашия футбол.Виж как се излагат Левски в последните години в Европа и в Азия.Това е само защото във вътрешното първенство не играят истински мачове,а навън аванти няма.Нали се сещаш,че ако мача в Павлодар беше срещу Пирин ГД,нито 2;0 щеше да стане,нито Даниел Димов шеще на получи червен картон.Затова аз мисля,че който и да стане шампион,трябва да го постигне с игра и с много зор,за да има после хал и да не се излага като измислените грандове срещу Мура и Иртиш.Нашите може да са всякакви(пак гледна точка),но се хвърлят на всички и със съдии не работят.В Черно море няма на шат хора за работа със съдиите,както например Наско Узунов(Локо Пд)или вашия Пламен Гетов...който между впрочем е рожба на Спартак Вн и от малък си го знаем,колко му е акъла и какви ги върти посоянно!

Виж в 48:40 от записа и кажи с какво играе Данчо: http://ludogorec.net/index.php/videos/play:325/ap
И дума не може да става за игра с ръка. И други футболисти на Лудогорец го казаха на съдията, при това съвсем внимателно - Златински и Марселиньо. Ако съдийството беше перфектно, вие въобще нямаше да имате това голово положение. А аз предпочитам да беше зачетен този гол, макар и точно преди почивката. Щяха да се стреснат за второто полувреме. Продължавам да твърдя, че в този мач основният проблем на Лудогорец беше, че тази среща не беше голям дразнител в серията, която изиграха, имаше и психическа умора в титулярите.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 05 сеп 2013 17:32

Абе вие слепи ли сте ? Каква игра на Данчо Минев с ръка ?!!?
И не виждам как може да се говори за "чист" гол след като съдията вдигна флага преди Александров да играе с топката. Положението бе подобно на това с Ботев Пловдив (положението на Цветков) , с тази разлика че там наистина Ботев бяха ощетени тъй като съдията вдигна флага ЧАК като Цветков игра с глава ! Тук няма такова нещо !
Ако това, ако онова..стига бе , моряци
Ако Мантула не бе играл карате нямаше да вкарате първия гол, ако Моци не бе сгрешил нямаше да вкарате втория !
Разбирам да е вряло и кипяло около нашата врата, а то освен головете имахте още едно положение !

Мача е минало..да ми говорите за съдийски грешки е нелепо, защото и аз видях една спряна засада ако става на въпрос !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”