Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Лудогорец - БАЗЕЛ плейоф за влизане в ШЛ !

Мнениеот BRF » 09 авг 2013 15:20

Parmalat написа:Два резултата преди три години от групите на Лига Европа

В София ЦСКА -Базел 1-3
В Швейцария Базел-ЦСКА 2-0

В София беше 0:2,точно Фрей вкара и двата!Този е мача в който ЦСКА е бил най-много надигран в ЕКТ или по-скоро от мачовете които съм гледал аз(от Сервет насам).Дори си спомням,че тогавашният им треньор на пресконференцията обясняваше,че не е вярвал че неговият отбор може да играе по този начин!На стадиона ясно си пролича всичко,а бяхме се надъхали за първа победа в групите на ЛЕ!
След втория мач(3:1,като Иван Иванов сгреши фатално) наказаха съдията,някакъв украенец мисля,за уговаряне на резултата.Тошко Янчев вкара прекрасен гол!
Стегната игра,тактическа дисциплина и добър резултат в първия мач(на 0).Това е важното.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 09 авг 2013 15:23

Защо сте свалили гащите толкова бързо. Дано играчите не мислят като вас, иначе просто няма смисъл да излизат на терена. Централната двойка защитници на Базел е със средна възраст 20 години (на 19 и 21 са), най-добрият им защитник го продадоха. Левият им бек е нов играч, още необигран. Ако Лудогорец играят открит и атакуващ футбол, ако имат спортно щастие, защо да не вземат необходимия резултат?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 09 авг 2013 15:25

Винаги има шанс но жребия отреди възможно най-малката порция шанс за Лудогорец -> Базел!
Няма смисъл да говорим гупости само вище последните 2 сезона какво са постигнали:
2011/2012 - > Излизат от групите на ШЛ за сметка на Ман. Ю в група с Бенфика и Оцелул.
2012/2013 -> В плейофите за ШЛ губят от Клуж !!! След Групите на ЛЕ(Спортинг,Генк,Видеотон)
отстраняват Днепър,Зенит,Тотнъм и губят от Челси на 1/2 финалите.
Много опитен отбор в турнирите за разлика от Лудогорец, прави впечатление че миналата година са се издънили
на този етап с/у Клуж!
Последна промяна от Pichichi на 09 авг 2013 15:28, променено общо 1 път.

alboqnskiq1
Контакти:

Мнениеот alboqnskiq1 » 09 авг 2013 15:26

Смятам, че лудогорец ще победи базел и в двата мача. Късмет на най-добрия отбор в България

Потребителски аватар
Армейче

Re: Лудогорец/ЖРЕБИЙ плейоф за влизане в ШЛ.Петък 13 часа

Мнениеот Армейче » 09 авг 2013 15:54

Армейче написа:Според мен Иван Иванов отново ще срещне лудогорец с новия си отбор, като този път неговия отбор ще продължи. :)

..........
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 09 авг 2013 15:57

Ако Лудогорец вземе че отстрани Базел Иван Иванов ще ги намрази.Парадоксалното е,че им пожела да се класират в групите на Шампионската Лига дни преди жребия,а ето че се паднаха с новия му отбор... :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 09 авг 2013 16:03

Хахах да тъкмо и аз за това се бях сетил . Каза успех на Лудогорец , дано влязат в групите .... :Д . Дано да съжалява за думите си :lol:

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 09 авг 2013 16:04

Ивайло Лудогорец написа:Хахах да тъкмо и аз за това се бях сетил . Каза успех на Лудогорец , дано влязат в групите .... :Д . Дано да съжалява за думите си :lol:

Дано успех лудогорци !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 09 авг 2013 16:07

Parmalat написа:Ако Лудогорец вземе че отстрани Базел Иван Иванов ще ги намрази.Парадоксалното е,че им пожела да се класират в групите на Шампионската Лига дни преди жребия,а ето че се паднаха с новия му отбор... :lol:

E, защо? Той е преди всичко българин и ако играше, сигурно пак би помогнал като пропусне топка към сънародник ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 авг 2013 16:09

tsonpen написа:
Parmalat написа:Ако Лудогорец вземе че отстрани Базел Иван Иванов ще ги намрази.Парадоксалното е,че им пожела да се класират в групите на Шампионската Лига дни преди жребия,а ето че се паднаха с новия му отбор... :lol:

E, защо? Той е преди всичко българин и ако играше, сигурно пак би помогнал като пропусне топка към сънародник ;)

Тук вече не съм съгласен. И аз съм голям патриот, но човек първо трябва да се отблагодарява на хората, които му плащат. ;)
Само Левски!

Върни се в “Лудогорец”