XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

donpacko
Контакти:

Re: XXVIII кръг, "Левски" - Лудогорец - 1:0

Мнениеот donpacko » 20 май 2013 10:28

Мача го гледах по телевизията някъде до 60-тата минута.Лудогорец сами са си виновни,Левски сигурно толкова могат след Илиан Илиев но със едно желание си оставиха душата на терена от там дойде разликата,ако и Кишада беше вкарал във 50-тата минута мача свършваше(пак не се знаеше,че тоя Левски започна много да гони последните мачове).Ако във Лудогорец ще сменят треньор най-добре е чужденец и то поне малко популярно име което да всява респект.След тоя полусезон съм твърдо за 10 или 12 отбора във групата,просто мачовете Ботев-Левски,вечното дерби,Левски-Лудогорец,както и дербито на Пловдив ги изгледах със кеф.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 20 май 2013 10:45

Вижте какво, всеки прави грешки, едва ли има отбор на който да не му се е случвало да загуби в последните секунди. Въпросът не е че се е случило. Майната му, стискаш зъби и гледаш напред. Въпросът е когато сгрешиш да виждаш грешката си и да я поправиш. Дори да не стане от първия път, поне да правиш нещо по въпроса. В този ред на мисли Петев допуска една и съща грешка във ВСЕКИ важен мач за нас. Точно в ключовите двубои на терена не излиза "Лудогорец", а някакъв друг отбор, с манталитет на изпадащ. Във всеки от тези мачове инфарткните моменти са не един и два. Спечелихме някой от тях, но най-ключовите ги загубихме. Не ме разбирайте погрешно - ако отборът може и е научен да играе защитно нека да го прави. Работата е там, че "Лудогорец" е научен да играе един друг стил на игра, вече развит, а във важните мачове Петев го кара да прави нещо, което просто не умее - да се брани. Най-лошото е, че след Загреб не виждам никаква промяна (или по-скоро само в негативна посока). Дори и кучетата гледат да не повтарят грешките си, но Петев го прави. И се само че го прави, ами не се и УЧИ от тях.

В този ред на мисли, аз искам друг треньор. Стига се питали кой да бъде. Който и да дойде ще му бъде казано, че "Лудогорец" трябва да играе комбинативно. Това не е визия на Петев, а на Домусчиев. Нямам нищо против отборът да бъде воден от Дерменджиев или от треньор от школата ако щете. Нямам нищо против да е българин, да греши, но да се учи от грешките си. Нямам нищо против да дойде и научен чужденец с опит в ЕКТ, който да респерктира малко отбора. Който и да е, само не Петев. Свършиха ми стомните.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 20 май 2013 11:01

Петев има потенциал,но е хубаво да си взима поуки от грешките си.С Динамо Загреб е най-добрия пример.А и децата знаят,че най-добрата защита е нападението. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 20 май 2013 12:00

Един отбор трябва да се надгражда, а това става с играчи, които искат да се развиват + нови попълнения + подкрепа от ръководството за треньора, който също да се учи от грешките си и да надгражда. Няма нищо шокиращо в това да загубиш даден мач, ако ще и финал на Шампионската Лига да е. Въпроса е, че не можеш да излезеш н.а.с.р.а.н със страхлива тактика в ключов мач срещу отбор, който е изиграл 120 минути преди 2 дена и както каза D.Georgiev това е за n-ти път. Предпочитам отбора да се раздаде и да играе на макс, да атакува пък ако е писано да загубим няма лошо - поне ще си кажем "Дадоха всичко от себе си"....но със страх мачове не се печелят и затова е време Петев да си тръгва.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 20 май 2013 12:16

D.Georgiev написа:Вижте какво, всеки прави грешки, едва ли има отбор на който да не му се е случвало да загуби в последните секунди. Въпросът не е че се е случило. Майната му, стискаш зъби и гледаш напред. Въпросът е когато сгрешиш да виждаш грешката си и да я поправиш. Дори да не стане от първия път, поне да правиш нещо по въпроса. В този ред на мисли Петев допуска една и съща грешка във ВСЕКИ важен мач за нас. Точно в ключовите двубои на терена не излиза "Лудогорец", а някакъв друг отбор, с манталитет на изпадащ. Във всеки от тези мачове инфарткните моменти са не един и два. Спечелихме някой от тях, но най-ключовите ги загубихме. Не ме разбирайте погрешно - ако отборът може и е научен да играе защитно нека да го прави. Работата е там, че "Лудогорец" е научен да играе един друг стил на игра, вече развит, а във важните мачове Петев го кара да прави нещо, което просто не умее - да се брани. Най-лошото е, че след Загреб не виждам никаква промяна (или по-скоро само в негативна посока). Дори и кучетата гледат да не повтарят грешките си, но Петев го прави. И се само че го прави, ами не се и УЧИ от тях.

В този ред на мисли, аз искам друг треньор. Стига се питали кой да бъде. Който и да дойде ще му бъде казано, че "Лудогорец" трябва да играе комбинативно. Това не е визия на Петев, а на Домусчиев. Нямам нищо против отборът да бъде воден от Дерменджиев или от треньор от школата ако щете. Нямам нищо против да е българин, да греши, но да се учи от грешките си. Нямам нищо против да дойде и научен чужденец с опит в ЕКТ, който да респерктира малко отбора. Който и да е, само не Петев. Свършиха ми стомните.

Ти си от малкото тук които мислят в правилна посока.Петев е ясно че не става още от миналата година.Продължавам да твърдя че ако миналата година със Динамо не беше върнал отбора назад нямаше да отпаднете.И все си мисля че ако равния с Левски не ви устройваше отбора ви нямаше да играе така без мисъл за победа.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 20 май 2013 16:33

майко мила , представям си с тази "защитна" тактика да бяхме били с 1:0, как щяхте да обърнете палачинката и да хвалите треньорското ръководство (според мен тактиката си беше много правилна - просто малшанс ). нямам думи просто, вярно сте големи капацитети .сега при загуба всички скачате .
И що си мислите че наще футболисти са" супер звезди" :!: . Я се замислете от къде бяха отритнати , тоз стар и за нищо не става.........другия неразвит талант в така наречените ни "грандове" , колко пари мислите че сме дали за чужденци :?: .......ами със сигурност много по малко от левски и цска.
очакванията ви са прекалено големи - това е истината

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 20 май 2013 17:09

Големи очаквания? Просто трябваше да играем ФУТБОЛ както го правехме през последните 2 години, а не да чакаме хикса.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 20 май 2013 17:16

s.i.s написа:майко мила , представям си с тази "защитна" тактика да бяхме били с 1:0, как щяхте да обърнете палачинката и да хвалите треньорското ръководство (според мен тактиката си беше много правилна - просто малшанс ). нямам думи просто, вярно сте големи капацитети .сега при загуба всички скачате .
И що си мислите че наще футболисти са" супер звезди" :!: . Я се замислете от къде бяха отритнати , тоз стар и за нищо не става.........другия неразвит талант в така наречените ни "грандове" , колко пари мислите че сме дали за чужденци :?: .......ами със сигурност много по малко от левски и цска.
очакванията ви са прекалено големи - това е истината

Няма какво да си представяш. Прочети ми коментра след финалня мач с "ЦСКА", който спечелихме УБЕДИТЕЛНО С 1:0. Прочети ми мнението и пак ми говори какво съм щял да кажа. Всеки си има мнение и както аз не съм казвал нищо за твоето, така и ти би трябвало да търпиш това на останалите. Тук има няколко човека, които не харесват Петев от край време и нито времето, нито победите са им променили вижданията. Недей да ни нападаш, че едва ли не се опираме само на този мач.

Ако имаш някакви добри аргументи в полза на Петев ни ги кажи. Изцяло съм отворен да ги чуя. Ако обаче нямаш такива, моля те не ни казвай какво сме щели да направим и кажем.

Ето го мнението преди мача на твоя любимец Петев:
"На Герена излизаме с една мисъл - да демонстрираме добра игра и да победим"

В допълнения ще кажа - една напълно пропиляна година, с объркани трансфери, пари хвърлени за нищо и за капак на всичко ще загубим някои от най-добрите си играчи. Би трябвало да си доволен.

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 20 май 2013 17:31

миналата година кой ти докара требъл бе капацитет

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 20 май 2013 18:43

s.i.s написа:миналата година кой ти докара требъл бе капацитет

Требълът ми го донесе Домусчиев, а на теб?

Върни се в “Лудогорец”