Тук фенове на 3 отбора са гледали един мач, а при едни други е вървял друг. Стана страхотен мач, особено през първото полувреме, имаше някои по-груби влизания и от двата отбора и може би съдията трябваше по-рано да започне с картоните. Въпреки това лично аз за себе си правя огромна разлика между това, което гледах вчера (не визирам ЛЕ :D) и това което виждам днес. Истината е, че момчетата от "Черноморец" стояха страхотно, но малдостта и умората им попречиха да задържат резултата.
Колкото до нашите, ще бъда кратък - не беше най-добрият мач, които съм им гледал, но на мен ми се струва, че "Лудогорец" се завръща. Последните два, три мача ме връщат назад към миналия сезон. Ако продължат така съм оптимист за мача с "Левски".
Лудогорец - Черноморец 3:0 | 25-и кръг
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Лудогорец - Черноморец, 25-и кръг, 16:15, 03.05.13
ivan56 написа:Teo написа:ss1914 написа:Грухтящ с доблест няма, някой може ли да каже, с ръка на сърцето, че днес съдията не подпря тия от гората. Първото нямаха едно положение.
Грухтящите казват, че Черноморец се напъваха като глис на буца да вземат нещо от тоя мач, падна вия гол и се отказаха и объркаха сметките на Батков
Тео тебе кво те топли дали шампион ще е Левски или Лудогорец,след като не е Централния Спортен Клуб на Армията?
Топли ги, че са мизерници, че в дербито бяха тотално разпорени, във всеки един показател, просто го боли дупето.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
умираха без страх .
Re: Лудогорец - Черноморец 3:0 | 25-и кръг
Напълно заслужена победа за нашите. Показаха доста воля и физически запас второто полувреме. Черноморец игра добре до 30 минута, и толкова....
Много добро включване на Безяк, той промени мача с топовните си шутове, пред това с нашето там разцъкване можеше и гол да не вкараме..
Истината е че Черноморец бяха надъхани на макс от сините пачки, и балтиите им бяха многобройни.., но просто не издържаха физически а и смяната на Гошо Терзиев наклони везните .
Нашите също отвърнаха с агресия и Моци можеше да получи жълт картон...
Сините да се готвят за решителния мач...а не да плямпат много-много и то в нашия форум..
Сега приготвяйте пачките и за Венци и добрата стара Славия
Много добро включване на Безяк, той промени мача с топовните си шутове, пред това с нашето там разцъкване можеше и гол да не вкараме..
Истината е че Черноморец бяха надъхани на макс от сините пачки, и балтиите им бяха многобройни.., но просто не издържаха физически а и смяната на Гошо Терзиев наклони везните .
Нашите също отвърнаха с агресия и Моци можеше да получи жълт картон...
Сините да се готвят за решителния мач...а не да плямпат много-много и то в нашия форум..
Сега приготвяйте пачките и за Венци и добрата стара Славия

D.Georgiev написа:Тук фенове на 3 отбора са гледали един мач, а при едни други е вървял друг. Стана страхотен мач, особено през първото полувреме, имаше някои по-груби влизания и от двата отбора и може би съдията трябваше по-рано да започне с картоните. Въпреки това лично аз за себе си правя огромна разлика между това, което гледах вчера (не визирам ЛЕ :D) и това което виждам днес. Истината е, че момчетата от "Черноморец" стояха страхотно, но малдостта и умората им попречиха да задържат резултата.
Колкото до нашите, ще бъда кратък - не беше най-добрият мач, които съм им гледал, но на мен ми се струва, че "Лудогорец" се завръща. Последните два, три мача ме връщат назад към миналия сезон. Ако продължат така съм оптимист за мача с "Левски".
До първия гол колко положения направихте, просто реферчето ви направи тази велика победа.
умираха без страх .
умираха без страх .
ivan56 написа:Teo написа:ss1914 написа:Грухтящ с доблест няма, някой може ли да каже, с ръка на сърцето, че днес съдията не подпря тия от гората. Първото нямаха едно положение.
Грухтящите казват, че Черноморец се напъваха като глис на буца да вземат нещо от тоя мач, падна вия гол и се отказаха и объркаха сметките на Батков
Тео тебе кво те топли дали шампион ще е Левски или Лудогорец,след като не е Централния Спортен Клуб на Армията?
Единия отбор се опитва с други начини и под масата да стане шампион, аз това не мога да го допусна.

ss1914 написа:
До първия гол колко положения направихте, просто реферчето ви направи тази велика победа.
Смешен син плач, много разчитахте синия Черноморец да ви помогне, но уви...

sandi74 написа:Довиждане на фенчетата на вечно второто синьо отборче.Не плачете много,запазете малко сълзи и сополи за 15 и 18 май когато отново тържествено ще ви връчат поредните две абсолютно заслужени калъфки.
Напълнил си и този подфорум с неадекватните си мнения.
ss1914 написа:D.Georgiev написа:Тук фенове на 3 отбора са гледали един мач, а при едни други е вървял друг. Стана страхотен мач, особено през първото полувреме, имаше някои по-груби влизания и от двата отбора и може би съдията трябваше по-рано да започне с картоните. Въпреки това лично аз за себе си правя огромна разлика между това, което гледах вчера (не визирам ЛЕ :D) и това което виждам днес. Истината е, че момчетата от "Черноморец" стояха страхотно, но малдостта и умората им попречиха да задържат резултата.
Голяма глупост написа.Факт.
- D.Georgiev
- Контакти:
ss1914 написа:D.Georgiev написа:Тук фенове на 3 отбора са гледали един мач, а при едни други е вървял друг. Стана страхотен мач, особено през първото полувреме, имаше някои по-груби влизания и от двата отбора и може би съдията трябваше по-рано да започне с картоните. Въпреки това лично аз за себе си правя огромна разлика между това, което гледах вчера (не визирам ЛЕ :D) и това което виждам днес. Истината е, че момчетата от "Черноморец" стояха страхотно, но малдостта и умората им попречиха да задържат резултата.
Ако беше гледал малко повече мачове на отбора, може би щеше да ти направи впечатление, че "положенията" на "Лудогорец" и тази и миналата година не са типичните пропуски, а грешка в последния пас. Никога не сме се скъсвали да отправяме много удари, за един мач може да направят 6, но ще си подават до тогава, докато ситуацията не е поне 50 процентова. Това, което видях днес ме радва и повярвай ми, ако играят така и срещу вас ще е напълно достатъчно.

snakebite написа:ss1914 написа:
Смешен син плач, много разчитахте синия Черноморец да ви помогне, но уви...
Не, черноморец са доста слаби в момента. Аз искам шампионата да се реши на 18-ти, но просто някои хора ме изумяват колко са нагли, в критериите си и колко "безпристрастна" оценка дават.Вчера от локо се хвърлиха в пъти повече от чмц днес но онези казват, че локо ляга, а чмц не.Според мен и двата мача се играха просто онези са ми смешни.
умираха без страх .
умираха без страх .