Днес наблюдавах срещите на претендентите за титлата - на Левски на стадиона и на Лудогорец по телевизията.
След това което видях за мен няма съмнение, че Лудогорец е единственият вариянт, в който има вероятност да не берем срамове, че сме Българи.
Отборът на Левски победи опоскания отбор на Черноморец, който се състезава да оцелее до следващата неделя, но не показа освен резултат, нищо повче от своя опонент. Скучен, безидеен, слаб....., никакъв Левски.
Не успях да устискам от скука да го догледам това "дерби"
Отборът на Лудогорец си изглежда и си играе, като шампион. И двата гола бяха редовни. Ако е имало нарушение при първият гол, то е било на защитника.
Лудогорци не обръщайте внимание на озлобените участници в форума, те далеч не са представителна извадка на хората интересуваши се от футбол.
Всички те осъзнават, колко в повече са футболните аргументи с които разполага Вашият отбор, но не всички ги устройва подобно статуткво.
........ в противен случай, как си обяснявате, че подфорумът на Лудогорец е един от най-активните за Гонг, нали Разград било село, а отборът му противен.
Абе най-после имаме два отбора, които играят футбол. До скоро беше само Литекс.
XVI кръг, Лудогорец - Черно море 2:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- 1Neutralen
- Контакти:
Re: Лудогорец - Черно море 18 ч., 03.03.2013
Иначе да се върнем към темата!! Супер победа за Лудогорец. Така искам да ги виждам, с комбинативна и борбена игра. Тотално надиграхме Черно Море, които играха доста прибрано.
1Neutralen написа:AN71, същото важи и за Левски. И те са зависими от няколко играчи. Ако Базил се контузи, ще берете много ядове.
Така е аз не умаловажавам играта на Лудогорец играха много по добре от Черно море но не е тази игра от миналата година и аз съм мъж на 40г иникой не може да ме обеди ,че със звезди като Деко ,Бадема, Генчев ,Минев вие сте супер отбор просто явно Домуса не се стиска за скъпи медикаменти ,а не като някой друг отбор с капки за нос

Ивайло Лудогорец написа:И 2-рия ли подари ? Аз не видях след гола да сме играли по спокойно ... през целия мач натискахме и ако не беше Китанов резултата щеше да 5-0 .... Все тая , все се заричам да не влизам или поне да не пиша в тоя форум , че масата са яко пристрастни и с капаци ..
Ти често не си у ред. А,ве пич по-добри бяхте. Можехте не с 5,с 10 да биете. Ама въпроса не е това. Въпроса е докога ще ви подпират ??? Факт е,че можете да победите всеки без съдийски намеси. Ама се питаме кога ще го докажете??

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

subzero написа:Ивайло Лудогорец написа:И 2-рия ли подари ? Аз не видях след гола да сме играли по спокойно ... през целия мач натискахме и ако не беше Китанов резултата щеше да 5-0 .... Все тая , все се заричам да не влизам или поне да не пиша в тоя форум , че масата са яко пристрастни и с капаци ..
Ти често не си у ред. А,ве пич по-добри бяхте. Можехте не с 5,с 10 да биете. Ама въпроса не е това. Въпроса е докога ще ви подпират ??? Факт е,че можете да победите всеки без съдийски намеси. Ама се питаме кога ще го докажете??
Сетих се за един мач...с Миньор.

[center]
[/center]

- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Все едно аз да ти задам въпроса ? Защо клекнахте на Левски ... ей така без аргументи без нищо .. 

AN71 написа:volf написа:Днес наблюдавах срещите на претендентите за титлата - на Левски на стадиона и на Лудогорец по телевизията.
След това което видях за мен няма съмнение, че Лудогорец е единственият вариянт, в който има вероятност да не берем срамове, че сме Българи.
Отборът на Левски победи опоскания отбор на Черноморец, който се състезава да оцелее до следващата неделя, но не показа освен резултат, нищо повче от своя опонент. Скучен, безидеен, слаб....., никакъв Левски.
Отборът на Лудогорец си изглежда и си играе, като шампион. И двата гола бяха редовни. Ако е имало нарушение при първият гол, то е било на защитника.
Лудогорци не обръщайте внимание на озлобените участници в форума, те далеч не са представителна извадка на хората интересуваши се от футбол.
Всички те осъзнават, колко в повече са футболните аргументи с които разполага Вашият отбор, но не всички ги устройва подобно статуткво.
........ в противен случай, как си обяснявате, че подфорумът на Лудогорец е един от най-активните за Гонг, нали Разград било село, а отборът му противен.
Oт толкова много глупости така и не разбрах от кой отбор си ,че си анти Левски разбрахме всички
Фен съм на добрия футбол и съответно на онези които го практикуват.
По времето на П.Панов, М.Вълчев, Р.Гочев и ....., бях фен на Левски, но от тогава насам не съм имал повод да го повторя.
Последна промяна от volf на 03 мар 2013 22:22, променено общо 1 път.
volf написа:Dani Kiki написа:volf написа:Днес наблюдавах срещите на претендентите за титлата - на Левски на стадиона и на Лудогорец по телевизията.
Колкото си красив на снимката, толкова си и умен! Пък като ти гледам и правописа....
А доколкото активността във форума на Лудогорец, ще те светна, че тя е в резултат на гадните действия на съдиите и ръководството на отбора! Просто любителите на футбола в БГ не искат да търпят такава гавра!
И трите изречения които си написал са и граматически и логически провал.
Как подяволите оцени правописа ми?!!! - Пиша на клавиатура!
За лошото ти настроение - опитай терапия с хапчета, щом добрият футбол не ти понася?

Ивайло Лудогорец написа:Все едно аз да ти задам въпроса ? Защо клекнахте на Левски ... ей така без аргументи без нищо ..
Аргумента,който имам го даваха по телевизията. И на повторения. Няколко. И не само днес. Ама забравих,че вие там гледате други мачове. Вероятно сте включили погрешно декодера.

[center]
[/center]

Ивайло Лудогорец написа:В интерес на истината видях ситуацията с Дяков , беше точно пред мен . Дяков му би 1 " шамар " зад врата , защото някой от ЧМ му влезе лошо , но не съм сигурен на него или на някой друг от нашите .... най - много жълт картон :Д
Обаче тълкуваш правилника, както ти е удобно де

Удар без топка при спряна игра = червен картон

Относно мача, по-добра играна Лудогорец и резонна победа, относно ситуацията при първия гол има фал и в двете посоки, първо играча на ЧМ подлага, след това играча на ЛЦ бута.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]