XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Show Must Go On

Re: XIV кръг, Ботев ПД - Лудогорец 0:1(автогол на Грънчаров)

Мнениеот Show Must Go On » 28 ное 2012 22:59

tsonpen написа:
subzero написа:Продължавам да броя отборите,които пропищяха от орлите:
Черноморец,Черно море,Локо(Сф),Локо(Пд),Берое,ЦСКА,Ботев....Очаквам скоро да попълня списъка. а вероятно съм пропуснал някого.

Нали знаеш, че пищенето не е присъщо на всички. Някои пищят, други не. Едни понасят поражението, други се оправдат - и с право и без право. А оправдания винаги има. Като претенцията на Локо Пд за засада, когато получиха четвъртия гол. Засада нямаше. Още тогава си помислих какво би било ако наистина съдията беше сбъркал. Ако играчите бяха на малко по-различни позиции и засада имаше. Какво щеше да е виновен Лудогорец за това. Ето сега ситуацията е такава и Лудогорец е виновен.
Но защо не говорим за способността на тези отбори да се борат и с пречките, които са извън футбола? защо Лудогорец може да играе и на неокосената трева на Армията с Локо Сф и да ги победи. Защо може да върне два гола на Армията срещу ЦСКА въпреки съдийството.
Уважение... Затова ли коментаторът на мача ликуваше при всяка атака на Ботев Пловдив и просто отбеляза гола във вратата им. Нещата винаги имат две страни.
От тези, които си изброил няма нито един отбор, който да може да претендира за това, че е реално ощетен, а Лудогорец да не е ощетен съответно в друг мач със същия отбор. Дори и Ботев Пловдив (които имат най-основателна претенция, защото можеше да се промени знака на срещата) са длъжници от предишния си мач с Лудогорец и там съдийският пропуск е и по-тежък и по-явен. Но тогава не се изписа толкова, колкото сега? Защо ли? Защото завистта в България винаги е била на висота. Оказа се дори, че Ботев Пловдив бил бедният отбор (нали това е синоним на онеправдан).
И само съдийството ли влияе неправомерно на резултатите? А злословията по медиите? Дори на един стадион случайно започнаха да си поливат тревата докато течеше мача. И в суматохата си вкараха победния гол.
И само да си помислим - какво щеше да стане ако в този мач ролите бяха разменени и съдийските грешки бяха в полза на Ботев Пловдив? Щеше ли същият хор да надава вой?
Да де, ама Ботев Пловдив трабвало да ги уважаваме, а Лудогорец...

За такива отговори като твоят - си пожелавам да ви бием следващият мач с най-измислената дузпа в първенството. Тогава ще отричам, ако ще и турско да става - ей така, да видиш готино ли е.
[offtopic]едва ли би станало, но ако не за нас - поне за някой като Мура или Сараево ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 28 ное 2012 22:59

Стига сте се излагали ..вижда се ОЧЕВАДАНО , че Цветков влиза от задна линия ! Какви влияния , какви простотии обяснявате ?!?! Съдията сбърка , това е ..За мен имаше тенденция в този мач и тя не беше в полза на Ботев ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 28 ное 2012 23:00

100 години 100 написа:Очевидно не си гледал мача. Съдията вдигна флага още при центрирането!

Виж добре повторението! Флагът се вдига в момента, в който Цветков удря с глава топката!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 28 ное 2012 23:01

vaskonti написа:
100 години 100 написа:Искам да попитам "разбирачите". Как се влияе на играта от 11 метра!?!?!Видно е ,че двамата "виновници" са на точката на дузпата.Т.е. 11 метра. Как се влияе на вратаря, при положение, че той е на голлинията?

Може и да не сме няква супер сила, ама това днес си беше престъпление от класа. Лудогорец евентуално можеше да ни победят и без такива подаръци.

Очаквам смислен отговор!

Изображение

Влиянието върху вратаря не е в момента на центрирането, а точно преди Цветков да удари топката. Вратарят не знае има или няма засада и следи двамата нападатели, които атакуват топката. Ако този зад Цветков беше спрял още в началото, тогава нещата щяха да са различни. Но той се бута и сам си е виновен.

Васе, кеф ли ти е? Другият път и срещу Вас да става и аз така като теб после (ощипана мома).

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 ное 2012 23:03

Show Must Go On написа:
vaskonti написа:
100 години 100 написа:Искам да попитам "разбирачите". Как се влияе на играта от 11 метра!?!?!Видно е ,че двамата "виновници" са на точката на дузпата.Т.е. 11 метра. Как се влияе на вратаря, при положение, че той е на голлинията?

Може и да не сме няква супер сила, ама това днес си беше престъпление от класа. Лудогорец евентуално можеше да ни победят и без такива подаръци.

Очаквам смислен отговор!

Изображение

Влиянието върху вратаря не е в момента на центрирането, а точно преди Цветков да удари топката. Вратарят не знае има или няма засада и следи двамата нападатели, които атакуват топката. Ако този зад Цветков беше спрял още в началото, тогава нещата щяха да са различни. Но той се бута и сам си е виновен.

Васе, кеф ли ти е? Другият път и срещу Вас да става и аз така като теб после (ощипана мома).

Защо да ми е кеф? Може ли просто да имам различно от твоето мнение?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 28 ное 2012 23:06

Ако съдим по логиката на Vaskonti, то всяка пасивна засада трябва да се свири.
Само Левски!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 ное 2012 23:07

siniq_fen написа:Ако съдим по логиката на Vaskonti, то всяка пасивна засада трябва да се свири.

ъъ, само когато влияят на вратаря.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 ное 2012 23:07

Show Must Go On написа:За такива отговори като твоят - си пожелавам да ви бием следващият мач с най-измислената дузпа в първенството. Тогава ще отричам, ако ще и турско да става - ей така, да видиш готино ли е.
[offtopic]едва ли би станало, но ако не за нас - поне за някой като Мура или Сараево ;)[/offtopic]

Ей това е разликата - никога няма да се радвам на такъв тип отмъщение. Знам какво е несправедливо съдийство, искал съм само следващият път да е справедливо. А и какво се надъхваш от моя отговор? Не съм от отбора, само един от симпатизантите.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 28 ное 2012 23:08

[/quote]

Васе, кеф ли ти е? Другият път и срещу Вас да става и аз така като теб после (ощипана мома).[/quote]
Защо да ми е кеф? Може ли просто да имам различно от твоето мнение?[/quote]

[offtopic]Е, аз пък не мога ли да си пожелая :oops:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 28 ное 2012 23:09

iskren написа:Лудогорец върви по глупавия път на Литекс!По селски!Със съдий шампиони,а в Европа още първия отбор те бие и пак на село!Явно това е манталитет,на малките отбори!

Когато си се насрал в Европа не е хубаво да се смееш на другите, в Европа последните години всички ни отбори са пълна трагедия.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”