Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот tsonpen » 14 окт 2012 22:46

Още една класация в която присъства Лудогорец. Този път на европейски клубове. Гледат се последните 3 сезона в елита. Лудогорец е пети от българските клубове, само след по-малко от година и половина в А група:
http://www.chernomore.bg/index.php/component/content/article/43-2009-03-18-08-10-23/30187-2012-10-14-13-17-55
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 16 окт 2012 19:39

Домусчиев:
„Да, стиснахме си ръцете с господин Баждеков. Аз никога не съм имал конфликт с Левски и нямам намерение да имам. До сега винаги съм канил господин Батков на „Лудогорец Арена“ до мен, но аз не срещах същото на „Георги Аспарухов“ през пролетта. Въпреки това аз съм в добри отношения със „сините“. Декларацията е дело на хората от клуба, които са се почувствали засегнати по някакъв начин от думите на Батков. Хумористичните сравнения и епитети няма да ги коментирам, защото някои от тях не ми харесаха.

Вярваме ли на това? Лично аз съм склонен да повярвам, но не напълно. Според мен Домусчиев е поръчал някакъв отговор на нападки, но се съмнявам да е одобрил точно онази декларация. Все пак всеки си има право на мнение, Домусчиев може да е всякакъв, но със сигурност е един от най-начетените собственици на клубове у нас.

Ето и още нещо от същото интервю:
„Ако не се стигне до решение за ТВ правата, ние от Лудогорец ще излъчваме мачовете си по интернет. Имаме идея да даваме двубоите с 4 камери с много високо качество и всеки който има подобаващ интернет ще може да наблюдава нашите мачове“
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 окт 2012 20:53

D.Georgiev написа:Домусчиев:
„Да, стиснахме си ръцете с господин Баждеков. Аз никога не съм имал конфликт с Левски и нямам намерение да имам. До сега винаги съм канил господин Батков на „Лудогорец Арена“ до мен, но аз не срещах същото на „Георги Аспарухов“ през пролетта. Въпреки това аз съм в добри отношения със „сините“. Декларацията е дело на хората от клуба, които са се почувствали засегнати по някакъв начин от думите на Батков. Хумористичните сравнения и епитети няма да ги коментирам, защото някои от тях не ми харесаха.

Вярваме ли на това?

Още като излезе декларацията казах, че това не е стилът на Домусчиев и като цяло ми се видя в разрез с това, което той говори. Случва се понякога да избухне, но това е моментно и после съм го чувал да казва, че е трябвало да бъде по-въздържан. А декларацията е нещо премислено. Там си личи светоусещането на хората някъде в ерархията. Радвам се, че е споделил открито мнението си. Това ще се приеме добре от тези от нас, които не можахме да приемем това ниво на общуване, макар и да бяха казани доста верни неща.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 17 окт 2012 15:41

Черноморец има изтеглен мач......баш преди нашия мач, уж някакви квалификации ще има на стадион "Берое" в събота ?????
Четири дни почивка повече от нашите, нашите с куп национали, след очаквана корида във Враца ??
Значи във Враца, по-пестеливичко ще трябва да играе, защото Черноморец ще излязат на кръв и като нищо могат да са първите взели ни точка !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 17 окт 2012 15:57

snakebite написа:Да питам аз, защо Черноморец има изтеглен мач......баш преди нашия мач ?????
Четири дни почивка повече от нашите, нашите с куп национали, след очаквана корида във Враца ??
Почвам да съзирам конспирацийка нещо, май се уплашиха...

Не бях обърнал внимание, рових се из сайта на "БФС", но както винаги нищо не открих или поне не това, което търсех.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 17 окт 2012 16:31

snakebite написа:Черноморец има изтеглен мач......баш преди нашия мач, уж някакви квалификации ще има на стадион "Берое" в събота ?????
Значи във Враца, по-пестеливичко ще трябва да играе, защото Черноморец ще излязат на кръв и като нищо могат да са първите взели ни точка !!

ДИРЕКТИВА !!! :) :) :) :) :)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 окт 2012 16:47

snakebite написа:Черноморец има изтеглен мач......баш преди нашия мач, уж някакви квалификации ще има на стадион "Берое" в събота ?????

Няма такова нещо!Няма никаква квалификация!Разконспирира всичко!
п.п.Черноморец ще са ВТОРИТЕ взели ви точка ;) !

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 17 окт 2012 22:38

BRF написа:п.п.Черноморец ще са ВТОРИТЕ взели ви точка ;) !

Мечтай си :mrgreen:

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 17 окт 2012 22:41

BRF се превръща в третият най-опониращ ни след Илианчо и Пламенчо! Скоро ще натрупа доста мнения в нашия форум и тогава може да наградим и него и да го поставим до другите двама ;)!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

haha

Мнениеот haha » 18 окт 2012 00:07

mad forest написа:BRF се превръща в третият най-опониращ ни след Илианчо и Пламенчо! Скоро ще натрупа доста мнения в нашия форум и тогава може да наградим и него и да го поставим до другите двама ;)!

Аз още чакам Илиян да каже защо не играхте контролата с Евертън :lol: :lol: :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Лудогорец”