siniq_fen написа:Защо ? Че се опита да овладее топката? Не всяка игра с ръка се санкционира с картон. Момчето се опита да достигне топката с гърди, не се получи, случва се.
Разбира се гърдите са му на нивото на главата на 30 сантиметра в страни

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:Защо ? Че се опита да овладее топката? Не всяка игра с ръка се санкционира с картон. Момчето се опита да достигне топката с гърди, не се получи, случва се.
W@y написа:siniq_fen написа:Защо ? Че се опита да овладее топката? Не всяка игра с ръка се санкционира с картон. Момчето се опита да достигне топката с гърди, не се получи, случва се.
Разбира се гърдите са му на нивото на главата на 30 сантиметра в страниИ така ли се спира на грърди ?Раката разперена на ляво
sneludik написа:Аз съм горд с играта на момчетата от снощи.
Всички,които повтаряте как Марселиньо си помогнал с ръка за втория гол,много удобно забравяте как на мача в Разград, гола на Динамо беше 100% фал.
Играли,симулирали,лежали и какво ли още не...Ами така се прави,когато се остане с човек по-малко,всяка минута е ценна,а резултата трябва да се пази.Относно продължението от 3 мни. и повече-си беше подигравка.Не смятам,че е било заради бавенето от страна на нашите,след като жълтите картони се сипеха като дъжд,а и червения на края на Иванов в 98 мин...
Достатъчно бяха наказани момчетата,истината е,че се чакаше победния гол на Динамо З.Всичко друго е ала-бала.
Какво да кажем за счупената скула на Съни...и как Самир се размина с жълт картон...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NZnaaXL96U0&feature=plcp[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y86EdDd4HTQ&feature=relmfu[/youtube]
...Обиден съм като българин и озлобен като Лудогорец...
tsonpen написа:W@y написа:Нали помниш ЦСКА-Лудогорец последен кръг на есенния полусезон2-0 за ЦСКА яко бой първото полувреме и второто играха 10 мин колкото да изравнят ... Явно това е тактиката на Лудогорец играеш 30-40 минути другите се шляеш по терена и каквото стане
Отменения гол на Бадема през първото полувреме си го забравил. И още няколкото измислени засади, пак тогава. Там беше съвсем друго и вчерашния съдия направо е цвете спрямо оня.
Конкретно за вчера, ако Марселиньо не беше изгонен, не мисля, че Лудогорец щеше да се дръпне или да спре да играе. Щяха още да атакуват. Но се стреснаха и се оказаха неподготвени да играят защитно с човек по-малко срещу силен съперник. Нямаше и героичен вратар да сътвори едно-две чудеса и сега победителят никой нямаше да го съди.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
W@y написа:За да бъдем чесни Марселиньо трябваше да бъде изгонен още за играта с ръка и пак щеше да бъде същото по един или друг начин Динамо щяха да бият
tsonpen написа:А за тази ръка - той посрещна топката с част от ръката, която се намира между лакътя и рамото. Не ми изглежда много реално да получи картон за това.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост