II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

W@y
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT

Мнениеот W@y » 26 юли 2012 13:20

siniq_fen написа:Защо ? Че се опита да овладее топката? Не всяка игра с ръка се санкционира с картон. Момчето се опита да достигне топката с гърди, не се получи, случва се.

Разбира се гърдите са му на нивото на главата на 30 сантиметра в страни :)И така ли се спира на грърди ?Раката разперена на дясно :)
Играем 2 мача и дим да ни няма не ни търсете цяло лятооо

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 26 юли 2012 13:22

W@y написа:
siniq_fen написа:Защо ? Че се опита да овладее топката? Не всяка игра с ръка се санкционира с картон. Момчето се опита да достигне топката с гърди, не се получи, случва се.

Разбира се гърдите са му на нивото на главата на 30 сантиметра в страни :)И така ли се спира на грърди ?Раката разперена на ляво :)

Оффффффффффффф, добре, добре
Само Левски!

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Дали някога футболните хора ще разберат?

Мнениеот Yoda » 26 юли 2012 13:23

Има нещо "сбъркано" и в Лудогорец . Колкото и да са симпатични като организация и желание за изява, отбора им не е "направен " както трябва. Лудогорец блесна в миналото първенство, само защото грандовете Левски, цска и литекс бяха в окаяно състояние. В такава ситуация и табун дръгливи кранти ще блеснат. Лудогорец изгуби мача чисто технически и съдията колкото и да е с объркана сексуалност, не трябва да бъде винен. Такъв мач се печели с европейски манталитет и с игра, а не с балкански номера и селски тарикатлъци.
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 юли 2012 13:24

sneludik написа:Аз съм горд с играта на момчетата от снощи.
Всички,които повтаряте как Марселиньо си помогнал с ръка за втория гол,много удобно забравяте как на мача в Разград, гола на Динамо беше 100% фал.
Играли,симулирали,лежали и какво ли още не...Ами така се прави,когато се остане с човек по-малко,всяка минута е ценна,а резултата трябва да се пази.Относно продължението от 3 мни. и повече-си беше подигравка.Не смятам,че е било заради бавенето от страна на нашите,след като жълтите картони се сипеха като дъжд,а и червения на края на Иванов в 98 мин...
Достатъчно бяха наказани момчетата,истината е,че се чакаше победния гол на Динамо З.Всичко друго е ала-бала.
Какво да кажем за счупената скула на Съни...и как Самир се размина с жълт картон...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NZnaaXL96U0&feature=plcp[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y86EdDd4HTQ&feature=relmfu[/youtube]

...Обиден съм като българин и озлобен като Лудогорец...

Снощи имаше 100 процентова дузпа за Динамо, червен картон на Барт, нередовен гол за Лудогорец за 2-1, бавене на играта, лежанки, понеже нямаха сили да им се противопоставят и решиха, че така е удобно за тях, само че съдията беше на друго мнение, а освен тия неща Лудогорец не игра нищо през второто полувреме и не заслужаваше да се класира! Съгласен съм с теб, че имаше и някои спестени картони за нарушения на Динамо, но пък точно ситуацията на Самир ми се стори, че той беше с гръб и Дяков се заби в гърба му, но може и да е удар с лакът, това не се видя от никъде на повторение. Общо взето Лудогорец си падна заслужено! Добре е да сме поне малко обективни- с едно полувреме игра не става в Европа или поне не винаги. В интерес на истината без Марселиньо и Гъргоров Лудогорец не прилича на себе си и се превръща в посредствен отбор като другите ни български тимове.

[offtopic]Да ви се похваля малко :lol: :[/offtopic]Комбинация 1
Час Домакин : Гост Коеф Прог.
01:30 Понте Прета 1:1 Спорт Ресифе 3.6 x
02:30 Вашку Да Гама 1:0 Ботафого Рж 2.3 1
03:50 Коринтианс 2:0 Крузейро 1.93 1
03:50 Гремио 1:0 Флуминензе 1.95 1
01:35 Рома 2:1 Ливърпул 2.63 1
При успех печели: 11473.767т. :lol: :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 26 юли 2012 13:25

tsonpen написа:
W@y написа:Нали помниш ЦСКА-Лудогорец последен кръг на есенния полусезон :) 2-0 за ЦСКА яко бой първото полувреме и второто играха 10 мин колкото да изравнят ... Явно това е тактиката на Лудогорец играеш 30-40 минути другите се шляеш по терена и каквото стане

Отменения гол на Бадема през първото полувреме си го забравил. И още няколкото измислени засади, пак тогава. Там беше съвсем друго и вчерашния съдия направо е цвете спрямо оня.
Конкретно за вчера, ако Марселиньо не беше изгонен, не мисля, че Лудогорец щеше да се дръпне или да спре да играе. Щяха още да атакуват. Но се стреснаха и се оказаха неподготвени да играят защитно с човек по-малко срещу силен съперник. Нямаше и героичен вратар да сътвори едно-две чудеса и сега победителят никой нямаше да го съди.

Ами ако Марселиньо беше получил папура още първото полувреме за играта с ръка при втория гол, що щяхме да правим? Стреснали се били... :lol: ега ти майтапа... :lol: Да вземе Домусчиев да ги заведе на врачка, да им леят куршум... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 26 юли 2012 13:26

Онзи ден гледах реванша на Залцбург с люксембургците. Последните също се опитваха по най-банален начин да бавят времето, но чак такива изпълнения нямаше. Реферът също беше назначил 5 минути и въпреки че в последната минута почти не се игра, секунди, след като изтече продължението, свири край.
Вчера Лудогорец направиха грешката, на немски съдия да тръгнат по този типично балкански начин да доиграят продължението. Сигурен съм, че ако се бяха опитвали да задържат топката, даже да я ритата напред и в тъч, но не и да бавят по подобен начин (бих казал даже наглеещо), съдията да беше дал максимум (максимум) минута отгоре на това 5-минутно продължение.
Друго, което се набива на очи, е левашкото вардене на Голубович, особено за втория и третия гол. Тези два фактора според мен помогнаха Лудогорец да отпадне по такъв още по-левашки начин. След една година приказка, сега да видим, как ще се справят с това предизвикателство.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 юли 2012 13:27

W@y написа:За да бъдем чесни Марселиньо трябваше да бъде изгонен още за играта с ръка и пак щеше да бъде същото по един или друг начин Динамо щяха да бият

Аз писах само, че смятам, че ако отборът беше останал с 11 човека нямаше да се затваря по хазартния начин, по който го направи в Разград. Самият факт, че проблемът с Марселиньо стана при опасна атака при резултат 1:2 е показателен, че нашите играеха.
Иначе ако си говорим какъв е щял да бъде изходът, става много сложно. Трябва да видим и гола на Динамо в Разград дали е редовен.
А за тази ръка - той посрещна топката с част от ръката, която се намира между лакътя и рамото. Не ми изглежда много реално да получи картон за това. Имаше и игра с ръка от играч на Динамо малко преди това, според коментатора.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 26 юли 2012 13:32

Отборът на Лудогорец е малко като американската мечта.Събират се отхвърлени от други отбори,добавя се звездата Марселиньо и ставаме супер отбор.Това проработи докато ,не счупи едното колело на смазаната машина именно звездата Марселиньо.Играта в стил"Опълченците на Шипка" бе печеливша само в мача с ЦСКА след 1на 0.В двата мача с хърватите поучихме голове накрая,някой трябва да им обясни ,че мача се играе докато съдията не свири края.Петев явно е далеч от еталона за модерен треньор,макар че при на 2 на 2щеше да бъде възхваляван като блестящ тактик.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 26 юли 2012 13:32

Не знам обаче защо мислите че само нашите отбори симулират и бавят играта когато им изнася... Тоя филм сме го гледали в изпълнение и на италианци и на испанци(айде, за тях е по-естествено-по-южняшки темперамент, повечко "хитринки), но и на англичани(уж най-големите радетели за феър плей) и немци(дето някога се бореха до последната минута)... За нашите -балканските нации въобще не ми се коментира-ако Динамо водеха и те щяха да се тръшкат и да се правят на откачени...
За мене проблемът не е, че съдията даде допълнително продължение на продължението. Проблемът е, че ако на мястото на Лудогорец беше например Твенте(казвам го съвсем произволно), дори и при такова бавене, последният съдийски сигнал щеше да прозвучи не в98-та, а в 95-та, пряко сили в 96-та минута...

П.С. Моля, никой да не остава с впечатление, че по някакъв начин оправдавам лежането по терена и бавенето на време-дори в изпълнение на любимия ми отбор, това ми е едно от най-неприятните и жалки неща във футбола...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юли 2012 13:32

tsonpen написа:А за тази ръка - той посрещна топката с част от ръката, която се намира между лакътя и рамото. Не ми изглежда много реално да получи картон за това.

:oops: :oops: :oops:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Лудогорец”