II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT
Червените май заразиха и Лудогорец.Почна се с директивите,декларациите и жалбите :Д
Играем 2 мача и дим да ни няма не ни търсете цяло лятооо
Re: Дали някога футболните хора ще разберат?
zuekaa написа:Може би съм един от хората който не понасят лудогорец и е писал в тяхният форум достаъчно много ... Но това което се случи вчера беше НЕВИЖДАНА ГАВРА ... забелязвам тенденция почти всички фенове на цска пишат едно и също че лудогорец много лежали по терена ГОСПОДА ЦЕСЕКА НЕ СТЕ ОБЕКТИВНИ ... мисля , че най-популярният и най-добрият футболист последните години Димитър Бербатов повече разбира от всички нас и неговите думи бяха , ЧЕ СЕ ГАВРЯТ С НАС ...
Цесекар съм,но ме кефи как се управлява и играе Лудогорец........и това вчера не е гавра ,а е съвсем нормално съдийство.......разберете бе хора,докато футбола ни не стане атрактивен,бърз и интересен,ще се обсъжда и ще ходят на мачовете шепа хора,които пишем и тук ....Журналистите също спят и нито един сайт досега не е дал обективна оценка .....Скоро едва ли бг отбор ще има по добра възможност да играе в ШЛ........жалко ,че българския модел на игра лиши Лудогорец от нещо забележително
И съм много далече от мисълта,че ЦСКА няма да го направи същото ,ако беше на мястото на Лудогорец......не критикувам Лудогорец,а бг футбола
Последна промяна от joro65 на 26 юли 2012 12:59, променено общо 1 път.
И аз съм на мнение, че съдията няма никаква вина за отпадането на Лудогорец, тя си е единствено и само в тях. Също така не разбрах защо на вратата беше Гулубович, при положение, че взеха вратар като Чворович, който ако не е най-добрия, поне е един от добрите вратари в България. Колкото до претенциите към съдията, то единствено може да се претендира за червеният картон, който беше спорен, тъй като имаше леко съприкосновение между футболистите. А за продължението, което даде няма как да се претендира при положение, че последните минути лежането и бавенето на играта бяха фрапиращи, а и пет минутното продължение е минимум времето което се дава, това не означава, че трябва да свири веднага след като е изтекло, това е правилото относно продълженията.
- pesho_1913
- Контакти:
Яд ме е, най-вече заради втория гол на Динамо. Толкова ли нямаше един човек, който да изчисти тая пуста топка далеч от това пусто наказателно поле.. Споменът за Тулуза вчера се възвърна с новото си име - Вида 98'
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
pampi написа:hijack1 написа:pampi написа:Нерде Ямбол, нерде Стамбол! Стига с това ЦСКА бе! Ега ти комплексарите! Какво общо има ЦСКА със съдията, простият Марселиньо или каквото и да е вчера на Максимир. Бре,бре...той предполагал, чии фенове са най-щастливи ... ти да видиш !
Айде не се прави на ударен, 50% от коментарите в темата са на злобните душици от ЦСКА които сигурно не се радват на мачовете на своите отбори толкова, колкото са се радвали вчера/то това е нормално, след като нямат никакви поводи за радост в последните години/.
Значи, който има различно мнение за мача, съдията и играта на Лудогорец е злобна душица? Браво бе, ега ти комунизма! Партията постанови и всички под строй, и с дружна песен...Е хайде да ревнем заедно против международната футболна мафия дето все ни прецаква, та да ни се смее целия свят.

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
Много ме е яд за отпадането на Лудогорец, искрено им стисках палци снощи, но съм напълно съгласен с автора на темата, футболистите на отбора от Разград сами са си виновни и е абсурдно при това лежане да се вини съдията.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Tommi написа:Ако мачът вече го има качен някъде, свалете го и засечете колко време не се игра в продължението. Аз го гледах продължението още след края на мача и ги изкарах малко над 3 минути.
Aз ги изкарах 2 минути и 40 секунди някъде, което пак си е доста време

Последна промяна от RedeviL на 26 юли 2012 13:04, променено общо 1 път.
- blue avalanche
- Контакти:
tsonpen написа:Като гледам как играха Лудогорец през първите полувремена срещу Динамо, мисля, че другите български отбори трябва сериозно да се притеснят, а някои фенове да спрат да казват на бялото-черно! Играха ли добре? - Играха. Че направиха грешки, които костваха победата - направиха. Но спрямо нивото на А група стоят все по-добре. Най-добрите са, но за всеки случай ще си купят титлата и това е 100% сигурно още отсега, нали?
Не обвинявайте по принцип, предварително и без причина!
Както се казва:"Тази година едно полувреме(първото),догодина-цяло време!"

На Петев "тактиките" за едно полувреме ли стигат?Да изкара едни курсове и за "Второ полувреме-тактика и стратегия"...

А група(отборите) не е същата както миналата година!Така,че не можеш отсега да кажеш как "стоите"/лежите...

Що се отнася до съдията-НЯМА формално нарушение на правилниците!!!И да ревункате,и да не ревункате-тва е!
ПП.В жалбата описахте ли играта с ръка?
Последна промяна от blue avalanche на 26 юли 2012 13:04, променено общо 1 път.
Да , но според Кирето и компания са ощетени ! Крайно време да се спре с оценките на съдии и да се погледне реално на нещата ! Лудогорец играят , но прекалиха с лежането ! Футбола се играе , а не се лежи ! И това ранно отпадане отговори дали заслужават да са шампиони след мача в Перник ! Европа не е Миньор Перник ! И този сблъсък доказа колко не го бива Петев за тренер! За селекционер може би , но за тренер не става !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
hijack1 написа:pampi написа:Нерде Ямбол, нерде Стамбол! Стига с това ЦСКА бе! Ега ти комплексарите! Какво общо има ЦСКА със съдията, простият Марселиньо или каквото и да е вчера на Максимир. Бре,бре...той предполагал, чии фенове са най-щастливи ... ти да видиш !
Айде не се прави на ударен, 50% от коментарите в темата са на злобните душици от ЦСКА които сигурно не се радват на мачовете на своите отбори толкова, колкото са се радвали вчера/то това е нормално, след като нямат никакви поводи за радост в последните години/.
Мислех да напиша коментар и се чудех как да почна!Ти ми помогна.Фен съм на ЦСКА и ще си изразя личното мнение.
Относно съдията:повлия и на мача и на крайния резултат признавайки гола на бразилчето.Ситуацията с изгонването би трябвало да покаже на всички в Лудогорец какво се има впредвид репликата "В Европа всичко си проличава".Сигурен съм,че нито един български съдия не би изгонил Марселино и това е проблема,че той го знае и затова прави тази глупост.Вместо да се покрие през второто и да не се набива на очи само се перчеше и си го просеше.Относно продължението 4-5 минути беше реално заради картони и смени.За мен най-голямата глупост с което раздразниха съдията беше онзи тъч.Всички които са гледали мача знаят за какво говоря.Вратаря ви е под всякаква критека.Цяло полувреме онези центрират той стои на голлинията.Преди мача се молехте да не пропускате.Ми мача би беше нарисуван:гол в началото,изравниха ви и веднага пак повеждате.На полувбемето 2 на 1.Демотивиран съперник раздиран от скандали.Общо взето сами сте си виновни.Изводите си ги правете сами.Аз ще ви кажа само:Уважавай за да бъдеш уважаван.