Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Лудогорец Арена" - Разград

Мнениеот BRF » 20 фев 2014 16:48

PFC Litex написа:Червена точка за Домусчиев, до момента е било яко лъжлив PR щом те първо правят проект, онези картинки дето показаха са били само за камуфлаж.
Имам някакво усещане, че доста време ще се проточат нещата, щом ще се почва с парите на общината.
tsonpen написа:За мен нашата база си остава най-красивата в България.

Обожавам подобни фрази, за коя база става дума?
Ако визираш тренировъчна сте много назад от тази на Ботев, ако визираш стадион, "Лазур" в Бургас е много пред вас.

И на мен така ми се струва!Как точно се отпускат тия пари?Нали уж трябва да има някякъв проект за какво ще бъдат използвани!Явно ще се изхарчат общинските парички+концесиика ;) !Може и олигархчето да хвърли милион-два!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 фев 2014 16:53

Parmalat написа:Всъщност tsonpen и PFC Litex базата на Лудогорец все още не е завършена за да се сравняват.Хотелска част,три терена и по-голяма трубуна с над 1000 места.Базата на Лудогорец в следващия си етап ще е по-голяма от тази на Ботев.

Аз сравнявам на база построеното. Дори и да отстъпва като екстри и мода, това е минимално.
По-голяма от тази на "Ботев" не мисля, че ще стане. Ще се построят още два пълноразмерни терена. Всъщност, има и още един пълноразмерен, който обаче е на друго място. С него общо ще станат 5 пълноразмерни тренировъчни терена. Малките са 2 или 3.
[center]Изображение[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 20 фев 2014 17:13

tsonpen написа:
Parmalat написа:Всъщност tsonpen и PFC Litex базата на Лудогорец все още не е завършена за да се сравняват.Хотелска част,три терена и по-голяма трубуна с над 1000 места.Базата на Лудогорец в следващия си етап ще е по-голяма от тази на Ботев.

Аз сравнявам на база построеното. Дори и да отстъпва като екстри и мода, това е минимално.
По-голяма от тази на "Ботев" не мисля, че ще стане. Ще се построят още два пълноразмерни терена. Всъщност, има и още един пълноразмерен, който обаче е на друго място. С него общо ще станат 5 пълноразмерни тренировъчни терена. Малките са 2 или 3.

Базата на Ботев в момента е 66 034 square meters ,а на Лудогорец след разширението ще е 74 690 square meters.Най-голямата в България.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 фев 2014 17:26

Грандоманщината не води до нищо положително, за това споделих, че като видя да се пише НАЙ и ме напушва здраво на смях.
Относно стадиона стискам палци да бъде готов завършен в края на лятото на 2015 година на 100%
Изображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 фев 2014 17:33

Parmalat написа:
tsonpen написа:

Базата на Ботев в момента е 66 034 square meters ,а на Лудогорец след разширението ще е 74 690 square meters.Най-голямата в България.

Тези неща с плановете постоянно се менят. Под сегашните терени подравняват за още два, а в цифрата, която казваш, сигурно влизат и терените над базата, където би трябвало да се строи. Но никой не може да каже реално какво ще стане. Дори тези терени отдолу вече трябваше да са готови, но работата по тях спря.
Предишната база на Лудогорец, впоследствие използвана от ДЮШ, е на повече от километър от сегашната. Не знам и нея ли я броят или това ще стане втори стадион, където ще се играят мачовете на ДЮШ и Лудогорец Б. Въобще, има голяма неяснота, както и със стадиона. Ето, чак сега става ясно, че ще е за 12 000, а истинският проект ще видим едва след месец. Нещата се променят в движение.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 фев 2014 22:41

За подценяването и злобата към Лудогорец

Има го това нещо, но ние постоянно опровергаваме критиците. Първо коментираха, че сме временно явление, за една година. Станахме шампиони - коментираха ни. Влезнахме в Лига Европа - пак ни коментираха. Понякога не е приятно, но се опитвам да се абстрахирам. Ние българите имаме една много лоша черта - завистливи сме. Опитваме се да омаловажаваме успехите на другите, а това ни пречи като нация, пречи ни и на успехите в колективните спортове.

Какви са мечтите на Кирил Домусчиев за Лудогорец

На този етап искаме да отстраним Лацио. В домашното първенство титлата ни е много важна, защото натрупахме много добър коефициент в евротурнирите, в предварителните кръгове на Шампионската лига ще сме поставени и може да се класираме за групите. Натрупахме и опит, който дано ни помогне да се представим достойно. По отношение на базата искаме в най-скоро време да довършим всичко, да построим един хотел, да изградим и новия стадион, който обещавам, че ще е красавец, а на него преди всеки мач ще лети и един лудогорски орел.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 фев 2014 23:25

Parmalat написа:По отношение на базата искаме в най-скоро време да довършим всичко, да построим един хотел, да изградим и новия стадион, който обещавам, че ще е красавец, а на него преди всеки мач ще лети и един лудогорски орел.

Разград има много хубав хотел, строен по времето на комунизма. Навремето беше невероятна постройка, с уникална архитектура, цялостна климатизация (което беше почти невиждано тогава). Но сега е полуизоставен. Имаше някакви слухове за интерес към този хотел от Домусчиев. Но или му искат повече пари, отколкото той смята, че си струва, или е по-евтино да си построи нов (много вероятно).

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 фев 2014 23:31

tsonpen написа:
Parmalat написа:По отношение на базата искаме в най-скоро време да довършим всичко, да построим един хотел, да изградим и новия стадион, който обещавам, че ще е красавец, а на него преди всеки мач ще лети и един лудогорски орел.

Разград има много хубав хотел, строен по времето на комунизма. Навремето беше невероятна постройка, с уникална архитектура, цялостна климатизация (което беше почти невиждано тогава). Но сега е полуизоставен. Имаше някакви слухове за интерес към този хотел от Домусчиев. Но или му искат повече пари, отколкото той смята, че си струва, или е по-евтино да си построи нов (много вероятно).

Може ли да покажеш снимки на хотела който спомена?
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 фев 2014 23:40

Изображение
Напиши "хотел Разград" в чичо Гого .
Едно време всеки завод в града беше длъжен да отпусне работна ръка, за да може да се завърши "хотела" :)

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 23 фев 2014 08:45

tsonpen написа:Изображение
Напиши "хотел Разград" в чичо Гого .
Едно време всеки завод в града беше длъжен да отпусне работна ръка, за да може да се завърши "хотела" :)

Ооо,и "култовата" дискотека "ТЕРМИНАТОР",спомени-спомени :(
Изображение

Върни се в “Лудогорец”