Parmalat написа:tsonpen написа:Parmalat написа:Всъщност tsonpen и PFC Litex базата на Лудогорец все още не е завършена за да се сравняват.Хотелска част,три терена и по-голяма трубуна с над 1000 места.Базата на Лудогорец в следващия си етап ще е по-голяма от тази на Ботев.
Аз сравнявам на база построеното. Дори и да отстъпва като екстри и мода, това е минимално.
По-голяма от тази на "Ботев" не мисля, че ще стане. Ще се построят още два пълноразмерни терена. Всъщност, има и още един пълноразмерен, който обаче е на друго място. С него общо ще станат 5 пълноразмерни тренировъчни терена. Малките са 2 или 3.
Базата на Ботев в момента е 66 034 square meters ,а на Лудогорец след разширението ще е 74 690 square meters.Най-голямата в България.
Тези неща с плановете постоянно се менят. Под сегашните терени подравняват за още два, а в цифрата, която казваш, сигурно влизат и терените над базата, където би трябвало да се строи. Но никой не може да каже реално какво ще стане. Дори тези терени отдолу вече трябваше да са готови, но работата по тях спря.
Предишната база на Лудогорец, впоследствие използвана от ДЮШ, е на повече от километър от сегашната. Не знам и нея ли я броят или това ще стане втори стадион, където ще се играят мачовете на ДЮШ и Лудогорец Б. Въобще, има голяма неяснота, както и със стадиона. Ето, чак сега става ясно, че ще е за 12 000, а истинският проект ще видим едва след месец. Нещата се променят в движение.