Мнениеот volf на 02 Юли 2015 12:38
Доста изостават Лудогорец с подготовката в предвид програмата на отбора.
Трябваше вече новите попълнения да участват в груповите занимания с топка, защото техническите им умения няма да реализират своето предимство, ако не са сработени с останалите в отбора!
Считам, че две седмици не са достатъчно за пълноценно сработване между 11 души и особено когато още не е сформиран титулярен състав!
Дано първите отбори в квалификациите за Европа се окажат по посредствени от колкото очаквам, иначе ще събираме реколтата от това изоставане!
Новите попълнения не са лоши, но интегрирането им няма да е лесно!
"Освежаването" е хубаво нещо, но трябва да се прави методично, за да може всеки поотделно да се интегрира към отбора, тъй като да се напаснат едновременно отдавна изградени технически и ментално футболисти е труден и дълъг процес.
Уви и този път логиката ми се оказа твърде здрава!
Почти всички коментари тук са от комплексари с ниска грамотност и абсолютни лаици по отношение на футбола, като игра.
Този Лукас Саша е дупка, независимо къде ще го поставят да играе, защото той просто не умее да овладява топката и да се пласира. Създава някаква илюзия за активност поради многото некоординирани и излишни движения които извършва но КПД-то му е в полза на противника.
Този хаутичен стил на игра, повдигнатата и безпреспективна топка топка при пасовете е наследство от селския стил който изповядваха в ЦСКА и няма как да свърши работа в отбор като Лудогорец!
Анисе и Мишо Александров също не са от класата на Лудогорец, макар че ако продължат да дават облик на отбора, ще значи че Лудогорец вече не е класен отбор.
Имам забележки и към други футболисти, но изключително ме дразни лансирането на това недоразумение Саша, тъй-кат той видимо е "гола вода" а са му възложили функциите на Марселиньо (което вероятно въобще не сте усетили заради техическия му дефицит)
Абе направо ми идва да изплющя по един шамар на Рибейро и онзи който докара Сашка в Лудогорец!